Avon Čisticí pěnivý gel Solutions Complete Balance recenze a zkušenosti

Čištění pleti Avon Čisticí pěnivý gel Solutions Complete Balance
Čištění pleti Avon Čisticí pěnivý gel Solutions Complete Balance - obrázek 1
Čištění pleti Avon Čisticí pěnivý gel Solutions Complete Balance - obrázek 2
Čištění pleti Avon Čisticí pěnivý gel Solutions Complete Balance - obrázek 3
5 3.2 8
  • Průměrné hodnocení 3.2
  • 13% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 79 - 89 Kč
  • Kvalita obalu 3.7
  • Celkem 8 recenzí
  • Výrobce Avon

Recenze produktu
Avon Čisticí pěnivý gel Solutions Complete Balance

věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 21.5.2012 08:15:00

Tato čisticí pěna z řady pro smíšenou pleť bývala mojí stálicí. Mytí obličeje je s ní příjemné, dobře odlíčí i make-up. Pěna je jemná a pleť příliš nevysušuje, což je určitě její velké plus. Občas si s ní umyji obličej i teď, kdy mám pleť sušší než dříve a při občasném použití mi stále vyhovuje, pleť mám po umytí jemnou a vůbec nemám pocit stažené a napjaté pleti. Je mi sympatické, že gel je samopěnící, stačí jedno stisknutí pumpičky. Moc příjemně voní. Protože mi začaly více vyhovovat mycí přípravky na sušší typy pleti, znovu už asi kupovat nebudu, ale majitelkám mastnější smíšené pleti určitě můžu doporučit.

  • jemná pěna
  • pleť příliš nevysušuje
  • pleť není po použití stažená a napjatá
  • samopěnící - stačí stisknutí pumpičky
  • moc příjemná vůně
  • žádné


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 21.5.2012 19:29:17

Tento gel jsem si koupila vzhledem k pěnové struktuře. Velmi lehce se nanáší, příjemně se roztírá a snadno se smývá. Čistící pěnový gel lehce vyčistil nečistoty a zbytky make-upu. Při častém používání tohoto gelu se mi ale začala pleť vysušovat. Musela jsem jeho používání omezovat, postupně jsem ho přestala používat úplně.

  • pěnová struktura
  • relativně levný
  • čistí nečistoty a make-up
  • nedráždí pleť
  • postupně vysušuje pleť


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 24.6.2012 16:07:05

Tento pěnivý gel je určen pro mastnou a smíšenou pleť. Já mám pleť smíšenou a trochu mě tento gel vysušoval. Dávkovač přímo vytváří takovou lehkou pěnu, což mi přišlo jako super nápad. Ta pěna je krásně jemná, dobře se aplikuje. Pleť čistí tak průměrně, normálně, je třeba pleť pak dočistit tonikem a nedráždí. Já už znovu nekoupím kvůli tomu, že mě tento produkt vysušoval. Pokud by ale Avon začal vyrábět tuto pěnu i pro jinou než mastnou pleť, koupila bych si ji.

  • pěnová konzistence
  • vysušuje pleť


Další recenze od 6.9.2012 11:26:13

Prvně je určen pro lidi spíše se smíšenou pletí, teda více matuje než hydratuje, pokud teda nemáte mastnější pleť mohl by vysušovat. Jinak kvalitní produkt, nemusíte pěnit v rukou, protože pěna vyleze už z pumpičky. Je velice šetrný k pleti, právě díky tomu, že máte pěnu hned připravenou, takže po obličeji stačí přejíždět opravdu jemně. Proti akné pomáhá asi tak jako každý jiný produkt, který pro to není přímo určen, ale i tak pomáhá.

  • nevysušuje
  • jemná svěží vůně
  • lehoučká pěna
  • zmatňuje (není pro suchou pokožku)
  • nedráždí pokožku
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 14.1.2013 20:36:23

Tento čistící pěnivý gel je určen pro smíšenou a mastnější pleť, proto jsem se rozhodla ho vyzkoušet. Bohužel mi příliš nevyhovuje. Dle mých zkušenosti neodličuje a nijak extra nečistí. Pěna v průběhu použití velmi rychle "opadne". Cena a množství jsou soce přijatelné, ale víckrát ho již nekoupím.

  • výhodná cena
  • nesplňuje co slibuje


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 3.10.2013 01:40:30

Tento gel jsem nakoupila v sadě společně se zklidňující maskou. Sama od sebe bych si ho neobjednala, raději používám pleťovou vodu než gel, ale i přesto jsem se ho rozhodla vyzkoušet. Příjemně voní, pleť mi sice nevysušoval (jen lehce zmatnil), ale vyčistil ji tak průměrně. Použiji ho občas ve sprše, abych pěnu lépe smyla, ale jinak ho nějak více nevyužívám.

  • příjemná vůně
  • zmatní pleť
  • balení s pumpičkou
  • čistí jen průměrně


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 11.12.2013 16:46:57

Tento gel jsem dostala k vánocům od tety- sama bych si ho určitě nekoupila. Má plet- mastná s akné. Po tomto gelu jsem byla přesušená a udělala se mi vyrážka, o šupinách na obličeji ani nemluvím. Pumpička se mi asi po týdnu rozbila a nepumpovala. Divně voní. Shrnutí- moc agresivní, nedostatečně čistí a proto za mě určitě ne.

  • nic
  • nečistí
  • divně voní
  • špatná pumpička
  • vysušuje


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 1.10.2014 20:13:46

Tento gel si už nikdy nekoupím. Vůbec mi nevyhovovala vůně, strašně vysušuje plet. Obličej mě po použití štípal a měla jsem zrudlou plet, tak jsem jej musela vyhodit. Pumpička se snad po druhém použití rozbila. Možná by mi stačil tak na umývání rukou. Rozhodně nedoporučuji, kdo má citlivější plet, myslím, že je nevhodný.

  • nic
  • vysušuje
  • vůně