Christian Dior J'adore EdP recenze a zkušenosti

Parfémy pro ženy Christian Dior  J'adore EdP
Parfémy pro ženy Christian Dior  J'adore EdP - obrázek 1
Parfémy pro ženy Christian Dior  J'adore EdP - obrázek 2
5 4.5 17
  • Průměrné hodnocení 4.5
  • 71% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 1 200 - 3 550 Kč
  • Kvalita obalu 4.8
  • Celkem 17 recenzí
  • Výrobce Christian Dior

Recenze produktu
Christian Dior J'adore EdP

věk
25-34

Další recenze od 28.1.2018 17:28:19

Krásná vůně a úžasná výdrž při koupi EDP.Mám asi 20 parfémů které střídám dle období, nálady a situace či příležitosti.Tento parfém je vhodný pro každou věkovou kategorii i pokud ji daná osoba snese a unese).Je to Dior a záruka kvality a originality.Kupodivu se mi neomrzel jako Miss Dior a Miss Dior Chérie, které se mi už vůbec nelíbí a jejichž období kdy jsem si je kupovala pořad dokola včetně odlehčené verze Miss Dior cherie Blooming Bouquet.Rozhodně doporučuji a i když vám nesedne, tak v rámci rodiny se rozhodně neztratí. Když mě nějaká vůně omrzí, tak moje mamka vždy nadšeně donosí.

  • Krásný elegantní flakon
  • Sofistikovaná vůně která drží
  • Vyvážená vůně
  • Dior je sázka na jistotu
  • Žádné


věk
15-24

Další recenze od 3.1.2018 19:16:53

Parfém nemám doma dlho, ale je to presne ten typ vôní, ktoré mám rada. Ide o stredne ťažšiu, príjemnú, elegantnú vôňu, takže kto ma rád sladšie vône toto nebude pre neho to pravé. Má elegantný, pekný flakón, akurát výdrž by mohla byť trochu lepšia, ale nevadí mi počas dňa sa prestriekať, robím to pravidelne pri všetkých parfémoch. Vôňa podľa môjho názoru ni je ohraničená vekom, kľudne ju môžu používať aj slečny 20+, mne v 23 rokoch vyhovuje. Negatívum je snáď len cena.

  • - flakón
  • - vôňa
  • - design
  • - cena


věk
35-44

Tolik jsem toužila ji mít, až jsem neodolala a tolik jsem se snažila ji unosit, a nepovedlo se... Je tak moc sytá, a těžká a je jí tolik za vámi všude plno, že jsem ji radši prodala. Bylo jí kolem mě tolik, že se mi z ní točila hlava. Obrovská kytice květin, která voní vším možným. Prostě jsem to nedala. bohužel... Carrie ze Sexu ve městě měla asi lepší nos. :)

  • krásný flakon
  • přespříliš silná


věk
25-34

Další recenze od 22.4.2014 12:52:09

Tento parfum som dostala na narodeniny.Je to svieža kvetinová vôňa s nejakým ovocným,sladším oparom.Cítim ruže a fialky,ktoré so sebou ladia,do toho niečo sladko ovocné.Nie je to úplne ľahká kvetinová vôňa,pripadá mi troška ťažšia,ale je nevtieravá.Je taká ženská,luxusná no stále ako keby čistá ale niečím originálna.Telo prevoní a vydrží celý deň.Hodí sa mi skôr na slnečné dni,do spoločnosti.Aj keď je ťažšia,cítim v nej eleganciu.Obal je tiež veľmi pekný.Na mňa je cena troška dosť vyššia :o) Treba pred kúpou skúsiť.

  • kvetinová sladká vôňa
  • skôr stredne ťažka ale stále niečim čistá
  • výdrž je naozaj skvelá
  • cena


věk
25-34

Další recenze od 15.10.2013 12:16:47

Celkom zaujímavá vôňa, stredne ťažká by som povedala. Ja by som ju ale bohužiaľ nenosila. Podľa mňa je skôr pre staršie dámy tak od 30 +. Je veľmi výrazná. Výdrž je naozaj dobrá. Balenie je veľmi pekné, cena vyššia. Na leto a jar podľa mňa nie je vhodná , pôsobí v horúčavách ešte ťažšie ako v skutočnosti je. Zloženie : Hlava :orchidea, ruža, mandarínka. Srdce :slivka, černice, fialka. Základ :drevo, brečtan, pižmo

  • pekný flakón
  • výdrž
  • cena


věk
25-34

Jedním slovem - dokonalost! Parfém jsem si zamilovala kvůli krásné intenzivní vůni, která na Vás dlouho vydrží. Oblíbila jsem si ji zvláště na podzim, zimu nebo večery, protože se mi zdá těžší, ale to mi nevadí, i tk ji totiž miluju. Dior je prostě špičkou nejen v oblasti módy, ale taky kosmetiky! Doporučuju všem, kdo si chtějí dopřát trochu luxusu.

  • luxusní vůně
  • výdrž
  • intenzivní vůně
  • malinko těžší
  • vyšší cena


věk
35-44

Další recenze od 22.8.2013 18:22:48

Nádherná vůně. Jemná, originální. Používám ji již několik let. Pro mě vrchol luxusu! Dior je prostě Dior! :-) Voní jarně, čistotou, jako luxusní mýdlo. Nebo vám připomene křídově bílé vyprané prostěradlo sušící se na jarním studeném sluníčku. Výdrž bude individuální. Na mě vydrží vonět dlouho, někdo naopak tvrdí, že na něm ne.

  • nádherná vůně
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 5.4.2013 10:08:35

Je mi 22 let a musím říct, že jsem konečně našla parfém, který mě neomrzí. Jadore je ztělesněním něžnosti, čistoty, ženskosti. Přesně to co jsem hledala. Krásná, ovocně květinová vůně plná emocí. Setkávám se hodně s názory, že tento parfém je spíše pro starší, ale není to pravda! Na mě voní nádherně a hodně lidí mi ji pochválilo. Miluji Jadore!

  • vůně kterou miluji
  • krásný flakon
  • cena


věk
25-34

Další recenze od 7.3.2013 14:30:28

Naprosto báječný parfém! Na první pohled zaujme už jen samotné balení s velmi originálním a nápaditým zlatým víčkem. Samotná vůně je pak naprosto skvělá. Jemná a příjemná, není nijak extra sladká a těžká. Vydrží mi celý den a na oblečení ji cítím i další dny.

  • Vůně
  • Elegantní balení-víčko
  • Výdrž
  • Nic


věk
25-34

Další recenze od 20.1.2013 12:25:06

Zajímavá vůně od známého výrobce. Dostala jsem ho ke svým 18. narozeninám a přišel mi jako nevhodný dárek pro "mladou slečnu". Vůně byla pěkná, trvanlivá, ale přišla mi poněkud těžší, hodící se spíše na vyzrálejší ženy. Musím ocenit krásný design flakonu.

  • krásný flakon
  • vůně spíše pro starší


věk
25-34

Další recenze od 4.1.2013 12:55:01

Tenhle parfém miluju :-) je v něm cosi opravdu ženského a orginálního. Je dosti výrazný, takže se podle mě hodí více na zimní měsíce. Cena je sice vyšší, ale v tomto případě je to pochopitelné. Hodí se dle mého názoru jak pro mladší ročníky, tak i pro starší dámy.

  • kvalita parfému
  • výdrž parfému
  • opravdu luxusní neokoukaná vůně
  • jedinečný flakon
  • žádné


věk
25-34

Vůně je neskutečně krásná. Poprvé, když jsem ji vyzkoušela v parfumerii, tak jsem myslela, že jí nebudu mít nikdy dost. Jsou názory, že se hodí pro starší, ale mě se moc líbí a používám ji už od 17 let. Vzhledem k vysoké ceně jenom na zvláštní příležitosti. Balení se mi moc nelíbí. Je to Dior, tak to tak má být. Výdrž bych čekala větší, ale ujde to.

  • nádherná vůně
  • cena


věk
25-34

Další recenze od 19.6.2012 20:52:31

Nejprodávanější Dior vůně mi sice tolik nevoní, ale její popularitu naprosto chápu. Je totiž jediná svého druhu, podobnou neznám. Dá se nosit celoročně a sedí mi spíše na ženy 35+, je hodně elegantní. Nepraktické je prodloužené víčko, nedá se nosit v kabelce, otevírá se a hrozí zmáčknutí rozprašovače.

  • osobitá vůně
  • víčko


věk
25-34

Tuhle vůni používá spíš mamka, ta si ji oblíbila velmi. Já se občas stříknu také, jen abych to trošku prostřídala. Vůně je příjemná, ze začátku je spíše silnější, ale to za chvíli tak nějak vyprchá. Je to typická ovocně-květinová vůně, spíše sladší. Nikoho neotravuje. Je příjemná. Hodí se na denní nošení i významné příležitosti.

  • krásná vůně
  • příjemný flakon
  • výdrž
  • poslední dobou už davovka


věk
25-34

Další recenze od 28.3.2012 18:19:09

Stálá vůně, dříve jsem jí používala často, skoro každý den, teďka spíše jenom výjimečně a také jenom přes den, na večer je moc neprůbojná. Nemůžu jí to mít za zlé, ale nosí jí hodně žen, proto to vidím trošku jako nevýhodu. Vůni jako takové se ale nedá nic moc co vytknout. Se svojí neutrálností sedne každému. Určitě je dobrá jako dárek.

  • vůně pro každého
  • na denní nošení skvělá
  • vůně opravdu pro každého :D


Další recenze od 28.3.2012 11:11:01

Velice oblíbená vůně. Zřejmě nejprodávanější. Příjemná, středně těžká vůně. Mám ji ráda, protože není nijak zvlášť výrazná, ani moc sladká. Kupuji si ji ale používám jen na denní nošení. Na večer bych použila jinou. Zdá se mi, že zas tak dlouho nevydrží. Příjemná, jemná vůně, která určitě podtrhne eleganci každé ženy.

  • nenáročná vůně
  • příjemná
  • jednoduchý design flakonu
  • zřejmě cena ale je to Diorka


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Chanel Coco EdP

5 100% 7 recenzí

Podobně hodnocené

Lacoste Pour femme EdP

4.5 89% 11 recenzí

Hůře hodnocené

Guess Seductive EdT

4.3 82% 12 recenzí