arrow
profile_image
MKay
od 16. 12. 2013
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Ahoj, zablokovala jsem jednoho otravu a zajímá mě, jestli po blokování může stále zobrazovat naší konverzaci psanou před zablokováním nebo mu zůstává i s mou přezdívkou uložená ve zprávách a může si ji tak dál číst a použít?

arrow
profile_image
Yolanee
od 16. 6. 2013
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

myslím, že ano. Ale nebude u toho tvoje jméno a fotka ale jen "uživatel" nebo tak něco. Ale nejsem si jistá.

Smazat jejich zprávy nemůžeš.

arrow
profile_image
MKay
od 16. 12. 2013
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na Yolanee: díky

arrow
Neprodává v Bazaru

uvidí aj meno aj čas kedy boli posielané= akurát tvoje meno bude už čierne a nebude sa dať nan kliknúť a prejsť na profil ..

arrow
Neprodává v Bazaru

Já teď schválně zkoukla staré zprávy a i když už někoho v ignoru nemám,stejně se mi ta konverzace nezobrazuje...Tak nevím,možná když je ta konverzace stará,tak už zmizí

Konverzace zůstává, jméno také, akorát černé, na které nepůjde kliknout.

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené