Gabriella Salvete Liquid Contour recenze a zkušenosti

Oční linky Gabriella Salvete Liquid Contour
Oční linky Gabriella Salvete Liquid Contour - obrázek 1
Oční linky Gabriella Salvete Liquid Contour - obrázek 2
5 2.9 14
  • Průměrné hodnocení 2.9
  • 50% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 65 - 130 Kč
  • Kvalita obalu 3.5
  • Celkem 14 recenzí
  • Výrobce Gabriella Salvete

Recenze produktu
Gabriella Salvete Liquid Contour

Další recenze od 15.7.2017 14:14:27

Strašně dlouho jsem je v obchodě okukovala ale bála jsem si je koupit. Přece jen se nemaluji každý den a tak moc neexperimentuji s výběrem. Nakonec jsem je dostala jako dárek a musím říct že jsou super. Barva je opravdu černá, krásně se mi s nimi maluje, nerozmazávají se a vydrží dlouho (celý večírek byly perfektní).

  • černá barva
  • tenká linka
  • vydrží dlouho
  • žádné


věk
25-34

oči
zelené

Za mě to jsou nejlepší tekuté oční linky, které jsem kdy zkusila. Jsou sytě černé, snadno se nanášejí, dokonce se dá vybrat buď štěteček a nebo hrot. Jako jediné se mi nerozmazávají, nerozpíjejí, vydrží mi opravdu dlouho - cca 12 hodin. Koupila jsem je ve slevě, ani jsem nepočítala s tím, že by za tu cenu mohly být bůhvíjak dobré a ejhle - už mám doma asi 5. balení.

  • dlouho vydrží
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 19.10.2015 10:37:27

Bohužel pro mě zklamání. Koupila jsem si nedopatřením tyto linky ve voděodolné verzi, nevím, jestli je to tím, ale konzistence katastrofa. To že jsou linky tekutější mi nevadí, aplikátor mi taky vyhovuje, ale po nanesení jsou jako lepidlo. Stahují mi oční víčko a to se mi při mrkání stále lepí. Navíc po dvou hodinách už se začínají drolit. Za mě palec dolů.

  • dobrý aplikátor
  • lepivé
  • brzy se odrolí


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 1.1.2015 15:16:55

Tyto linky používám každý den. Předtím jsem vyzkoušela pár linek s fixou, které však vždy rychle vysychaly a barva nebyla sytá. U těchto linek je barva krásně černá, navíc lahvička vydrží velmi dlouho. Je pravda, že ze začátku se někomu mohou zdát příliš tekuté (časem zhoustnou) - chce to si s linkou pohrát a párkárt obtáhnout, výsledek stojí za to. Máte na výběr ze dvou typů aplikátorů - široký a úzký. Doporučuji ten užší, uděláte s ním krásně tenkou a přesnou linku, dobře se s ním pracuje. Linky vydrží krásně celý den, i když pod ně nedám stín či jiný podklad (se stínem je výdrž ještě delší). V létě se občas po celodenním nošení stane, že se linka začne u krajů odloupávat (nejspíš je to dáno teplem a tím, že se člověk zpotí, protože v zimě drží jako přibyté). Věřím, že jsou i lepší produkty, ale já jsem s tímto, v rámci dané cenové kategorie, naprosto spokojená.

  • krásně sytá černá barva
  • dobře se s nimi pracuje
  • neobtiskávají se a vydrží celý den
  • zpočátku jsou řidší
  • ve velkém teple se mohou začít odlupovat (po cca 7 a více hodinách)


Další recenze od 3.12.2014 23:12:59

Tak toto je tá najhoršia linka akú som kedy mala, katastrofa, výrobcu by mali zavrieť...že sa nehanbia niečo také predávať...odpad to je...celé viečko sa mi od nej lepilo, otláčala sa, rozmazala a o aplikácii ani nehovorím, za sekundu vyschol ten hnusný pichľavý aplikátor..no celé zle, veľmi som znechutená...na linke už nebudem šetriť...

  • absolútne žiadne
  • Jedna katastrofa...


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 16.2.2014 01:50:57

Gabriella Salvete Liquid Contur aneb what the fuck is this shit? :D Linky nanesete nepříjemně tvrdým aplikátorem, který při nánášení škrábe a dosanete linky, které do dvou minut začnou praskat naprosto všude. Oceňuju, že se dají super rychle sloupnout prsty :D Dlouho jsem je nechtěla vyhodit, protože jsem tomuto úkazu stále nemohla uvěřit. Když jsem byla doma, tak jsem je občas zkusila nanést, jestli se něco nezměnilo a světe div se - po roce jsem je vypotřebovala, takže nakonec letěly do koše, a já už jsem se neměla se čemu divit. :D

  • cena
  • všechno ostatní


věk
35-44

oči
hnědé

Tyto oční linky jsem si koupila už dávno a pořád ještě trocha v obalu zbývá. Musím pochválit barvu, je opravdu sytě černá a velmi hezká. Nelíbí se mi ale krátká "násadka" aplikátoru se kterou se mi špatně pracuje. Mám variantu se štětečkem, který byl vadný a způsoboval nepřesnosti (nakonec jsem ho zastřihla nůžkami a byl OK). Dalším negativem je odlupování barvy. Po nějaké době má barva tendenci odloupnout se po velkých kusech. Snadno se odstraňuje z víček, hůře se odstraňuje z řas. Používám pouze příležitostně, nejsem moc zručná a udělat pěknou linku je pro mne dlouhý boj. Musím dát 4 body za pěknou pigmentaci. Bohužel jsem ještě nenašla jiné tekuté linky, které by byly tak vizualně hezké.

  • vypadá krásně na víčkách
  • pigmentace
  • odlupuje se
  • aplikátor (krátký)
  • špatná manipulace


věk
25-34

oči
modré

Linky jsem koupila náhodou, nesehnala jsem ty co používám a docela mě překvapily. Cena je příjemná, aplikátor se dobře drží, štětec je úzký a když máte trochu šikovnou ruku, perfektně vykreslí tenoučkou linku. Barva by mohla být výraznější, výdrž je průměrná.

  • Cena
  • S aplikátorem se dá vykreslit perfektně tenká linka
  • Moc dlouho nedrží
  • Barva by mohla být výraznější


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 7.12.2012 22:22:20

Tyto tekuté linky jsou opravdu ty nejhorší, jaké se mi dostaly do rukou. Obsah je příliš řídký, tudíž musíte být opravdu šikovní, aby se vám povedla vůbec nějaká stejnoměrná linka a neměli jste barvu i tam, kde nechcete. Když už se vám to s menšími obtížemi povede, máte během chvilky po díle. Jednoduše se vám z oka oddrolí. Tuhle tekutou linku jsem použila třikrát, pak už neměla nervy a tento zázrak letěl do koše. Opravdu děs.

  • žádné
  • špatná aplikace
  • řídký obsah
  • hned se oddrolí


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 13.5.2012 20:32:00

Řasenka má krásnou sytou barvu, ovšem to je asi vše. Možná tak ta cena by se ještě dala brát jako pozitivum. Strašně málo vydrží, po pár hodinách se začne drolit. Štěteček taky nic moc. Asi po dvou použití se mi rozdvojil a o to hůř se dají linky nanášet.

  • cena
  • barva
  • štěteček
  • výdrž


Další recenze od 29.3.2012 20:33:08

Tyto linky byly pro mě hrozná katastrofa! Štěteček je pro mě moc krátký a blbě se mi s ním pracovalo. Při nanášení díky mým zatočeným řasám se mi vždy jiné tekuté linky trochu dostanou i na řasy, ale vždy jsem je pěkně otřela. Tyto jsou ale hrozné lepidlo, jakmile se dostanou na řasy, slepí je, nejde to zpátky rozdělit, málem jsem si je vytrhla...Za mě nikdy více, používám jiné.

  • sytě černá barva
  • výdrž
  • slepuje řasy
  • krátký štěteček


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 29.3.2012 19:22:36

Jedním slovem dokonalost! Vyzkoušela jsem už řadu tekutých linek s tím, že se mi všechny obtiskávají na horním víčku, až jsem našla tyto, které celý den drží jak přikované. Jsou jeden z mála výrobků, který nedám z ruky a budu si jej kupovat stále dokolečka. Na výběr je ze dvou aplikátorů - hrot a štěteček. Upřednostňuji štěteček, ale pracovat se dá s obojím. Jediné mínus, které je všemi klady několikanásobně překonáno, je praskání ve vnitřním koutku.

  • cena
  • neobtiskávají se
  • může se stát, že linka popraská


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 27.3.2012 21:04:10

tuto linku používám už strašně dlouho,už mám alespoň třetí balení (a jedno mi vydrží tak čtyři měcíe,takže super). Linku používám každý den,takže jsem moc ráda,že mi tak dlouho vydrží. Je levná,ale já jsem s ní spokojená. Sice se občas drolí,ale jen když ji někde fakt otřu,jinak ne. A taky je pěkně černá,za tu cenu,no neberte ji :)

  • Cena
  • Příjemný štěteček pěkně se s ním kreslí
  • Je hezky černá
  • Trochu se drolí


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 25.3.2012 12:03:13

Přesto že je balení velice malé, vydrží dlouho i při každodenním užívání. Linka však rozhodně není schopna vydržet více jak 6 hodin. Postupně se začíná drolit. Štěteček také není zrovna kdovíjaký, rozhodně už se mi linka nanášela lépe jinými, ale zase nějak extra špatný taky není.

  • balení vydrží dlouho
  • cena
  • sytá černá
  • linka nevydrží dlouho
  • štěteček


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

MUA Liquid Eyeliner

5 100% 3 recenze

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené