Avène hydratační krém Hydrance Légère recenze a zkušenosti

Hydratace Avène hydratační krém Hydrance Légère
Hydratace Avène hydratační krém Hydrance Légère - obrázek 1
Hydratace Avène hydratační krém Hydrance Légère - obrázek 2
Hydratace Avène hydratační krém Hydrance Légère - obrázek 3
5 4.1 8
  • Průměrné hodnocení 4.1
  • 38% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 400 - 530 Kč
  • Kvalita obalu 4.5
  • Celkem 8 recenzí
  • Výrobce Avène

Recenze produktu
Avène hydratační krém Hydrance Légère

věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 16.3.2012 10:31:03

skvělý hydratační krém. pleť je po jeho použití hebká, hydratovaná a matná (obsahuje zmatňující pudry). ve složení je pár silikonů, takže se můžete těšit na vyhlazený povrch pleti. Hydrance skvělým podkladem pod make up. příjemně lehce voní. hodí se spíš na mastnější/smíšenou pleť, nějaké větší pnutí či šupiny odstranit nezvládne. v tom případě sáhněte po variantě Riche. k dostání bez SPF a s SPF 20. tubička má 40ml.

  • hydratuje
  • vyhlazuje
  • skvělý pod make up
  • neucpává póry
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 9.5.2012 17:23:19

I zde jsem podlehla "Avene mánii" a zakoupila hned několik produktů. Krém mi ale příliš nevyhovoval. Nebyl vyloženě špatný, ale úplně mojí smíšené pleti nesednul a čekala jsem od něj za tu cenu více. Pleť trochu zmatnil, ale jako podklad pod make-up nebyl moc dobrý. Co se týká hydratace, tak ta byla uspokojivá, ale také žádný zázrak.

  • uspokojivá hydratace a zmatnění
  • jemná parfemace
  • cena


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 27.5.2012 11:11:36

Tenhle hydratační krém není špatný, raději mám variantu Riche. Hydratuje docela dobře, pleť se po něm neleskne, pokud máte sušší pleť nebo šupinky na obličeji tak s tím si určitě neporadí. Vhodný je spíš pro mastnější pleť, póry mi neucpával. Cena mi přijde přemrštěná, proto bych si ho už znovu asi nekoupila, ale špatný není.

  • dobře hydratuje
  • vhodný na mastnější pleť
  • zmatňuje
  • neucpává póry
  • neporadí si se suchou pletí
  • cena


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 31.1.2013 11:03:59

S tímto krémem mám smíšené pocity. Ze začátku pro mě fungoval skvěle. Skvěle hydratoval. Parfemace příjemná a nevtíravá a citlivá pleť zklidněná. Po delším používání jako kdybych na něj dostala alergickou reakci, po jeho použití jsem naopak zčervenala a osypala se okolo pusy.Takže pro příliš intolerentní pleť radši nedoporučuji.

  • dobře se vstřebává
  • podráždil mi pleť


věk
35-44

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 4.5.2013 13:15:27

Z tohoto krému mám smíšené pocity, na jedné straně mi moc vyhovuje, na druhé ne. Krém docela slušně hydratuje, pleť mi nepne, krém není mastný, nelesknu se po něm tolik. Stále hledám dobrý krém pod makeup a tento je pod makeup bohužel pro mě skoro nepoužitelný. Makeup jde po něm strašně špatně rozetřít, vlastně to ani skoro nejde, a nezachrání to ani podkladová báze. Krém se totiž dobře a rychle vsakuje, a nezůstane po něm na pleti nic, po čem by makeup klouzal. Používám ho proto jen na noc. Hodnotím jako průměr proto, že se nedá dát pod makeup. Znovu už asi nekoupím.

  • pleť nemastí
  • nezhoršuje akné
  • špatný podklad pod makeup
  • vysoká cena vzhledem k omezenému využití


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 9.8.2013 15:00:46

Krémy z drogerky mi nevyhovují vůbec. Zkoušela jsem i zelený krém od Biodermy,ale taky mi nevyhovoval. Tento je zatím jediný, který má pleť snáší dobře. Mám mastnou pleť. Dávám ho pod make-up, protože pleť krásně zjemní a stroupky nejsou tak hrubé. Make-up mi s ním vydrží krásně celý den. Pravda je, že teď v létě je to horší a moc ho používat nechci, protože se mi dost potí obličej, ale jinak si ho nemůžu vynachválit. Používám jedno balení už sedmý měsíc a až teď mi dochází:) Znovu si ho asi nekoupím, protože přecházím na přírodní kosmetiku. Je fajn, ale žádný mega hydratační zázrak to není:)

  • vyhladí pleť
  • není příliš mastný
  • rychle se vsákne
  • nemáte pocit, že nějaký krém máte
  • skvělý pod make-up
  • dlouho vydrží
  • vysoká cena


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 6.3.2014 11:52:54

Pro mě absolutně nejlepší hydratační krém, jaký jsem kdy vyzkoušela. Mám problematickou pleť se sklonem k akné a tento krém mi dokonale sedl. Je lehký, takže neucpává póy a krásně se roztírá a vstřebává. Krásně matuje a pleť se po něm neleskne. Vyhovuje mi i jako dobrý podklad pod make-up. Co se týká hydratačních vlastností, tak ty jsou také perfektní.. Pleť nemám vysušenou ani když občas použiji nějaký ten roztok proti akné. Ke krému ještě používám čistící pleťový gel a peeling - ideální kombinace. Za mě tedy určitě ano..

  • lehké složení
  • skvělé hydratační vlastnosti
  • dobrý podklad pod make-up
  • příjemná nevtíravá vůně
  • cena


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 31.3.2014 22:30:26

Tento výrobek od Avène si pravidelně kupuji, vyhovuje mojí smíšené pleti a ve variantě se SPF 20 je (nejen) na léto jako dělaný, navíc se okamžitě vstřebá do pleti. Pleť je po použití tohoto krému krásně jemná, hladká, nemastná, svěží, chráněná před sluníčkem. Momentálně můj nejoblíbenější denní krém. Nevýhodou je vyšší pořizovací cena, ale kvalita tomu v tomto případě dle mého zodpovídá.

  • lehké složení
  • příjemná jemná nevtíravá vůně
  • rychlé vstřebání do pleti
  • nemastné složení
  • balení mi příliš nevyhovuje
  • vysoká cena


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené