Catrice Eyebrow Stylist recenze a zkušenosti

Úprava obočí Catrice Eyebrow Stylist
Úprava obočí Catrice Eyebrow Stylist - obrázek 1
Úprava obočí Catrice Eyebrow Stylist - obrázek 2
Úprava obočí Catrice Eyebrow Stylist - obrázek 3
5 4.7 13
  • Průměrné hodnocení 4.7
  • 93% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 59 - 89 Kč
  • Kvalita obalu 4.9
  • Celkem 13 recenzí
  • Výrobce Catrice

Recenze produktu
Catrice Eyebrow Stylist

věk
25-34

Další recenze od 26.2.2013 12:48:37

Už jsem vyzkoušela celou řadu tužek, od těch nejlevnějších až po opravdu hodně drahé. Tady ta je jediná, kterou jsem si šla koupit opakovaně. Je sice určená na obočí, ale mě dokonale poslouží i na oči. Používám odstín 030 Brow-n-eyed Peas, který je v nabídce nejtmavší. Na očích vydrží celý den, dobře a přesně se s ní pracuje. Nedrobí se a není nijak mastná. Snadno se ořezává a neláme se.

  • cena
  • velmi dobrá konzistence
  • výdrž
  • kartáček na úpravu oboří
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 8.3.2013 09:45:26

S tužkou na obočí od Catrice jsem nadmíru spokojená. Je docela velká, kartáček na jejím konci je jemný a šikovně se s ním pracuje. Tužka má ideální konzistenci na perfektní vykreslení obočí. Mám ji v odstínu 02 Date with Ash-ton a dokonale padne k mé světlé pleti a plavým vlasům. Vydrží celý den a nijak se nerozmazává. Můžu jen doporučit. Jinou už kupovat nebudu.:)

  • skvělé odstíny
  • cena
  • množství
  • přidělaný kartáček


věk
25-34

Další recenze od 18.10.2013 16:09:36

Neviem čo na tejto ceruzke kto vidí. Podľa mňa to obočie nevyzerá až tak pekne , keď si po ňom nechtiac prejdem , rozmazáva sa. Inak je dosť veľká za tú cenu a páči sa mi na druhom konci ten štetček , výborne sa ním obočie rozčesáva. Cena je nízka , ale taká je aj tá kvalita výrobku. Ja by som ju ďalej neodporúčala. Tú svoju asi podarujem.

  • cena
  • štetček na konci
  • rozmazáva sa


Dlouho jsem sháněla světlou tužku na obočí. Používala jsem tužku značky Basic a nemohla jsem si jí vynachválit. Pro blondýnky byla jako stvořená,ale pak jí přestali vyrábět a tak jsem si sháněla náhradu. V obchodě jsem pak narazila na tuto tužku a jsem velice spokojená. Obal je stylový a praktický,tužka mi už spadla hodně krát na zem a vždy vydržela. Odstín je nádherný ,přirozený a nerozmazává se. Výhodou je také kartáček na druhém konci této tužky...můžete pročesat obočí a nebo když si omylem nanesete vetší vrstvu tak kartáček trošku barvy vyčeše:) Určitě si koupím tužku zase. Doporučuji.

  • obal
  • kartáček na konci tužky
  • výběr barev a hlavně pro blondýnky
  • cena
  • a celková spokojenost
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 1.3.2014 00:01:16

Snad první tužka na obočí, která mi barevně vyhovuje, mám konkrétně odstín 02 Date with Ash-ton. To je odstín se studeným podtónem, takže žádná zrzavá, oříšková apod., jako tomu bývá u jiných tužek pro světlejší obočí. Tužka je přiměřeně pigmentovaná a dobře se ořezává. Líbí se mi, že je na druhém konci tužky štěteček. Jednak je to praktické - dva v jednom - a jednak se mi štěteček líbí z toho důvodu, že můžu obočí nejen učesat do požadovaného tvaru, ale také opravit a umazat barvu, když náhodou při nanášení přetáhnu nebo nanesu příliš. Rozhodně si tuhle tužku koupím znovu.

  • dobré odstíny
  • štěteček a tužka v jednom
  • kvalitní věc za dobrou cenu
  • žádné


věk
15-24

Další recenze od 18.6.2014 12:57:22

V obchode mi prišla tvrda ale hned ako som ju vyskušala bola pekne mekučka :) mam ten tmavši odtien a je super , sadne mi a pekne s nou viem pracovať. Cena je tiež fajn v eurach nejak 2.59 :) na výber su tušim dva odtiene bledši a tmavši :) Na konci je taka štetinka ktora je tam podla mna skor na okrasu no neviem ja ju moc nevyuživam :)

  • cena
  • pekný odtien
  • je mekučka :)
  • nič


věk
15-24

Naprosto skvělá tužka na obočí! Mám odstín 020 Date with Ash-ton, která není příliš výrazná, ale na druhou stranu s ní jde dělat divy. Krásně zvýrazní a přitom obočí nevypadá jak nalajnované lihovkou. I ten kartáček je skvělý. Pěkně rozčeše. Jen obal na tom kartáčku nedrží uplně pevně, takže se musí dávat pozor.

  • Barva
  • Kartáček na druhé straně
  • asi nic


věk
25-34

Další recenze od 20.2.2016 09:38:17

Hodnotím odstín 040 Don't let me Brown'n. Tužka je skvělá, osobně mi na obočí více vyhovují tužky než stíny, vyhovuje mi rychlost líčení a v případě této tužky i odstín. Mám bledou pleť a zrzavé vlasy, tužka sice vedle dalších odstínů vypadá hnědo - šedě a na vzorníku na webu i dost tmavě, ale tak tmavá není a i pro světlé typy jako jsme já se hodí. Po nalíčení mi krásně ladí k očím, vlasům i pleti. Do té doby jsem používala Essence 04 Blonde a takhle dobře mi neladila. Vyhovuje mi i spirála na druhém konci. Nalíčím obočí tužkou a spirálou pak barvu vyčešu do přirozenější a ne tak tvrdé barvy. Cena luxusní. Určitě koupím znovu, za mě je to perfektní tužka se super výběrem odstínů.

  • výběr odstínů
  • spirála na druhém konci
  • cena
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 7.4.2016 09:05:02

Vždy jsem si malovala obočí stíny, nikdy jsem neměla zkušenost s tužkou na obočí. Po přečtení kladných recenzí zde, jsem se rozhodla vyzkoušet tužku. Mám odstín 04, který je lehce do šediva a to se mi líbí, nemám ráda načervenalé hnědé odstíny. Mám blond vlasy, ale i přesto mi odstín sedí a můžu říct, že je vhodný i pro světlé typy. Tužka je trochu mastná a to mi vyhovuje, protože se dá kartáčkem krásně rozmazat do ztracena. S kartáčkem na druhé straně se dobře pracuje. Přijde mi, že malování tužkou je určitě rychlejší a dokreslí více chybějící chloupky než stíny. Tužku si ráda ještě koupím, jsem spokojená.

  • našedlá barva
  • cena/kvalita
  • kartáček
  • lehce mastná a krásně rozmazatelná
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 10.1.2017 09:09:03

Vyzkoušela jsem x tužek na obočí (dermacol, gabriella salvete, loreal.....), ale tuhle si poslední dobou (v kombinaci s tou od gabriella salvete) nemůžu vynachválit a líčím se s ní hodně. Jsem světlá a blondýnka a maluju si poslední dobou ne tak tmavé obočí, ale i tak se mi líbí vyrazné. Mám odstín 020 DATE WITH ASH TON, což dle názvu sice tolik neodpovídá :) ale je to taková světlejší hnědá.Tužka má dobrý kartáček na jednom konci, což je dobré a praktické... přes den hezky vydrží, nijak nepigmentuje....ale je fakt, že se musí často ořezávat, protože je celkem měkká.

  • odstín
  • balení
  • výdrž
  • kartáček na jednom konci
  • měkkost a časté ořezávání


věk
15-24

Jedním slovem dokonalost! Škoda, že jsem na tuhle tužku nenarazila dřív! Dokonale padnoucí odstín. A je to mnohem lepší, než nanášení stínů. Působí přirozeně. A díky kartáčku se dá obočí upravit do požadovaného tvaru, nebo případně se s ním dá 'sčesat" přebytečná barva. Určitě koupím znovu... Všem moc doporučuji :)

  • Přirozený odstín
  • Kartáček
  • Vše ostatní
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 3.10.2017 00:37:42

Až dosud jsem značku Catrice v drogeriích přehlížela. Když jsem však sháněla tužku na obočí a moji oblíbenou GS neměli v odpovídajícím odstínu, zalovila jsem ve vedlejším regálu a objevila tuto skvělou tužku. Jako bruneta používám nejtmavší odstín 04 - studenou hnědošedou barvu, která přesně odpovídá barvě mého obočí a působí velmi přirozeně. Tužka je dřevěná = ořezávací, takže se mi s ní dobře pracuje - ostrou špičkou dokreslím vnější část obočí a stínem ve stejné barvě zbytek. Líčení mi pak vydrží bez problémů celý den. Kartáček na druhém konci tužky vnímám už jen jako příjemný bonus.

  • Výběr ze tří přirozených odstínů
  • Jednoduchá a přesná aplikace
  • Výdrž
  • Nízká cena
  • Žádné


Lépe hodnocené

NYX Micro Brow Pencil

5 100% 2 recenze

Podobně hodnocené

Sleek Brow Kit

4.7 92% 3 recenze

Hůře hodnocené

MUA Brow Kit

4.5 88% 2 recenze