Carmex Original recenze a zkušenosti

Balzámy na rty Carmex Original
Balzámy na rty Carmex Original  - obrázek 1
Balzámy na rty Carmex Original  - obrázek 2
Balzámy na rty Carmex Original  - obrázek 3
5 3.8 12
  • Průměrné hodnocení 3.8
  • 67% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 25 - 89 Kč
  • Kvalita obalu 4.8
  • Celkem 12 recenzí
  • Výrobce Carmex

Recenze produktu
Carmex Original

věk
25-34

Další recenze od 8.12.2016 16:20:00

Dlouho jsem chtěla tento balzám na rty vyzkoušet, ale buď u nás nebyl k sehnání anebo za dost přemrštěnou cenu. Až jsem ho objevila v zahraníčí za babku a nakoupila tam zásoby. Mám verzi original v tubě a ve vysouvací tyčince. Je to moje SOS záchrana, když mám suché a loupající se rty. Po aplikaci na rty může pálit, ale po chvilce to přestane.

  • Pomáhá na suché rty
  • Může na rtech pálit
  • Cena v ČR


Další recenze od 28.9.2016 13:00:49

Za mě nejlepší balzám vůbec. Mluvím o tom obyčejném v kelímku. Je mnohem lepší než ty v tubičkách, má jednoduché složení a já jsem ještě nenašla nic, co by mým rtům prospívalo více. Používám ho po celý rok, naučila jsem ho používat celou rodinu a máme už zrhuba 5 balení (každý). Vhodný na suché rty, ale i na noc jako "maska". Kupuju v Rakousku, ale myslím, že u nás je již také k dostání. Při rýmě si tím mažu i nos a nikdy se mi neloupe. Na tento produkt nedám dopustit.

  • velmi výživný
  • poměr kvalita / cena
  • Popraskané rty zmizí ihned
  • Dá se použít i jako balzám na suchou pokožku
  • Kelímek může někomu připadat nepraktický


věk
25-34

Carmex balzám na rty miluji, a proto nechápu tak moc špatných recenzích. Dostupnost v Čr je špatná, já kupuji v Americe, a cena je něco málo přes dolar, v Maďarsku stojí okolo 15 dolarů a zde v Čr cenu netuším, pokud vůbec zde balzám je. Tento balzám mi pomůže s popraskanými a suchými rty, stejně tak i příteli. Určitě doporučuji

  • Účinnost
  • Cena
  • Dostupnost v Čr


věk
25-34

Další recenze od 23.2.2015 11:01:26

Mám variantu v kelímku, chtěla bych zkusit i v tyčince na cestování, je moc fajn, hutný, na rtech příjemně brní, i když to moc nemusím, ale tento balzám nepálí tolik, rty hojí, na opary sice netrpím, takže neposoudím, ale občas cítím, že se mi dělá koutek a na to zabírá, na noc ho nanáším ve větší vrstvě a ráno mám rty hezky pružné, balení je pevné, sehnala jsem na netu, dostupnost je horší

  • spraví rty a koutky
  • hydratace
  • dostupnost
  • cena


věk
25-34

Další recenze od 10.9.2014 16:18:02

Zdravím, O Carmex jsem napsala recenzi již zde: www.blue-pise.blogspot.cz Nerada bych se opakovala a tak budu ráda, když si vše přečtete už rovnou v odkaze. :-) Zde Vám povím jen jedno, pokud máte problém s přecitlivělou a suchou kůží se sklonem k atopickému ekzému a vaše rty jsou v jednom kuse vyprahlé jako kdyby nikdy neviděly vodu, tak sáhněte po tomto zázračném balzámu, který mi vylíčil i akné na obličeji.

  • Vydrží na rtech několik hodin i přes pití a jedení
  • V zimě nemrzne
  • Urychluje hojení oparů a popraskaných koutků
  • Okamžitá hydratace
  • Chladivý desinfekční účinek už po nanesení
  • Příjemná gelová konzistence
  • Snadná manipulace
  • Šroubovací víčko a pevný plastový obal
  • Ošklivý design obalu
  • V ČR je předražený a špatně sehnatelný


věk
25-34

Pre mňa najlepší balzam. Skvele hydratuje a zvláčňuje a tiež mám rada balzamy ktoré chladia a tým nepôsobia ťažkým dojmom na perách. Používam ho väčšinou keď mám kútiky alebo nejak vysušené rozpraskané pery, na bežné používanie používam iný balzam. Mám obe verzie aj v kelímku aj v tubičke a každý je trochu iný textúrou ale fungujú rovnako. Ten v kelímku používam väčšinou doma a ten v tubičke zase keď som mimo domu.

  • hydratácia
  • premasťenie
  • chladivý pocit
  • dostupnosť


věk
25-34

Další recenze od 27.11.2013 17:02:27

Vkládala jsem do balzámu velké naděje, že zaútočí s mými suchými rozpraskanými rty, ale bohužel mi od nich vůbec neulevil. Resp. na chvíli se úleva dostaví, ale poté, co se balzám ze rtů vypaří, jsou rty znovu suché a šupinkatí ještě více. Navíc si při čištění zubů všímám divného jevu - dost se mi odlupuje svrchní vrstva rtů, no hnus. Složení je taky chuťka, petrolatum na prvním místě a na nějakém tuším třetím nebo čtvrtém paraffinum liquidum. Co se mi na balzámu zamlouvá, je vůně a balení. A to brnění od mentolu je také velmi příjemné.

  • vůně
  • obal
  • nehydratuje
  • neposkytuje úlevu rozpraskaným rtům
  • nadměrně se po něm odlupuje svrchní vrstva rtů


věk
25-34

Další recenze od 26.11.2013 20:49:18

Carmex mám všeobecně ráda ve všech balení i ve všech příchutí, včetně té originální. Ten originální jsem si koupila v kelímku protože jsem ho chtěla na používání na doma a naprosto mi vyhovuje. Krásně rty hydratuje, suché a popraskané rty krásně zahojí a rty zůstanou hezky jemné. Určitě doporučuji vyzkoušet. Já si už poslední rok kupuji jen verze s příchutěmi, ale ten originální je stejně skvělý.

  • cena
  • hydratuje rty
  • pomáhá na popraskané rty
  • dostupnost


věk
25-34

Další recenze od 7.11.2013 15:15:54

Na tento výrobek jsem četla opravdu hodně kladných recenzí, ale já z této pomády tak unešená nejsem. Není špatná, ale že bych si z ní sedla na zadek, to teda ne. Kelímkové balení je kvalitní, ale přesto ho kvůli hygieně používám pouze doma a to nejčastěji před spaním. Vůně je velice jemná, taková mentolová, ale po nanesení, mě rty celkem pálí. Je fakt, že možná trochu urychluje hojení popraskaných rtů, ale ruku do ohně bych za něj nedala. Jsem ráda, že jsem si ho mohla vyzkoušet, ale znovu už nekoupím.

  • asi urychluje hojení
  • hezké balení
  • pálení rtů
  • připomíná mi vazelínu


věk
25-34

Další recenze od 14.4.2013 01:28:18

Můj záchránce rtů při nemoci. Obyčejný jelení lůj mi na popraskání rtů z horečky nepomáhá, tak jsem náhodou na internetu zabloudila na Carmex, a jelikož byl vychvalován až do nebes, chtěla jsem ho také zkusit. První dojem byl trochu rozpačitý. Objednala jsem si kelímkovou verzi, a první co mě upoutalo, byla jemná mentolová vůně. Po nanesení na rty trochu šimrá, až brní, ale není to nepříjemné. Konzistence je akorát, asi jako vazelína a na rtech vytvoří ochraný hojivý film. Do dvou-tří dnů, mám rty zase krásné. Není pro mě vzhledem k vůni na běžnou denní péči, takže si ho schovávám právě na krizové situace.

  • dobrá cena
  • dnes už normálně v drogerii
  • skutečný pomocník na extrémně popraskané rty
  • někomu nemusí mentol vonět


věk
25-34

Další recenze od 28.9.2012 16:28:03

Carmex je vychvalován snad úplně všude, proto když se mi naskytla příležitost koupit si ho, neváhala jsem ani vteřinu. Mám verzi v tubě, která mě stála 2 dolary. No, bohužel musím konstatovat, že mě Carmex zklamal na plné čáře. Vůbec mým suchým rtům neuleví a nepomáhá. Nejdřív jsem si říkala, že to není možné, ale už jsem ho opravdu důkladně vyzkoušela a spíše se mi potvrzuje, že pokud před spaním rty nenatřu ničím, jsou ráno v lepším stavu, než když večer použiju Carmex. Mé rty jsou už nějakou tu dobu zvyklé na přírodní balzámy na rty, tak nevím, jestli zde může být problém... Každopádně jsem z dalšího zkoušení balzámů Carmex vyléčená.

  • žádné
  • neposkytne žádnou úlevu suchým rtům
  • vůně


věk
25-34

Další recenze od 19.6.2012 12:14:23

Náhodou jsem o něm četla na něčím blogu, objednala si ho a teď ho mám stále doma, protože je to tragédie. Rty mi po něm napuchly a osypaly se v kontuře okolo malými puchýřky. Smrdí a má konzistenci jako lepidlo a rty štípou. Stojí cca 2 - 4 dolary, lze ho koupit v kelímku, tubě nebo v tyčince a dělají se i ovocné vůně. Sama mám ten obyčejný a třešnový v tyčince.

  • nic
  • konzistence lepidla
  • opuchlé bolavé rty
  • pálí
  • smrdí mi


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

Labello Classic Care

3.6 66% 24 recenzí