Balea Professional Tiefenreinigung Shampoo recenze a zkušenosti

Šampony Balea Professional Tiefenreinigung Shampoo
Šampony Balea Professional Tiefenreinigung Shampoo - obrázek 1
5 3.9 12
  • Průměrné hodnocení 3.9
  • 67% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 39 - 42 Kč
  • Kvalita obalu 4.2
  • Celkem 12 recenzí
  • Výrobce Balea

Recenze produktu
Balea Professional Tiefenreinigung Shampoo

věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 6.12.2012 18:27:55

Šampon je určen na hloubkové čištění všech typů vlasů, nejlepší je na odstranění stylingových přípravků po nějaké akci a nebo odstranění mastnoty před barvením. Krásně voní, pění výborně a vlasy jsou opravdu hebké a vydrží déle čisté. Asi bych ho nepoužívala stále, jelikož je určen ke speciálním příležitostem, suché vlasy by mohl zhoršit. Je to myslím alternativa (nebo možná nový obal a vůně?) hloubkově čistícího s pumpičkou. Líbí se mi i balení.

  • cena
  • odstraní zbytky stylingu a odmastí vlasy
  • krásná vůně
  • u mě žádné


věk
35-44

vlasy
vlnité
mastné
hnědé

Další recenze od 31.3.2013 18:05:32

Tento šampon jsem zakoupila hlavně z důvodu, že obsahuje jakousi antistatickou složku (alespoň na obalu to slibují). V tomto směru mě šampon zklamal - vlasy po jeho použití elektrizují ještě víc. Co se týče "hloubkového čištění", také žádná sláva. Hloubkově čisté vlasy si představuji tak, že jsou po umytí lehké a vzdušné, zato já mám po umytí tímto šamponem naopak vlasy jakoby něčím zatížené a strašně rychle mi plihnou. Pozitivem je, že vlasy příliš nevysušuje. Jinak je šampon čirý, dobře pění a má hezkou vůni (takovou sladce mátovou). Obal mi absolutně nevyhovuje - šampon je poměrně tekutý a z balení, které stojí na víčku rychle vytéká, takže je vše neustále upatlané. Koupě byla spíše experimentem, naštěstí ne příliš drahým.

  • Dobrá cena
  • Dobře pění
  • Hezky voní
  • Nevysušuje
  • Rychle plihnoucí vlasy
  • Elektrizující vlasy
  • Nepraktický obal


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 31.3.2013 21:53:57

Dle mého názoru šampon splňuje, co slibuje. Jednou za týden dva ho použiju a mám znatelně vzdušnější a jemnější vlasy a odstraní i takový ten mastný povlak, který mívám ve vlasech, když používám víc laku, tužidla apod. Příjemně voní, má lehkou gelovou konzistenci, přemýšlím, že ho budu používat častěji. Samozřejmě že pokud se někdo o svoje vlasy dostatečně nestará, tak mu příliš nepomůže ale při pravidelné péči pomůže.

  • provzdušní
  • hezky voní
  • vyčistí
  • nemastí


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Tento šampon jsem kupovala víceméně naslepo. Ale byla jsem po jeho použití docela příjemně překvapena. Nepoužívám ho každý den, ale tak jednou za 10 dní. Po smytí šamponu jsou vlasy na dotek čisté, tím pádem je u mě nutné použít nějakou masku. Šampon je bez silikonů, takže vlasy nezatěžuje, nijak je nemastí, vlasy nejsou splihlé. Prostě fajn šampon za fajn cenu. Koupím s největší pravděpodobností znovu :-)

  • cena
  • vlasy vyčistí
  • bez silikonů
  • vlasy nezatěžuje
  • docela pěkně voní
  • nutnost použití masky (u mě)


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Kupovala jsem ho na základě pochvalných recenzí šamponu s pumpičkou od Baley, který jsem však už nesehnala. Tento šampík vlasy hezky umyje, jsou hebké, nezatížené. Nevtíravě voní. Za čtyřicet kaček dobrá věc, předčí i některé dražší šampony. Úplný top to na mém žebříčku není, ale určitě koupím znovu, už pro ten subjektivní pocit dokonale vyčištěných vlasů, které slibuje. Ocenila bych detailnější popis produktu v češtině - nálepka se omezuje pouze na pár vět. Plus dávám i za absenci silikonů.

  • cena
  • bezsilikonová receptura
  • absence detailního popisu produktu v českém jazyce


věk
25-34

Další recenze od 2.6.2013 22:57:22

Šampón dobre pení, vlasy jemne čistí a naviac ich vôbec nezaťažuje, takže je určite vhodný aj pre mastné vlasy. Vôňa sa mi však nepáči, musela som takmer zadržiavať dych, mne to proste smrdí, ešte som sa s takýmto šampónom nestretla. Konzistencia je trochu riedšia, ale nič dramatické. Cena je prijateľná, rovnako aj obal.

  • cena
  • nezaťažuje vlasy
  • nevonia


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 7.6.2013 14:28:44

Tento šampon nahradil čistící s pumpičkou což je škoda, protože ta stará verze mi vyhovovala o něco více a navíc bylo i praktičtější balení. Nicméně samotný šampon je hodně fajn, jako asi jediný z šamponů Balea ho můžu používat dlouhodobě, ostatní mi trochu zatěžují vlasy, ale tento ne. Moc hezky voní, dobře pění, vlasy jsou dobře umyté, lesklé a vzdušné.

  • cena
  • vůně
  • dobře umyje vlasy
  • nezatěžuje
  • žádné


Další recenze od 17.9.2013 10:01:57

šampon mě zklamal, mám jemné polodlouhé vlasy, první den umytí byly vlasy hebké, vzdušné. Ale již druhý den mě dost svědila pokožka hlavy, vlasy byly splihlé, víc než obvykle, navíc na nich bylo již vidět, že se mastí. Třetí den strašný, hlava svědila ještě víc. Určitě znova nekoupím, zřejmě dost vysouší pokožku hlavy.

  • nízká cena
  • rychle se mastí vlasy
  • svědí pokožka hlavy


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od 9.11.2013 13:29:43

Parádní šampón, který je určen pro hloubkové očištění vlasů. Po umytí jsem vlasy měla pěkně nadýchané a přišlo mi, že částečně pomohl odstranit nějaké nežádoucí zbytky laku nebo jiných vlasových přípravků.. ale myslím, že větší efekt bude mít, když se použije víckrát za sebou. Vlasy sice byly víc zacuchané, ale možná je to i tím, že mám dlouhé vlasy, ty se zacuckají mnohem rychleji než krátké.. Jinak vůně příjemná, taková svěží a člověk se pak cítí opravdu očištěn :) Určitě pořídím znovu.

  • příjemná vůně
  • hloubkově očišťuje
  • trochu víc cuchá vlasy


věk
25-34

Další recenze od 31.8.2014 20:47:59

Tento šampon používám občas, když potřebuji opravdu dobře vymýt vlasy - zbavit se laku na vlasy a dalších stylingových přípravků a také dobře vymývá načuchlé vlasy od kouře. Šampon neobsahuje silikony. Vlasy jsou po umytí lehké, hebké, vzdušné, nezatížené. Super šampon za nízkou cenu. Určitě budu kupovat znovu.

  • dobře pročistí vlasy
  • bez silikonů
  • cena
  • žádné


věk
15-24

vlasy
rovné
suché
černé

Další recenze od 22.8.2015 15:38:22

Já jsem taky velmi spokojena, jak píšu všude, používám téměř výhradně Baleu. Tento šampon jsem si koupila na vymytí barevného pěnového tužidla, které mi nechtělo pustit z vlasů. Šampon krásně voní, je gelový, dobře pění, super myje. Co mi trochu vadí, že dost vysušuje, já mám samo o sobě hodně suché a lámavé vlasy ale nedá se nic dělat. Po umytí jsou vlasy vzdušné, provoněné, hladké. Myslím, že ho budu občas používat i po úspěšném vymytí tužidla. Na mastné a jemné vlasy bez objemu by mohl být možná dobrý i jako běžný šampon. Jo a ještě mne trochu zaskočilo, že jsem měla ve výlevce o něco víc vypadnutých vlasů než normálně, ale nic hrozného, určitě koupím znovu až ho vypotřebuji.

  • vůně
  • krásně čistí
  • nadýchané vlasy
  • cena
  • bez silikonů
  • super pění
  • celkem vysušuje
  • vypadlo mi po mytí více vlasů


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Průměrný šampon. Barva šamponu je čirá, konzistence akorát, pění dobře, příjemně voní. Vlasy umyje, ale trochu vysuší a je lepší použít i kondicionér. Pozoruji, že již druhý den mám vlasy dost zplihlé a rychleji se mastí, což se mi u jiných šamponů nestává. Zároveň mi z šamponu svědí pokožka hlavy, takže již tento šampon asi nepořídím. Všimla jsem si, že tím jak je šampon hloubkově čistící, zdá se mi, že rychleji vymývá barvu z vlasů.

  • příjemná vůně
  • dostupnost
  • cena
  • může vymývat barvu z vlasů
  • mastící se vlasy
  • svědící pokožka hlavy


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené