arrow
profile_image
Barbucha
od 22. 9. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Ad tavené sýry - to je stejné jako psát do diskuze o vínu, že pít se dá taky krabičák. Jistě, víno to technicky je, ale... (nic ve zlém ani osobního )

arrow
profile_image
Barbucha
od 22. 9. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Cituji annette: Jinak takovéto "mlžení původu" je velice oblíbené mezi italskými potravinami, expert přes to je pak (česká!) firma Italat

jj, jejich mozzarella je pěkně hnusná, ale obal se tváří italsky (+ ten zavádějící název), tu už nekupuju ani v nouzi nejvyšší

arrow
profile_image
sestřička2286
od 12. 4. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na Barbucha: naprosto s tebou souhlasím, přesně tak jsem to myslela

arrow
profile_image
Kvetena
od 22. 11. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Cituji sestřička2286: Tak Vodička fakt nejsem, ale přijde mi zbytečné sem vkládat příspěvek o tom, že jím sýr Veselé tele

Fajn, ale jde to napsat i trochu jinak, nemyslíš? A ne -Domnívám se, že tady v té diskuzi nemáš až tak co dělat-. Nezní ti to trochu povýšeně?

arrow
profile_image
sestřička2286
od 12. 4. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na Kvetena: Myslím, že to moc řešíš

arrow
profile_image
jabima
od 2. 3. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Cituji Kvetena: Fajn, ale jde to napsat i trochu jinak, nemyslíš?

Souhlas..

arrow
profile_image
martinam
od 13. 11. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Mě chutná hermelín, Král sýrů. Hlavně ty ochucené varianty s pažitkou, česnekem apod. Dobrý je taky Jadel a podobné typy slaných sýrů, ale vyhrává u mě Bláťácké zlato. To je sice dost tučné, ale fakt ho miluju. Nejvíce mi sýry chutnají s hroznovým vínem či brusinkami, bagetkou a bílým vínem.

Dobré téma, tak snad se nezvrhne v hádky o tom, kdo jí jen drahé a luxusní sýry a kdo holt na ně nemá a tak kupuje levné výrobky. Každý máme jiné fin. možnosti i chutě a když někomu chutná veselá ***** a jiný má peníze jen na nejlevnější eidam ze supermarketu, tak ať. I když pro mě veselá ***** taky není sýr, ale je to prostě tím, že jsem se od ZŠ zajímala o zdravou výživu a složení potravin. Mnoho lidí to nezajímá a mají na to právo!

arrow
0%
0    0
Nebyla hodnocena

Cituji martinam: Mě chutná hermelín, Král sýrů. Hlavně ty ochucené varianty s pažitkou, česnekem apod.

Můj favorit je ten se zeleným pepřem

Já nejsem žádná vyjímka, miluji camembert s brusinkami z Ikea a roquefort s vlašskými ořechy a hroznovým vínem, cheddar používám na zapékání.Taveňák jím jediný-z Ikea s kousky krabů (i když vím, že tavící soli nejsou nic zdravého), raději mám čerstvý sýr Philadelphia.
Z našich sýrů mi chutná madeland.
Neuvěřitelná je bůvolí mozzarella.

arrow
profile_image
kexinka
od 14. 2. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Jednoznačně vedou sýry od Presidentu, ať kozí nebo klasické hermelíny, ty jsou oproti českým krémovější a rovnou k jídlu, nemusí doma týden dva dozrávat... A pak ujíždím na roquefortu v zelené plastové krabičce, jen kdyby ten jedne kousíček nestál kilo

arrow
0%
0    0
Nebyla hodnocena

Cituji Kvetena: Cituji Ladie: časká Gran Moravia mi nesmí přes práh!

Nezlob se, tohle mi zní trochu snobsky. ... Fajn, nechutná ti, ale tvoje prohlášení zní jako: tu špatnou náhražku parmazánu bych nevzala do úst.

Hele, tak teď mi připadáš trochu dost mimo Možná by bylo fajn nejdřív ochutnat Gran Moravia a pravý Parmigiano Reggiano (ale opravdu pravý, ne náhražky), tak bys rozdíl sama poznala. Ta chuť je naprosto nesrovnatelná! A možná tě taky překvapí to, že GM, Gran Padano i PR vyjdou cenově celkem nastejno - záleží jestli nakupuješ ve specializovaných obchůdcích nebo ty předražené, v igelitu zabalené sýry v supermarketu

arrow
0%
0    0
Nebyla hodnocena

Cituji Barbucha: Ad tavené sýry - to je stejné jako psát do diskuze o vínu, že pít se dá taky krabičák. Jistě, víno to technicky je, ale... (nic ve zlém ani osobního )

Reaguji na Ladie:
Já Gran Moravia taky nemám ráda, kus Grana Padano vyjde ve speciálce na sto-stopadesát korun, vydrží v lednici dlouho a stačí ho na jídle jen poprašek.

arrow
profile_image
Kvetena
od 22. 11. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Cituji Ladie: Ta chuť je naprosto nesrovnatelná!

Ach bože, já jsem nikdy netvrdila, že jsou chutově srovnatelné. To že jsem napsala, že Gran Moravia je jak parmazán, tak jsem to myslela obecně, prostě je to sýr parmazánového typu. Mě prostě jen to tvoje "Gran Moravia mi nesmí přes práh" pobavilo

Cituji Ladie: Možná by bylo fajn nejdřív ochutnat Gran Moravia a pravý Parmigiano Reggiano (ale opravdu pravý, ne náhražky), tak bys rozdíl sama poznala.

Děkuji za dobrou radu nad zlato, jsi velmi laskavá, představ si, že jsem pravý parmazán ochutnala. Ano, je dobrý.

arrow
profile_image
bagheta
od 13. 8. 2007
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Mmmm, sýry - to je moje. Miluju všechny druhy "smraďochů", nejvíc určitě olomoucké syrečky - ale pořádně uzrálé, nemám ráda když je uprostřed tvaroh. Jinak s tím karamelovým sýrem jste mě navnadily, ten musim zkusit! Jinak Co nemusím, tak eidam a ementál. Miluju i sýry cottage - ikdyž to už moc sýr není. Jo a tvarohový sýr imperial s pažitkou - ten je po tvarůžcích snad můj nejoblíbenější,ale poslední dobou ho vůbec nemůžu sehnat. Je v takovém balení jak olešnický tvaroh - takovej trojúhelníček. Poslední dobou už ho vídám jen v kauflandu, dřív ho měla billa, albert, tesco i menší sámošky a teď vůbec ....

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené