Alverde Regenerační máslo na vlasy recenze a zkušenosti

Masky Alverde Regenerační máslo na vlasy
Masky Alverde Regenerační máslo na vlasy - obrázek 1
Masky Alverde Regenerační máslo na vlasy - obrázek 2
Masky Alverde Regenerační máslo na vlasy - obrázek 3
5 4.2 12
  • Průměrné hodnocení 4.2
  • 75% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 89 - 109 Kč
  • Kvalita obalu 4.7
  • Celkem 12 recenzí
  • Výrobce Alverde

Recenze produktu
Alverde Regenerační máslo na vlasy

Další recenze od 13.4.2013 23:46:52

Ide o maslo na vlasy.Kúpila som si ho lebo ma to zaujalo.Mám zničené,suché vlasy. Na obale je napísané dvojaké použitie - bud sa môže votrieť do vlhkých vlasov - tak ho používam ja ,alebo sa môže votrieť do suchých vlasov nechať pôsobiť a zmyť .Obávala som sa či mi to nebude brutálne mastit hlavu nakoľko je to maslo ,ale nič také sa nedialo.Vzdy si trosku naberiem ,rozotriem v dlaniach a nanesiem od koncekov tak do pol dlžky vlasov.Vlasy sa fajn potom rozčesávajú,pekne voňajú a na druhý deň sú jemné - ja si vlasy nechávam voľne v noci vyschnúť.Znova by som si ho už asi nekúpila - nie preto,že by bolo zlé ,ale nakoľko ho stačí naozaj málo ,vydrží ten kelímok snad večne.

  • jemné vlasy
  • ľahko sa rozčesávajú
  • dlho vydrží
  • vôňa
  • niekomu by mohlo vadiť balenie v tégliku


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 15.4.2013 08:50:56

Kosmetiku Alverde mám vážně moc ráda a tak jsem si nemohla nechat ujít i novinku v podobě másla na vlasy. A je vážně povedené. Dá se použít buď na zábal před mytím nebo do konečnů jako závěrečná péče, já používám jen před mytím, po mám raději olejíčky. Vlasy mám po použití hebké, vyhlazené a voňavé, určitě mohu doporučit.

  • hebké a lesklé vlasy
  • vůně
  • žádné


Další recenze od 12.5.2013 20:27:40

Toto vlasové máslíčko s avokádem je podle mě naprosto super...Jakožto ne zcela přírodní blondýna, která si vypomáhá agresivními barvami s peroxidem, maximálně uvítám u tohoto produktu jeho hutnost a to, že zvláční moje suché konečky. Používám jí po umytí vlasů a vtírám máslo zhruba od poloviny délky..Vlasy nemám krepaté ale krásně vlnité a příjemné na dotek..Za mě doporučuji

  • cena
  • viditelné výsledky u suchých vlasů
  • vůně
  • nevím


věk
15-24

vlasy
kudrnaté
suché
hnědé

Další recenze od 4.2.2014 16:05:36

Pre moje suché a kučeravé vlasy je to skvelý výrobok. Môže sa použiť pred umytím na suché vlasy čo mne teda moc nevyhovuje. Alebo Po umytí votrieť do vlhkých vlasov čo je skvelé. Ja ho najradšej používam zmiešaný s troškou olivového oleja. Nechám 2-3 hodinky pôsobiť a po zmytí sú moje vlasy jemné a nie sú až tak veľmi suché. Okrem toho má príjemnú vôňu, dobrú cenu a dosť dlho vydrží.

  • zloženie
  • dlho vydrží
  • obal
  • nič


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od 7.2.2014 22:54:46

Za ty peníze je to opravdu super maska. Nechávám jí na vlasech třeba hodinku a vlasy jsou po ní opravdu hebké, vyživené a je pro ně docela vzpruha. Určitě si jí koupím znovu, i když jsem při aplikaci nešetřila maska mi vydržela určitě tři měsíce. Co se týče vůní, tak maska má spíše utlumenou neutrální vůni, což je oproti žvýkačkovým, kokosovým a jiným sladkým maskám příjemná změna.

  • hebké vlasy
  • snadno rozčesatelné vlasy
  • cena
  • vůně
  • výdrž balení
  • nemá


věk
15-24

vlasy
rovné
normální
černé

Hodně často si barvím vlasy (černá) takže potřebuji regenerovat. S maskou jsem moc spokojená. Dávám si jí před umytím a nechám 10 minut působit a jednou týdně nechávám přes noc. Maska není převoněná, má hustou konzistenci. Používám už druhý měsíc jedno balení a úplně mi zmizely roztřepené konečky. Vůně je spíše neutrální.

  • vůně
  • zlepší vlasy
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 12.2.2014 11:27:00

Tento výrobok som si kúpila omylom (myslela som si, že funguje ako maska na vlasy po umytí šampónom), ale neľutujem. Mám suché kučeravé vlasy a po použití tohto výrobku (nanášam si ho v malom množstve) ich mám lesklé a "kĺzavé", vôbec nie mastné. Kučery mi krásne spojí, dá sa povedať, že u mňa funguje ako stylingový gél (bez efektu zlepenia vlasov :) Vôňa je veľmi príjemná.

  • vlasy sú hebké a lesklé
  • prírodná kozmetika
  • vôňa
  • žiadne


věk
15-24

vlasy
vlnité
mastné
hnědé

Další recenze od 20.2.2014 21:27:11

Kondicionér krásne vonia, vlasy sú po ňom jemné, dobre sa rozčesávajú, mne balenie v tégliku mi nevadí, lepšie sa mi nanáša na vlasy. Používam ho iba pred umývaním vlasov, keď si ho dám po umytí ,potom mám mastné vlasy. Ale nemám vôbec pocit ,že by mi to nejako zregenerovalo vlasy. Takže na regeneráciu používam kokosový olej a toto len, aby sa mi dobre rozčesávali vlasy a na to je tento kondicionér skvelý.

  • vôňa
  • jemné vlasy
  • dobre sa vlasy po ňou rozčesávajú
  • cena
  • prírodné zloženie
  • žiadna regenerácia


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
černé

Další recenze od 9.10.2014 18:15:37

První máslo na vlasy, co jsem vyzkoušela, vlastně první, co jsem vůbec viděla. Je opravdu hutné, na vlasy se poměrně dobře rozetírá, ale třeba ho opravdu pečlivě vymýt. Velkým plusem je přírodní složení, pro mě hlavně absence silikonů, kterým se obloukem vyhýbám. Jinak se spíš hodí na zdravší vlasy, na ty víc poškozené by asi bylo přikrátké. Krásně voní, je dobře dostupné za nízkou cenu.

  • vůně
  • složení bez silikonů
  • cena
  • na poškozené vlasy nestačí


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
blond

Poslední dobou mám opravdu hrozný štěstí na kosmetiku - na co v obchodě sáhnu a koupím si, to je perfektní! Alverde jsem používala dříve, pak jsem na cca rok přestala a teď, když jsem se k němu vrátila, tak moje veselí nemá konce. Tuhle masku dávám na vlasy hned po umytí, když jsou vlasy ještě mokré. Koukala jsem na ostatní recenze, kde holky dávaly masku před mytím, ale mně to po mytí vyhovuje více. Vlasy mám hebké, hydratované a voňavé. Konečky se mi netřepí, tak asi i funguje. Plusem je pro mě množství - mám pocit, že ta maska mi snad nikdy nemůže dojít vzhledem k tomu, že stačí opravdu jen malé množství výrobku (jinak mastí, na to bacha!). Složení je pro mě super, jelikož momentálně se snažím nedávat na vlasy silikony. Pro moje vlasy je to bomba vzpruha!

  • vůně
  • cena
  • množství
  • stačí ho málo
  • přírodní složení
  • nemám roztřepené konečky
  • při větším množství mastí


Tak toto máslo bylo pro mě velkým zklamáním. Koupila jsem jej v naději, že zábal mi zachrání moje vysušené vlasy, nic takového se ale nestalo. Aplikovala jsem na suché vlasy buď samostatně nebo s příměsí olivového oleje, zabalila igelitem a čepicí asi na hodinu i víc a vůbec žádný účinek nenastal. Vlasy byly po umytí stejně suché jako na začátku, ne li ještě horší. Sama nechápu proč, ale moje vlasy máslo prostě nepřijaly. Budu se mu vyhýbat obloukem a raději vsadím na obyčejné kondicionery od Alverde, které za míň peněz vykonají mnohem lepší službu.

  • vůně
  • nevyživí vlasy
  • nesplňuje svůj účel


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od 7.12.2017 22:14:46

Pečující kosmetiku Alverde mám moc ráda, málokdy mě něco zklamalo. Toto je speciální máslo na vasy. Já ho používám buď jako kondicionér- na závěr mytí vlasů a nebo ho nanesu na vlasy a nechám působit déle jako masku a potom smyju. V obou případěch mám pak jednoduše rozčesatelné vlasy a méně se mi cuchají. Jen to balení se mi zdá trochu nešikovné, uvítala bych máslo spíše v tubě, ale nevím, jestli by to fungovalo vzhledem ke krémovité konzistenci.

  • Složení
  • Krásné vlasy
  • Jednoduché česání
  • Cena
  • Dostupnost
  • Obal