Cituji True: Teď jsem se o něm dočetla nechutný věci, takže tuhle pseudorybu už nikdy.
http://www.srecepty.cz/blogy/mate-chut-na-pangase

Já jsem se to samé v několika verzích dočetla tady
http://hoax.cz/hoax/pangasius---je-to-k-jidlu/
Je pod tím i Stanovisko státní veterinární správy, tak bych tolik nepanikařila

arrow
profile_image
Mia_Sofia mojeid
od 3. 5. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Cituji mitternacht: Štika je velice chutná.

Rozhodně doporučuji štiku nebo candáta! Sladkovodní dravci jsou velmi chutné ryby

arrow
profile_image
Kikulina
od 28. 9. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na miri25: jo butter fish je skvělá, ale musí se dát pozor, ať je to doopravdy modrohlav a ne takybutterfish oil fish, to se pak sedí dlouho na záchodě a ..e oranžový olej

arrow
profile_image
hyena 02
od 10. 9. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na mishka999:
Taky nepanikařím, zase nafouknutá bublina, aneb jak dostat na trh víc našich předražených rybek... Já třeba zase nemusím kapra, ať dělám co dělám, cítím z něj bahno- a klidně mně ukamenujte...
A vloni jsem na svátky dostala úhoře, nebylo to špatné...

Cituji bejbee: nechutná mi, a to vůbec, nechutná jako ryba, je to nějaký bílý podivný rosol, fuj.

Netvrdím,že Pangas je bůh ví co,ale chlazený se dá ještě sníst,ovšem mražená verze je hnus fialovej ostatně jako každá mražená ryba.

arrow
profile_image
mautanka
od 23. 1. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Pražma královská a tuňák mňáám, ale vše čerstvé, ne mražené

arrow
profile_image
Mia_Sofia mojeid
od 3. 5. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Cituji hyena 02: nemusím kapra, ať dělám co dělám, cítím z něj bahno

To je přípravou. Pokud je dobře udělaný, není vůbec cítit. Já ho třeba moc dobře připravit neumím, vždycky je trochu cítit, ale jak ho dělá moje babi, tak necítím vůbec nic a olizuju se až za ušima .

Cituji hyena 02: vloni jsem na svátky dostala úhoře, nebylo to špatné...

Ten mi přijde hrozně sytý a tučný. Chuťově dobrý, ale jen tak na ochutnání.

arrow
profile_image
DragonLady
od 10. 12. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Cituji hyena 02: Já třeba zase nemusím kapra, ať dělám co dělám, cítím z něj bahno

Většinou bývají cítit velké kusy, kapra je lepší brát menšího (tak 2,5kila tuším).

arrow
profile_image
DragonLady
od 10. 12. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Reaguji na True: Měl by to být hoax, i když mi pangase znechutil. Bohužel přítel ryby běžně nejí a pangasius je jako jeden z mála bez chuti, takže ho jednou za čas máme... Naštěstí čím dál méně často

arrow
profile_image
Mia_Sofia mojeid
od 3. 5. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Cituji DragonLady: bývají cítit velké kusy, kapra je lepší brát menšího (tak 2,5kila tuším).

Jo to je taky pravda

Cituji DragonLady: pangasius je jako jeden z mála bez chuti,

Já z něj cítím vajíčka a i přítel.

arrow
profile_image
hyena 02
od 10. 9. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na DragonLady:
Nikdy jsem neměla většího než ty 2,5 kg, a vařit fakt umím, ale kapr mi prostě smrdí i od profi kuchaře, takže přípravou to nebude. Vlastně kapr a rýžová kaše jsou jediný jídla, který fakt nemusím...

arrow
profile_image
Veselka10
od 20. 12. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Cituji Mia_Sofia: Cituji hyena 02: nemusím kapra, ať dělám co dělám, cítím z něj bahno

Stačí rybku namočit do mléka a je po zápachu.

arrow
profile_image
Anetkaa
od 27. 8. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na Majdaaa: je skvělej!

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené