Fa Glamorous deodorant recenze a zkušenosti

Antiperspiranty, deodoranty Fa  Glamorous deodorant
Antiperspiranty, deodoranty Fa  Glamorous deodorant - obrázek 1
5 2.9 12
  • Průměrné hodnocení 2.9
  • 34% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 39 - 69 Kč
  • Kvalita obalu 4.3
  • Celkem 12 recenzí
  • Výrobce Fa

Recenze produktu
Fa Glamorous deodorant

věk
25-34

Tyto deodoranty si kupuji často a to proto, že mi hezky voní. Cenově jsou také dostupné, avšak, že by zabraňovaly pocení se říci nedá. Na výběr je z více vůní a to se mi líbí. Nejraději mám Fantasy Moments a Pink.

  • cena
  • výběr vůní
  • krátká výdrž


věk
25-34

Další recenze od 25.3.2012 14:20:12

Nejlepší deodoranty jaké znám, Mám zkušenosti s vůní Pink, která je opravdu krásná. Dodá příjemný pocit svěžesti. Pokud tedy nechci bránit pocení a chci jen osvěžit a navonět, sáhnu právě po deodoratnech FA.

  • Cena
  • Krásné vůně
  • Osvěží
  • Žádné


věk
25-34

Další recenze od 15.4.2012 14:35:12

Měla jsem deodorant Pink, opravdu krásně a hodně voněl, vůně vydržela dlouho. Ale že by nějak estra zabraňoval pocení to se říci nedá. Spíš takový průměr. Vůně je tak silná, že převoní i voňavku nebo parfém což mi také moc nevyhovalo, takže za mě už ne

  • průměr
  • průměr


věk
25-34

Další recenze od 16.4.2012 19:06:01

Je to jenom deodorant, takže pocení vůbec nezabrání. Měla jsem exotic a pink, vůně jsou sice krásné, ale dost intenzivní, takže přebijí i parfém. Navíc po čase se mi ty vůně dost zprotivily. Znovu si je nekoupím.

  • vůně
  • vůně se může po čase zprotivit
  • vůně přebije parfém
  • nezabrání pocení


věk
25-34

Další recenze od 16.4.2012 19:10:39

Tyto deodoranty sice krásně voní, ale pouze do doby, než se dostanou do kontaktu s potem- to pak vytvoří odér vůně smíchané s potem a už se to nedá ani převonět. Sice je to jen deodorant, takže zábránění pocení od něj nečekám, ale mohl by aspoň přebít pach potu.

  • design obalu
  • neplní účinky deodorantu


věk
25-34

Další recenze od 10.5.2012 18:02:45

Ke koupi jsem se nechala zlákat vůní Pink. NEčekala jsem ochranu proti potu (je to deo), ale právě tu vůni. Ta na mě byla strašně moc agresivní, po chvíli mě z ní rozbolela hlava. Navíc mi nevyhovovalo, že po nastříkání bylo podpaží hodně dlouho mokré (skoro jako po použítí roll-onu). Navíc v té době jsem nepoužívala Driclor takže když jsem se spotila tak ta vůně byla fakt hnusná, jak se smíchala s mým potem..takže už víckrát nekoupím a nedoporučuji.

  • nejsou
  • vtíravá vůně, mokro v podpaží, neúčinkuje


věk
25-34

Nejdříve mě nadchla vůně Fa Pink, ale ihned po aplikaci přišlo vystřízlivění. Asi jsem alergická na nějakou složku, která je v deodorantu obsažena, protože se mi do hodiny v podpaží udělala něpříjemná vyrážka, které jsem se pak dlouho zbavovala. Pro atopiky a citlivky teda nic moc.

  • vůně
  • nevhodný na citlivou pokožku
  • alergická reakce


věk
25-34

Další recenze od 9.10.2012 19:58:54

Průměrný deodorant, který ani neurazí ani nenadchne. Účinnost je taková bežná. Já se díky Dricloru nepotím, tak mi stačil. Pro někoho, kdo se chce spolehnout jen na něj bude slabý. Zaujala mě jen vůně, která byla také důvodem proč jsem si ho koupila. Celkově je to takový obyčejný a nepříliš šetrný sprej.

  • cena
  • vůně
  • nízká účinnost


věk
25-34

Další recenze od 9.7.2013 18:19:13

Vyzkoušela jsem hodně vůní, všechny byly příjemné, na léto ideální. Že by spreje zabraňovaly pocení, se moc říct nedá. Spíše převoní na kratší dobu zápach potu. Jejich cena je nízká, pokud je seženete v akci. Myslím, že jako pohotovostní sprej do kabelky není špatný, občas si ho koupím. Mně osobně nejvíc voní tyrkysový, růžový a fialový.

  • vůně
  • cena
  • výdrž
  • neochrání před pocením


věk
15-24

Další recenze od 22.9.2013 09:24:25

Tyto deodoranty si kupuji kvůli svěží vůni. Mám doma Purple passion a Pink passion. Oba dva voní krásně a na těle vydrží dlouho. Je to deodorant a tak logicky ani neočekávám, že by mě ochránil před potem! Aplikuji vždy na tuhý antiperspirant a jsem s touto kombinací spokojená nejvíce. Už jen kvůli krásné vůni a roztomilému obalu doporučuji.

  • Roztomilý obal
  • Dlouhotrvající vůně
  • Žádné


věk
15-24

Další recenze od 5.1.2014 01:59:38

Toto je pro mě naprosto průměrný deodorant. Předem upozorňuji ty, kteří od něj čekají, že zabrání pocení, to ne. Pocení zabraňuje antiperspirant, nikoli deodorant, tak si to neplést! Deodorant moc hezky voní, bohužel jeho vůně je natolik intenzivní, že úplně přebije vůni parfému, což mi vadí. Navíc po nějaké chvíli, kdy se smíchá s potem vytvoří takový zvláštní odér, který není moc příjemný. Bohužel výdrž je jen pár hodin, čekala bych alespoň půl den, ale nikoliv. Kupovat znovu nebudu.

  • cena
  • dostupnost
  • vůně je moc silná
  • neplní svojí funkci ani z 50%


věk
25-34

Další recenze od 21.8.2016 10:50:07

Tento deodorant som si kúpila na prevoňanie pokožky v čase, keď som používala Driclor. Neočakávala som, že ma bude chrániť od potu. Mám Pink Passion, vôňa je príliš intenzívna, prebije aj vôňu parfému. Produkt sľubuje ochranu 48 hodín, čo určite nesplňuje (kto by sa nesprchoval 2 dni však), musím ho aplikovať tak po cca 3 hodiách znovu. Má byť šetrný k pokožke, čo tiež nie je, občas pociťujem pálenie. Po použití zostáva podpazušie dlho vlhké a lepkavé a po zmiešaní vône s potom vytvára fakt nepríjemný odér. Aspoň nevytvára škvrny na oblečení.

  • cena
  • obal
  • intenzívna vôňa
  • pálenie


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Adidas Deo Spray

2.9 49% 28 recenzí

Hůře hodnocené

Playboy Deodorant Play It

2.7 42% 21 recenzí