Balea Professional Šampón pro blond vlasy recenze a zkušenosti

Šampony Balea Professional Šampón pro blond vlasy
Šampony Balea Professional Šampón pro blond vlasy - obrázek 1
Šampony Balea Professional Šampón pro blond vlasy - obrázek 2
5 3.6 15
  • Průměrné hodnocení 3.6
  • 54% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 34 - 90 Kč
  • Kvalita obalu 3.6
  • Celkem 15 recenzí
  • Výrobce Balea

Recenze produktu
Balea Professional Šampón pro blond vlasy

věk
25-34

vlasy
rovné
suché
blond

Další recenze od 29.3.2012 16:59:09

Na to, jakou jsem slyšela na šampóny balea velkou chválu, hodnotím tento výrobek jako totální katastrofu. Vlasy byly po použití hrubé, drsné, krepaté a šly špatně rozčesat. Vůně mě také moc neuchvátila a balení mi příjde nepraktické.

  • žádné
  • po použití suché,drsné a krepaté vlasy
  • vlasy šly špatně rozčesat
  • zvláštní až nepříjemná vůně
  • nepraktický obal


šampon mi ze začátku vyhovoval, ale asi po 14 dnech použivání jsem z něj měla suchý vlasy, takový zničený, krepatý, když jsem si je umyla, neměla jsem ani pocit umytých vlasů jediný co se mi na tomto šamponu líbí je vzhled - blond se třpitkami :) , po druhý bych do něj asi nešla

  • cena
  • pro někoho možná "vůně"


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
blond

Koupila jsem si ho na vyzkoušení, jelikož jsem blond. Někde jsem na netu četla hodně negativního hodnocení, ale mě zase docela překvapil. Vlasy jsou po něm lesklejší a docela i hebké. Akorát nějak nezvýrazňuje blond barvu vlasů. Také po něm musím ale používat kondicionér, protože mi docela zacuchává vlasy.

  • cena
  • leské a hebké vlasy
  • nutnost použít kondicionér- cuchá vlasy
  • nezvýrazňuje blond barvu vlasů


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
blond

Koupila jsem si šampon i kondicionér, Balea mě většinou přes její velmi nízké ceny nezklamala, v tomto případě ale ano. Šampon chemicky "smrdí" jako při odbarvování vlasů peroxidem, blond mi nijak nezvýraznil a už se k němu určitě nevrátím. Obal taky nic moc.

  • cena
  • nezvýrazní blond
  • smrdí


Další recenze od 3.6.2012 22:01:50

Před týdnem jsem si tento šampon koupila.Mám zničené vlasy barvením,žehlením a fénováním.Skoro každý šampon mi vlasy vysuší ale tento mi je nevysušil.Kupodivu po přečtení těchto recenzí mi voněl,ale vždycky když mám obarvené vlasy voní mi to takže nemůžu říct že by mi smrděl jako ostatní.

  • hebké vlasy
  • mně hezky voní
  • zesvětlení barvy a hezčí odlesky
  • žádné


Další recenze od 15.7.2012 09:24:37

Po vystřídáním všech možných šamponu různých cen a kvalit ( a že byli některé fakt drahé) , jsem jednou zkusila Balea Blond a Balea More Blond a už nechci jiný...je bez silikonů, vlasy jsou po něm vzdušné, krásné, a s pomocí silveru jednou za čas mi pomáhají udržovat mojí přirodní platinovou blond:-)

  • vlasy jsou lesklé
  • zdravý vzhled vlasů
  • krásná blond
  • nemusím používat kondicionér
  • balení je nic moc v měkké tubě a otevírá se snadno v kufru:(


věk
15-24

vlasy
rovné
suché
blond

Další recenze od 21.8.2012 10:48:11

Vzhledem k velmi nízké ceně, je kvalita výrobku naprosto úžasná. Před tím jsem měla vlasy suché, hrubé, krepatící se a takovou vybledlou blond. Ovšem po použití tohoto výrobku se leckteré věci změnili. Hlavně si nemůžu vynachválit nádhernou barvu mých vlasů - třpytivá blond. Tento šampon doporučuji používat společně s kondicionérem a kúrou stejné řady, výsledný efekt je pak mnohem lepší.

  • nízká cena
  • dodá vlasům třpytivou blond barvu
  • pěkný obal
  • nepoškozuje vlasy
  • žádné


Další recenze od 19.11.2012 14:46:18

Šampón mi moc vyhovuje, ač jsem hnědovláska. Dělá mi právě nějaké pramínky lehce světlejší i kamarádka se ptala. Hodně pění, je příjemý, vlasy se mi po něm rychle nemastí. Neobsahuje sice silikony, což je sice výhoda, ale z mé zkušenosti i s jinými šampony, právě kvůli tomu musím používat balzám do délek, jinak by vlasy byly pocuchané.

  • Lehce zesvětlí
  • Přijatelná cena
  • Vlasy plihnou rychleji


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
blond

Další recenze od 20.1.2013 10:51:34

Já jsem s šamponem hodně spokojená. Vůbec mi vůně nepřipadá chemická. Cena je nepřekonatelná, dobrá dostupnost, ale často je vyprodaný poslední dobou. Bod dolů dávám za obal, protože je to šampon stojící na víčku, ale jinak to njak nepřekáží. Vzhled obalu je hezký. Nikdo se nmusí bát hodně žluté barvy šamponu, skutečně nedělá žlutý nádech, což jsem se u některých blogerek dočetla. Vlasy jsou při mytí skutečně hrubší, protože je bez silikonů, ale po umytí jsou krásně lesklé a jemné.

  • cena
  • nedělá žlutý nádech
  • hezky voní
  • bez silikonů
  • po umytí vlasy jemné a lesklé
  • často je vyprodaný


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od 15.3.2013 21:51:01

Tento výrobek hodnotím velmi kladně jako šampon. Dobře pění, krásně voní, vlasy zanechá hebké, svěží a provoněné. Dokonce jsem zaznamenala i výraznější lesk. Jako blond šampon by pro mě neměl chybu, kdyby mi po něm melírované vlasy nechytaly do zvláštního odstínu, který není ani pískově žlutý ani medový. Melírované vlasy mi docela ztmavil do barvy, kterou neumím popsat - je prostě zvláštní :) Ale věřím tomu, že někdo takovou barvu přesně hledá, mně ale tento odstín moc nepasuje.

  • vůně
  • cena
  • hebké a lesklé vlasy
  • pro mě zvláštní odstín blond


věk
15-24

vlasy
vlnité
mastné
blond

Značku Balea mám celkem ráda a jako blondýnku mě zaujal i tento šampón. Neobsahuje silikony, což velmi oceňuji. Vlasy jsou po něm umyté, voňavé a zářivě blond, ale naprosto se nedají rozčesat. Nepoužívám balzám, to je možná ten důvod, ale nejsem zvyklá ho užívat. Další věc co bych vytkla, je přišerné balení v podobě pasty, které mi příliš nevyhovuje.

  • zářivá blond barva
  • vůně
  • cena
  • neobsahuje silikony
  • nepraktický obal
  • vlasy se po něm nedají rozčesat
  • dost vysušuje


věk
15-24

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od 25.1.2014 09:30:41

Tento šampon je určený na přírodní nebo barvené blond vlasy. Obsahuje v sobě pigmenty, které mají podpořit odstín. Musím uznat, že vlasy jsou pak krásně zářivé a celkovou barvu šampon udělá tak nějak hezčí. Bohužel s tímhle a příznivou cenou u dobrých věcí končím. Vlasy jsou po použití takové vysušené a oslabené, navíc má šampon hrozně chemickou vůni. Po delším používání se mi vlasy začaly více mastit a být nepříjemné na dotek. Šampon jsem okamžitě přetala používat a vlasy se mi vrátily do normálu.

  • cena
  • podpoří blond barvu
  • vlasy vysušuje
  • chemická vůně
  • po delším používání jsem měla vlasy mastné a nepříjemné na dotek


věk
25-34

vlasy
rovné
suché
blond

Další recenze od 10.5.2015 21:29:58

Tenhle šampon jsem používala ještě předtím, než jsem začala s šamponem "more blond", který je podle lepší na zvýraznění blond vlasů. Nicméně z počátku mi stačil i tento šampon a byla jsem s ním spokojená. Vlasy se mi po něm nemastily, byly příjemné na dotek a lehké prozáření jsem taky docela pozorovala. Takže za mě spokojenost.

  • jemně prozáří vlasy
  • žádné


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené