1. . .3456789. . .3839
arrow
profile_image
Esterka
od 18. 8. 2007
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Cituji: boxina
Jinak tu polevu dělám tak,
Zkuste přidat trochu škrobové moučky, poleva pak nestéká.....

Jinak holky, Vaše výtvory na fotečkách jsou fakt obdivuhodné!!!!!!
Myslela jsem si o sobě, co vše neumím /co se týče cukroví/, ale spadl mi hřebínek!!

Jen tak dál, a dávejte fotky, pohladí to po duši, že ještě jsou takové hospodyňky!! Zdraví Ester

arrow
profile_image
Esterka
od 18. 8. 2007
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Cituji: janis
3 x pokazila vánočku
To bych se také chtěla zeptat, jak to máte s klasickou kynutou vánočkou??? Taky se dá u Vás jíst jen první den po upečení?? Koho jsem se ptala, přikývl.

Já vystřídala mnoho recptů. hodně másla, málo másla, sádlo at., a není to ono, Pro¨stě sežrat na posezení a hotovo.

Vloni jsem rezignovala a udělala tvarohovou vánočku, vydržela fakt "vlahá" i do příštího dne, prostě ně suchá tak jak kynutá. ¨Dejte tip na recept!!!

arrow
profile_image
boxina
od 9. 11. 2007
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

to Esterka
Já polevu ještě se solamylem nedělala, letos jsem si říkala, že to zkusím, ale zase zůstalo u mé osvědčené. Ale pravda je, že když koukám na perníčky, které jsou celé potřené polevou a není vidět, že by to bylo roztíráno štětečkem, tak přemýšlím, zda to udělá ta škrobová moučka...když roztírám polevu tu mou, tak pokud je řídká, nejsou tahy štětcem vidět, ale zase prosvítá a naopak, když je hustá, tak ji nemám tak krásně jednolitou

To Fordánek
Koukám, že už musíš mít vše cukroví hotové..tedy pokud Ti to nebaští rodina za zády. Máš to moc pěkné.Já zatím peču, nepečené a zdobení nechávám na poslední týden

To Petrůů
Já dávám do polevy na lesk ledové kaštany

arrow
profile_image
Marge
od 10. 12. 2007
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Ahoj,

chtěla bych poprosit o radu: koupila jsem si včera pravou vanilku, ale je to suchý lusk a já nevím, co s tím. Můžete mi někdo poradit, jak se to používá? Dneska se chystám na vanilkové rohlíčky, tak bych to na to už ráda použila.

Fordanek:
ty myšky jsou naprosto rozkošné!!! Opisuju recept a jdu na ně, musí být zároveň i vynikající a je super, že se to nepeče.

arrow
profile_image
boxina
od 9. 11. 2007
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

to Marge
Loni jsem použila vanilkový lusk. Hodně dlouho jsem to zpracovávala s troškou cukru v hmoždíři a pak z tohoto vanilkovýho cukru dávala jen kousek do cukroví, ale nemám pocit, že bych vnímala nějak moc velký rozdíl mezi cukrovím s pravou vanilkou a vanilkovým cukrem. Prý se taky má dát vanilkový lusk do zavařovačky , zasypat cukrem a to cukr provoní, ale nevím, za jak dlouho.

arrow
profile_image
Marge
od 10. 12. 2007
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Fordanek:

Díky, dala jsem za ni 60 korun, protože vanilkový cukr je fakt nic moc, když v tom člověk obaluje rohlíčky, ani tu vanilku necítím, tak jsem si říkala, že zkusím pravou.
Tu vanilku bych připodobnila že to je fazolový lusk tuhý jak sušená meruňka, právě se to nedá strouhat ani nic podobného,t ak nevím... doufám, že jsem nevyhodila prachy zbytečně...

arrow
profile_image
Marge
od 10. 12. 2007
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Fordanek

TAk to já mám asi nějaký zakrnělý čichový a chuťový buňky, protože mně přijde slabej

Jeste mi prosim rekni, kolik z te jedne davky udelas cca tech mysek? Abych vedela, jesti udelat jednu nebo nasobit

arrow
profile_image
Marge
od 10. 12. 2007
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Fordanek:

50 zní dobře, taky mám ráda menší

Zuzka:

Díky za tip, tak to už nestihnu, ale aspon budu vědět na příští rok. Já jsem mezitím udělala, že jsem lusk nakrájela na mini kousky a ty dala do cukru, no uvidím. At aspon vím - je to s pravou vanilkou lepší nebo je to jedno?

arrow
profile_image
boxina
od 9. 11. 2007
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Marge
Psala jsem to výš, ale asi jsi to nečetla..já rozdíl mezi pravou vanilkou a vanilkovým cukrem moc nepoznala a ani lidi, co jedli mé cukroví

arrow
profile_image
Marge
od 10. 12. 2007
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Boxina:

Nečetla... Díky, aspon vím, co mám čekat, teda spíš nečekat
Zkusit se má všechno, že...

arrow
profile_image
boxina
od 9. 11. 2007
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Taky jsem z toho byla vyvalená, čekala jsem hodně velký rozdíl...takža i když mám doma ještě jeden lusk, tak jsem se na to mlácení v hmoždíři vykašlala .
Ledažeby padl jen na vanilkové rohlíčky jeden lusk

arrow
profile_image
boxina
od 9. 11. 2007
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

to Zuzka
To jsi mně potěšila, že v tom taky nevidíš rozdíl, já si říkala, zda nemám chutové buňky někde jinde než na jazyku a zda mám tak vychované okolí, že mi "přicmrnduje" v tom, že žádný rozdíl necítí )

arrow
profile_image
Marge
od 10. 12. 2007
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Zuzka a Fordanek:

ja vanilkove rohlicky miluju, delam jich kazdy rok ctyrnasobnou varku, tak jsem je chtela povysit na jeste vetsi level
navic jim delenou stravu a vanilkove jsou delen )

arrow
profile_image
boxina
od 9. 11. 2007
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

to Zuzka
Taky jsem ji kupovala okolo 60 kč..od Kotanyi

arrow
profile_image
Marge
od 10. 12. 2007
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Zuzka:

z toho si nic nedelej, ja taky strasne rada jim a proste neumim jist mikro porce jak pro panenku - trpím u toho hlavně psychicky

stava se mi, ze v restauraci snim stejnou porci jako chlap a to jsem zenska a celkem stihla - vzdycky na me vyjevene koukaji, co do sebe nacpu
tuhle se mi stalo, ze jsme byli u kamaradky na veceri, udelali delenou kvuli mne - platek kureciho masa a fazolky na slanine - jenomze jsem to snedla a v duchu si rikala, ze to byl asi predkrm, ale ono to bylo vsechno, no hruza
za hodinu jsem si musela rict o kousek syra, meli uzenou parenicu a kdyby mi to nebylo socialne blbe, tak bych ho snedla cely kousek, takhle jsem urizla par platku a vratila zpatky

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené