arrow
Neprodává v Bazaru

Ahoj holky, držím tak trošku dietu, ale mám ráda smažené jídla např smažený květák s pár brambory, nebo smaženou cuketu, to vše obalené ve strouhance a smažené v slaunečnicovém oleji, mám šanci zhubnout když si dávám takové jídla několikrát do týdne? nbo prostě smažení při dietě NE. Děkuji za odpovědi

arrow
profile_image
Hook-Ups
od 22. 5. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na 1vka: Ahoj, no upřímně je to špatně. Ale můžeš zkusit lehčí variantu (dá se takhle udělat skoro všechno, na co používáš trojobal) obalit ve strouhance, dát na pečící papír a lehce pokapat olivovým olejem a dát péct do trouby. Ušetříš spousty kalorií tím že to nesmažíš v oleji. Dělala jsem takhle i karbanátky, že jsem je obalila ve strouhance a opekla v troubě. Bylo to fakt dobrý, nebylo to nasáklý olejem a i to křupalo, takže paráda Mimochodem do tý strouhanky můžeš i přidat třeba ovesné vločky nebo si udělat strouhanku z celozrnného pečiva - variant je nespočet

arrow
profile_image
Miruskha2
od 25. 2. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na Hook-Ups: no ale to asi nebude zas tak dobré ne?

Reaguji na 1vka: Ahojky podle toho kolik tam toho oleje dáváš

arrow
profile_image
Hook-Ups
od 22. 5. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Cituji Miruskha2: no ale to asi nebude zas tak dobré ne?

mně to fakt chutná

arrow
profile_image
juicy
od 20. 9. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na 1vka:
Záleží aj na tom, akú diétu držíš. Pokiaľ si dáš vyprážané, ale dáš si toho menej - robíš zle. Pretože priberieš naspäť. Síce je to zelenina, čo si vyprážaš, ale dietne to nie je. Pri diete by som jedla surovú, varenú, max. grilovanú zeleninku - s mäsom. Ja osobne jedávam vyprážané raz do roka - na Vianoce...
Ak sa chceš zdravo stravovať, vyskúšaj variantu, ktorú navrhla Hook-Ups. Ale pokiaľ chces momentálne držať dietu, tak podľa mňa toto tiež nie je dietne jedlo.

arrow
profile_image
Ifísek
od 6. 11. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Když děláme řízky a nechceme je mít tolik mastný, je dobrý dat si vedle pánvičky vařící vodu a do ní řízky ponořit hned po vyndání z pánve, ten tuk zůstane ve vodě. Neni to skoro vůbec znát, možná to jen trošku míň křupe. Myslím, že by to šlo zkusit i se zeleninou
A nebo v tý troubě, to můžeš zkusit místo strouhanky i rozdrcený kukuřičný lupínky, pak to pěkně křupe

arrow
profile_image
Gigi77
od 3. 7. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na 1vka:
Také držím dietu, a obalovaný věci klidně můžeš, není to nic hříšného, jen to nesmíš smažit v litr tuku a obalovat ve strouhance, jelikož je z normálních rohlíků, které obsahují hladkou mouku. Já třeba obaluji květák v pšeničných otrubách

arrow
profile_image
Gigi77
od 3. 7. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na 1vka:
Jo a smaž to spíše na pokrutinovém oleji, což je olivový olej z druhého lisování a nebo na troškou másla, tak 5-10g

arrow
profile_image
Ivčáááá
od 18. 3. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Cituji 1vka: mám šanci zhubnout když si dávám takové jídla několikrát do týdne?

Spíš bych viděl problém v tomto.

Jinak není smažené jako smažené. Pokud použiješ minimum oleje(opravdu minimum, ne 2 dcl místo 3 dcl), tak by to občas vadit nemělo. A smažíš navíc tu zeleninu, ušetříš kalorie aspoň tam (lepší smažená cuketa než krkovice). Plno pokrmů se dá dělat i jinak - hranolky n pečícím papíru v troubě, karbenátk taktéž, i květák se tam dá dělat (postříkáš ho olejem ve spreji a krustičku máš zaručenou). A trojobal se dá taky vymyslet šetřnější (vejce nařeď ostředěným mlékem, mouku dej celozrnnou, strouhanku taky. A hodně po smažení odsávej olej papírovými utěrkami.

arrow
profile_image
slunce775
od 12. 5. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

méně než
10 příspěvků

Reaguji na panda08: nad svým zdravým? prosimtě přemýšlej většina lidí se takhle stravuje celý život (babičky atd..) a žijou si spokojený život takže na zdravý bych to nesváděla s píš na to hubnutí

arrow
profile_image
slunce775
od 12. 5. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

méně než
10 příspěvků

Reaguji na panda08: a kdo tady jako mluvil o tom že to je zdravé? ? však jsem psala že bych to sváděla spíš na to hubnutí..
a navíc jak víš že slečna těžce nepracuje?

arrow
Neprodává v Bazaru

Děkuji za reakce všem, vidím to tak, že to budu muset omezit i když nerada pže takové jídlo opravdu miluji takže max 1. týdně a děkuji za tipy péct v troubě nbo obalené v něčím jinym než ve strouhance

arrow
profile_image
Gigi77
od 3. 7. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na panda08:
1) Přestaň si vymýšlet věci které jsem vůbec neřekla! Kde si vzala půl centimetru oleje ? ..Já teda (smažím) restuji na másle vše a vůbec se nepřepaluje, nebo na tom pukrutinovým oleji.
2) Znovu ! vůbec jsem neřekla že hrubá je ok. Člověk co drží dietu nebo se chce zdravě stravovat, ví že se používá celozrnná mouka, která je právě dělaná z celých zrn. Proto je vhodná pro redukci váhy.
3) Co se týče toho másla, pokud smažíš (restuješ) na 5-10g másla, tak to je ok. Na něčem se ty potraviny udělat musí.

Takže se napřed nauč číst a přečti si o tom ty

arrow
profile_image
Gigi77
od 3. 7. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na panda08:

Usmažíš ho v menším množství, já to tak dělám, ale obaluji ho v pšeničných otrubách. A jestli sis taky nevšimla tak jsem hned napsala že to má smažit v 5-10g masla či oleje, z čehož asi vyplývá že to nebude půl centimetru oleje.

Jak může mít syrový květák, když květák se před smažením předem předvaří či uvaří ? To nechápu.

Taky by mě zajímalo proč jí doporučuješ obalit to v cornflakách ? To je absolutní blbost, není to vůbec na dietu, navíc to obsahuje na 100g asi 90g sacharidů, které jsou důsledky toho, že člověk tloustne.

arrow
profile_image
noninek
od 17. 6. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Dobře tak třeba já si poslední týden snažím hlídat, co sním - nad jídlem přemýšlím, ale smažený si dám (když na oběd dám 5 smažených květáků, nejím k tomu brambory, nedávám tatarku a do večera omezuju počet tuků). Pro rejpaly: za týden jsem zhubla 3kg.
Takže: dej si, ale pozor na ostatní, když si někde přidáš, někde si odeber. Sama mám smažený ráda, ale nemyslím si, že to MUSÍŠ mít několikrát za týden - stačí jednou, ne?

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené