Bioderma Atoderm Créme tělový krém recenze a zkušenosti

Hydratační tělové krémy Bioderma  Atoderm Créme tělový krém
Hydratační tělové krémy Bioderma  Atoderm Créme tělový krém - obrázek 1
5 4.6 8
  • Průměrné hodnocení 4.6
  • 75% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 369 - 500 Kč
  • Kvalita obalu 4.9
  • Celkem 8 recenzí
  • Výrobce Bioderma

Recenze produktu
Bioderma Atoderm Créme tělový krém

věk
25-34

Další recenze od 6.3.2012 09:53:08

Tělový krém je velmi příjemný, rychle se vstřebává a vyživuje, pokožku hydratuje, i na druhý den je jemná a pružná. Bývá akce 1+1. Mám velmi suchou pokožku a tento krém předčil i můj stálý Excipial. Doporučuji. :)

  • hydratace
  • cena


Další recenze od 7.3.2012 14:19:24

Velmi dobrý hydratační výrobek. Pokožka je po celý den krásně jemná, hebká. Oproti jiným mlékům se rychle vstřebává, takže nemusíte čekat nějakou dobu, než se můžete obléknout. Je vhodná i pro lidi, co mají nemocnou, či sušší pokožku.

  • vstřebatelnost do pokožky
  • vyšší cena


věk
25-34

Další recenze od 25.3.2012 23:30:41

Velice dobrý tělový krém - můj nejoblíbenější. Skvěle se roztírá a rychle se vstřebává, takže se můžu hned obléct. Je sice trochu dražší, ale je to 500 ml a dá se sehnat i v akci a to se potom cenově vyrovná i levnějším krémům z drogerie. Navíc balení dlouho vydrží (asi díky tomu, že se dobře vstřebává, takže nepoužiju na jedno namazání tolik, jako u jiných přípravků).

  • Rychlá vstřebatelnost
  • Vysoká hydratace pokožky
  • Dobrý i na mou pokožku s ekzémem
  • Neparfemovaný
  • Žádné


věk
45-54

Další recenze od 26.8.2013 14:51:11

Zatím nejlepší tělový krém, co jsem asi měla. Výborně se aplikuje, konzistence je taková akorát, balení s pumpičkou je praktické. Okamžitě se vstřebává a pokožka není upatlaná, jako u některých pleťových krémů. Dobře hydratuje a na problematickou pokožku a časté svědění mi dost pomohl. Není parfémovaný, což mi maximálně vyhovuje.

  • dobře se vstřebává
  • dobře se aplikuje
  • šikovné balení s pumpičkou
  • neparfémovaný
  • nic


věk
35-44

Další recenze od 11.4.2014 22:46:31

Dle mého názoru ten nejlepší tělový krém po velmi suchou až atopickou pokožku. Já ho kupuji pro sebe na suchou a pro dcerku na atopickou. Používáme ho tedy obě a musím říct, že se stav naší pokožky o hodně zlepšil. Cena je sice hodně vysoká ale dá se někdy sehnat v akci 1+1 zdarma, takže pak výjde na 250 Kč za kus. Je bez parfemace, což ocení hlavně atopická pokožka. Používáme ho zhruba druhý měsíc a musím říct, že pokožka je po něm opravdu nádherně hebká a jemná. Rychle se vstřebá což je další velké plus. Škoda jen té vyšší ceny.

  • rychle se vstřebá
  • je bez parfemace
  • ideální pro atopiky
  • vyšší cena


věk
25-34

Další recenze od 29.7.2015 14:09:04

Syn má atopycký ekzém od mala.Zkoušeli jsme mazat všema možnýma mastma a krémama a nic.I konopné krémy a nic. Nakonec ze zoufalství jsem koupila tady ten krém a jsem s ním naprosto spokojena. Krém se příjemě natírá a nenechává mastný film,ale spíše krásně hydratovanou pokožku.Hezky voní a balení vydrží opravdu dlouho.

  • pumpička
  • příjemná vůně
  • úžasná hydratace
  • cena


věk
15-24

Další recenze od 4.1.2016 16:04:41

Tento krém som si kúpila v akcii 1+1 so zľavou. Mám citlivú pokožku najmä na nohách ale tento krém mi, žiaľ, nijak nepomohol ani nezmiernil. Je určený na suchú pokožku, moja je normálna, občas miestami suchšia, hydratácia je dobrá, ale príšerne dlho sa vstrebáva a je dosť mastný čo mne osobne vadí. Jeho "vôňa" mi tiež nie je nejak príjemná. Za plus považujem balenie s pumpičkou, ktoré však pri ďalšom použití vytláča najprv "suché" mlieko čo tiež nemám pri krémoch rada. Očakávala som od neho niečo iné. Nespotrebovala som ich, prenechala som ich v rodine. Už viac nekúpim.

  • balenie s pumpičkou
  • pre mňa príliš mastný
  • dlho sa vstrebáva
  • cena


věk
15-24

Další recenze od 28.2.2016 22:12:39

Tento krém jsem vyhrála, sama bych si jej vzhledem k ceně nekoupila.Používám jej na obličej. Příjemně mě překvapil, já mám sice mastnější pleť, takže nevím jak moc hydratuje vysušenou pleť, ale mojí dělá super službu. Pleť je po něm krásně jemná, není mastná a rychle se vstřebává, nelepé na pleti. Taky tak krásně, lékárensky voní. Já už znovu nekoupím, ale krém hodnotím kladně.

  • zjemňuje pleť
  • nelepí
  • není příliš mastný
  • vydrží dlouho
  • skvělý i na mastnější pleť
  • cena


Lépe hodnocené

Fennel Body Butter

5 100% 8 recenzí

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené