La Roche-Posay Effaclar Duo recenze a zkušenosti

Kůže La Roche-Posay Effaclar Duo
Kůže La Roche-Posay Effaclar Duo - obrázek 1
Kůže La Roche-Posay Effaclar Duo - obrázek 2
5 4.3 16
  • Průměrné hodnocení 4.3
  • 88% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 270 - 419 Kč
  • Kvalita obalu 4.9
  • Celkem 16 recenzí
  • Výrobce La Roche-Posay

Recenze produktu
La Roche-Posay Effaclar Duo

věk
15-24

Tento krém mi byl doporučen v dermoporadně v lékárně. Tehdy jsem sháněla denní krém, po kterém bych nebyla za 2 hodiny mastná a který by zároveň hydratoval moji pleť. Dva roky léčím svoje akné u dermatologa. Díky kombinaci krému na předpis, tohoto krému a čistícího krému Effaclar H jsem se po několika letech zbavila akné. Zkoušela jsem vzorky denních krémů od různých značek jako Avéne, Bioderma, Vichy, Effaclar, které se specializují na mastnou aknózní pleť a s Effaclar Duo jsem téměř celý den matná (v zimně je moje pleť matná celý den, v létě cca 6-7 hodin). Mám již třetí balení a rozhodně si jich koupím ještě několik. Používám ho 1x denně ráno a balení mi vydrží cca 3 měsíce.

  • zmatňuje pleť
  • snižuje výskyt akné
  • vhodný i na citlivější pleť
  • moc nehydratuje (suchou pleť vysušuje)
  • cena


věk
25-34

Další recenze od 21.7.2016 15:26:40

Tento krém hodnotím jako velice kvalitní. Má jemnou konzistenci a velmi rychle se vstřebává. Kůže po něm opravdu není mastná, já se ovšem lesknu stále, ačkoliv na pleti nemám ani špetku mazu :-D Po nanesení vydrží zmatnění několik hodin, krém mírní drobná začervenání a pupínky. Má velmi jenou parfemaci, která se ihned vytratí. Jediná nevýhoda je jeho cena - v lékárnách ho seženete kolem 400,- Kč. I přes to si myslím, že je to velmi dobrá investice, krém vydrží poměrně dlouho, jelikož ho stačí nanést pouze troška. Krém bych i přes jeho vysokou cenu určitě doporučila.

  • zmatňující efekt
  • rychle se vstřebává
  • nezanáší póry
  • redukuje pupínky a začervenání
  • snad jen ta cena


věk
15-24

Tak jsem zase skočila na to, co se na internetu o tomto produktu píše, jak je to skvělý a pleť se zlepší. Omyl.. Když jsem to poprvé používala, tak se mi pleť ze dne na den hodně zhoršila, měla jsem mnohem více akné a pleť byla hodně červená a ani make-up nepomohl. Řekla jsem si ale, že se to může časem zlepšit.. Dopoužívala jsem Avéne triacneal, který jsem dostala na předpis a rozhodla jsem se, že dám Effaclaru druhou šanci. Večer jsem si nanesla krém na postižená místa, ráno jsem vstala a katastrofa.. Byla jsem celá posypaná, dokonce i čelo, kde jsem nikdy akné neměla a pleť byla červená, make-up to bohužel nedokázal zakrýt a vypadá to vážně nehezky.. Nevím, čím to je, ale gel ze stejné řady mi zle nedělá.. Zůstanu u Avéne, který je pro mě nejlepší z nejlepších, léčí akné, jizvičky a zmírňuje začervenání. Proto říkám, tento produkt už nikdy!! Slibuje zbavení se akné, ale mě akné ještě rozšiřuje i tam, kde nikdy nebývalo. Samozřejmě, že každému vyhovuje něco jiného a podle recenzí tady to spoustě lidem pomohlo, mě bohužel ne. Ale jen aby jste věděli, že to není zázrak pro každého, ale že naopak to může i škodit a předtím, než do toho investujete, tak si raději dřív zažádejte o vzoreček.

  • nic
  • citlivá pleť
  • pálení pleti při nanášení
  • začervenání pleti
  • vysoké zhoršení akné
  • cena


Effaclar duo + som si kúpila, pretože mám problematickú pleť hlavne v T - zóne, ktorá sa mi pomerne mastí. Zo začiatku bol fajn, ale za tú cenu som očakávala viac. Po aplikácii sa mi stopy po akné mierne zosvetlili, ukľudnili, s vyrážkami to skoro nič neurobilo, hlavne so zápalovými. Viem, že veľa ľudom vyhovuje, no pre mňa to až taký zázrak nie je.

  • ukľudní pleť
  • cena
  • slabý výsledok


věk
15-24

Další recenze od 20.8.2014 18:56:10

Jediný krém, který dokáže udržet mou pleť matnou a nemastící se po celý den. Bohužel je docela drahý, tedy aspoň pro mě jako studentku. Používám ho pouze na čelo, protože tam se mastím nejvíc a je to opravdu znát po první aplikaci. Vydrží mi pod makeupem celý den a opravdu zabrání maštění pleti narozdíl od všech ostatních krémů. Jinak žádné zlepšení nedokonalostí jsem nezaznamenala stejně jako u ostatních produktů La Roche Posay.

  • opravdu matuje jako žádný jiný krém
  • příjemná vůně
  • vůbec nepomáhá na nedokonalosti


věk
25-34

Skvělý krém na den pro problematickou pleť. Mám mastnou pleť, která je dost náchylná k tomu, že jí něco "break outuje", jak říkají Britové :D, prostě že mi leckerý krém způsobí invazi pupínků. Effeclar Duo ji ale udržuje zdravou a mimo to ji fakt příjemně zjemňuje a zmenšuje póry. Má pro mě takovou dobrou rovnováhu mezi hydratací a zmatněním, což se málo kdy podaří. Mimo to má takovou tu klasickou vůni tady té řady effaclar, kterou naprosto zbožňuji. Nejsem si ale úplně jistá, jak moc bude účinný na silně problematickou pleť, která potřebuje vyloženě léčit. Toto beru spíš jako perfektní preventivní krém.

  • prevence proti akné
  • hydratuje
  • zmatňuje
  • zmenšuje póry
  • super vůně
  • za tu cenu hodně krému
  • asi není vyloženě léčivý


věk
25-34

Další recenze od 16.4.2014 18:11:40

Jeden z nejlepších přípravků na péči o pleť, jaký jsem vyzkoušela.Krásně voní (nepříliš aromaticky), dobře se vstřebává a nanáší. Líbí se mi malé balení, které se mi vleze do tašky a nijak ji nezatěžuje. Nedráždí pleť a a pokožka nezčervená. Co krém slibuje, také splňuje. Nevýhodou je cena, která ale odpovídá kvalitě.

  • účinky
  • vůně
  • kvalita
  • cena


věk
25-34

Další recenze od 16.6.2013 21:18:49

Krém je klasický biely, dobre sa nanáša, ľahko sa rozotiera a čo je najlepšie, nevytvára na pleti mastný film, cítim, že pleť môže dýchať. Zdá sa mi, že pleť aj hydratuje. Proti nedokonalostiam pleti však bojuje podľa mňa slabo, nevšimla som si počas používania nejaké extra zlepšenie, ale ani nedošlo k zhoršeniu stavu pleti. Za pozitívum označujem aj jeho znášanlivosť s pleťou, pleť nedráždi. Rovnako som si nevšimla ani vysušovanie pleti.

  • hydratuje
  • nevysušuje pleť
  • nevytvára mastný film
  • nezlepšuje akné
  • cena


věk
25-34

Další recenze od 29.4.2013 15:22:01

Má příjemnou, lehkou, spíše gelovou konzistenci. Nevysušuje, ale na druhou stranu ani nehydratuje, takže suchá pleť potřebuje ještě doplňkovou hydratační péči. Vůbec neštípe ani nijak jinak nedráždí pleť. Pleť se při pravidelném používání přestává tolik mastit. Nemá ale žádný vliv na černé tečky. Na silné akné bude asi slabý.

  • Lehký
  • Úzký aplikátor
  • Nevysušuje
  • Nemá vliv na černé tečky


věk
35-44

Tento výrobek používám jako lokální péči při nových nedokonalostech pleti. Příjemně voní, dobře se nanáší, je jemný a hlavně účinný. Reguluje nedokonalosti, co se barvy, velikosti i návratu týče.....Lze použít i pod make-up. Neudělá pod ním fleky ani se nedrolí. Nanáší se pouze v tenké vrstvičce, tudíž dlouho vydrží. Je stálicí v mojí koupelně.

  • opravdu funguje
  • o nedostatcích nevím


věk
25-34

Další recenze od 14.2.2013 16:43:41

Effaclar Duo jsem si celkem oblíbila. Nepoužívám celoplošně, ale jen lokálně na pupínky nebo zanešené póry a proto mi vydrží neskutečně dlouho. Balení mi vydrželo téměř rok. Konzistence je gelová, rychle se vsakuje a mě i voní. Pupínky krásně stáhne a zmírní zarudnutí. Je ideální pod make up ale i na noc. Jediné mínus, že mírně vysušuje a když používám často, tak jsem pak trošku zarudlá. Je třeba pak použít hydratační krém.

  • lehká gelová konzistence
  • zmírňuje akné a ucpané póry
  • svěží vůně
  • mírně vysušuje


Další recenze od 14.2.2013 13:19:42

S tímto krémem jsem na 100% spokojená. Mám T-zonu,takže suchou,čelo mastné, na bradě rozšířené póry a citlivou,často mám pleť začervenalou. Jednu dobu jsem měla hodně velké akné, a jediný krém, který mě z toho vysvobodil byl právě tento. Po delší době používání však vysušoval. Teď jej používám pouze zřídka, a jsem s ním velmi spokojená. Je ideální i pod make up. Jemný a rychle se vstřebává. Bohužel nestahuje póry na bradě, pouze léčí boláčky. I přes to všechno je pro mě tento krém 1.volbou :)

  • ideální pod make up
  • rychle se vstřebává
  • léčí akné na 100%
  • po delším užívání vysušuje


věk
25-34

Další recenze od 31.1.2013 09:18:08

Dostala jsem se k němu díky vzorečku, který jsem obdržela zdarma a používala jsem ho asi 3 dny. Vždy na noc a taky na den. Konzistence je velmi lehká a příjemně se roztírá a rychle vstřebává. Příjemně voní. Pleť jsem měla zmatněnou aspoň 5 hodin, pak se trošičku leskla T-zóna ale ne tolik, jako jindy. Tváře vydržely déle. Navíc se mi v tom období zrovna udělaly 2 větší pupínky na tváři a rychle se hojily. I póry vypadaly zmenšeně. Celkově jsem z toho krému dost nadšená a určitě si pořídím klasické balení. Za sebe vřele doporučuju:)

  • jemná vůně
  • rychle znatelný účinek
  • zmatnění pleti
  • stažení pórů


věk
25-34

Další recenze od 27.11.2012 11:20:06

Už mám 4. tubičku. Je to velice lehounký krém, který je na problematickou pleť. Nemám žádné těžké akné, spíš sem tam pupínek a černé tečky. Funguje opravdu super, léčí i hydratuje zároveň. Dá se použít i pod makeup, vůbec ne nedrolí. Já ho mám ale jen na noc, protože v makeupu nemám SPF a potrebuji jiný lehký fluid na ten (od Olay) spf má. V Paříži jsem ho kupovala v lékarne za 9 euro. U nás stojí asi víc, ale na internetu podobně.. Má taky super obal, na konci zúžená tubička jako zdobíto na perníčky :) Konzistence je vodovo-gelovo-kremova.

  • v lékarnách bývají akce DUO+mycí gel zdarma
  • super obal
  • krásně voní (jako vše od LRP effaclar)
  • účinky
  • cena? ale funguje!


věk
25-34

Další recenze od 29.4.2012 09:36:53

Obnovující krém proti nedokonalostem. Akné nemám nijak extrémní, ale pupínky mne občas potrápí a tohle je na to ta pravá záchrana. I když zrovna dvakrát nevoní. Ale příjemně se nanáší, rychle se vstřebá a pleť zmatní. Takže když se mi občas čelo osype drobným pupínky nebo se mi na bradě udělá jeden větší, tak hned mažu ráno a večer a druhý den už mám skoro po problémech :) a hlavně teda se mi zmenšili rozšířené a věčně ucpané póry na nose.

  • Matný efekt
  • Textura a nanášení
  • Účinek
  • Klasicky u LRP vyšší cena
  • Nevoní, není bez parfemace


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Merck Contractubex gel

5 100% 5 recenzí

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené