Cituji Laky: K čemu je dobré "zmrazit" sýr,když ho následně stejně dáš do rozpáleného oleje a ohřeješ?

Není ještě zmražený... problém vytékání sýra vidím v tom, že sýr příliš rychle mění konzistenci. Proto je potřeba ho uvnitř "uvěznit "do té doby, dokud obal nezíská smažením dostatečnou pevnost, aby si přes něj tekutý sýr neproklestil cestu. Toho lze dosáhnout buď dvojím obalením, a nebo ochlazením sýra, který nebude tak rychle reagovat na teplotu.

Cituji Morrigan: Proto je potřeba ho uvnitř "uvěznit "do té doby, dokud obal nezíská smažením dostatečnou pevnost, aby si přes něj tekutý sýr neproklestil cestu.

V tom případě bude spálená strouhanka a sýr gumový takže raděj 2x obalím.

Cituji Laky: V tom případě bude spálená strouhanka a sýr gumový

Nevím, protože také dvakrát obaluji, ale nemám důvod nevěřit holkám, že jim to tak funguje. Možná to příště zkusím a poreferuji.

Cituji olivia27: Prosím prosím o recept na těstíčko. To bych mohla vyzkoušet...já miluju smažený sýýr

Těstíčko je jednoduchý: Mléko, mouka, vajíčko a sůl (někdy místo mléka dáváme pivo). Husté by mělo být asi jako palačinkové těsto, aby z toho sýru nstékalo.

arrow
0%
0    0
Nebyla hodnocena

já teda smažím většinou hermelín a tam neni problém i když jsem ho rozdělila na půl a dala dovnitř šunku. Dvakrát obalím a nemám problém

Reaguji na Laky:
Dobré je to na to, že jak trochu v mrazáku ztuhne a hned ho dáš do rozpáleného oleje, tak nestačí vytéct jak je ztuhlý, ale přece je uvnitř pěkně táhnoucí se

Cituji klaruskaska: Dobré je to na to, že jak trochu v mrazáku ztuhne a hned ho dáš do rozpáleného oleje, tak nestačí vytéct jak je ztuhlý, ale přece je uvnitř pěkně táhnoucí se

Přesně tak! Dělám to tak celé roky a funguje to.

je potřeba ho dát do opravdu hodně rozpáleného oleje. já obaluji jen jednou a nevyteče. pokud ho máš pět minut na pánvi a čekáš, tak se ti rozteče, to musí být rychlovka a nepotřebuješ mrazit

arrow
profile_image
pumpkin
od 18. 3. 2007
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

59

Reaguji na Maria:
Mario, nemohu ti poslat SZ .... Ozvi se. Děkuju.

arrow
profile_image
Lesslee
od 26. 1. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

2x obalit a pak třeba ještě jednou kraje. Hlavně musíš sýr smažit rychle. Když je dlouho v né dost rozehřátém oleji, tak se topí a tím pádem vytéká. Takže nech pořádně rozpálit olej a pak stačí sýr opect z každé strany tak pul minuty a je hotovo. Strouhanka je pěkně křupavá a sýr výborný

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené