Labello Pearly Shine recenze a zkušenosti

Balzámy na rty Labello  Pearly Shine
Balzámy na rty Labello  Pearly Shine  - obrázek 1
Balzámy na rty Labello  Pearly Shine  - obrázek 2
Balzámy na rty Labello  Pearly Shine  - obrázek 3
5 2.7 28
  • Průměrné hodnocení 2.7
  • 29% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 39 - 75 Kč
  • Kvalita obalu 4.2
  • Celkem 28 recenzí
  • Výrobce Labello

Recenze produktu
Labello Pearly Shine

věk
25-34

Další recenze od 11.4.2012 23:48:34

Labello Pearl & Shine Tyčinka na rty je můj nejoblíbenější balzám na rty, který si kupují pořád. Super se nanáší, zvýrazní rty nádherným perleťovým leskem - decentně. Zanechává rty hedvábně hladké a sametově hebké, taky dodává rtům hydrataci a péče, což je důležité. A má hodně příjemnou vůní. Doporučují.

  • příjemná vůně
  • decentní perleťový lesk
  • hydratuje a péče o rty
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 12.4.2012 12:12:04

Mě tento balzám nenadchnul. Myslím, že se vůbec nehodí na velmi suché a popraskané rty, protože zvýrazní každou šupinku a nedokonalost a výsledný efekt je pak žalostný. I hydratace je nedostatečná. Jediné plus tohoto výrobku spočívá ve snadné aplikaci a hezké vůni.

  • snadná aplikace
  • vůně
  • zvýrazní každou šupinku a nedokonalosti
  • nedostatečná hydratace


věk
25-34

Tento balzám na rty mě zklamal-vůbec nehydratoval a dost zvýrazňoval popraskané rty, byly vidět všechny šupinky, takže výsledek nebyl na pohled vůbec pěkný. Výhodou je příjemná vůně a konzistence i obal je praktický. Ale i za méně peněz se dá sehnat lepší balzám, než tento. Za mě ne.

  • vůně
  • nehydratuje
  • zvýrazňuje šupinky


Další recenze od 17.4.2012 09:43:56

Miluju Labello Pearl & Shine !!! Je to moc hezká barvička a kupuji si i jiné druhy od Labella!!! Sem prostě spokojená a vždy,když dojde musím zakoupit!!!Což je zrovna teď :-) a krásně zvýrazní rty nádherným perleťovým leskem....Používám ho snad už 5 roků a nikdy mě neomrzel!

  • zvýrazní rty nádherným perletovým leskem
  • Žádné


věk
15-24

Další recenze od 17.4.2012 10:53:14

Labello je výborné na "zdravé" nepopraskané rty, dodá rtům hezkou barvu, ale pokud máte popraskané rty všechny šupinky vám akorát zvýrazní. (Něco jiného je třeba višňové labello - to mám opravdu ráda) ale pearl&shine mě zklamal. Příjde mi i trochu tužší.

  • Nějak mě nic nenapadá
  • trochu tužší
  • nevhodné na popraskané rty


věk
25-34

Další recenze od 17.4.2012 12:40:39

Tento balzám na rty od Labela mě moc nenadchnul. Nespozorovala jsem žádný hydratační efekt. Konzistence mi příjde trochu divná. Vůně je taková ulěmá, nic moc. Ta perleťová barvička není vůbec špatná, ale mně osobně na mně připadá laciná takže už znovu nekoupím.

  • hezká barva
  • nehydratuje
  • nic moc obal
  • vůně
  • víčko vypadává


věk
25-34

LAbello naprosto splňuje požadavky balzámu na rty. Pearl shine navíc jemně zbarví rty do růžova,ale co je nejpodstatnější, dokonale hydratuje. Příjemný pocit zvláčněných rtů a jemná vůně. jen je škoda, že v létě se "rozpouštějí",ale to všechny balzámy. V létě je totiž používám jako prevenci před vysušením od slunce.

  • hydratuje
  • voní
  • jemně barví
  • nic


věk
25-34

Patří mezi ty, které mám ráda a ke kterým se ráda vracím a to z toho důvodu, že zabarvuje rty jemně do růžova, což mám ráda. A taky plní funkci balzámu na rty. Rty jsou vyživené, vláčné a nejsou suché. Akorát tento balzám se vyrovná balzámu od Isany, který je naprosto stejný a cenově levnější, takže asi tak.

  • zabarvuje jemně rty
  • splňuje funkci balzámu
  • rty jsou vláčné
  • žádné


Další recenze od 5.6.2012 19:48:03

Ne, ne, ne a ještě jednou ne! Tento balzám na rty mě vůbec nenadchnul. Opravdu zvýrazňuje popraskané rty, jak už jste tady psaly. Navíc je takový moc lepkavý a když ho mám na rtech, mám takový divný pocit. Ale hezky voní, to je fakt :) Ale znovu bych si ho určitě nekoupila.

  • vůně
  • cena
  • zvýrazňuje popraskané rty
  • lepí
  • nekvalitní


Další recenze od 5.6.2012 21:14:21

S tím to balzámem na rty jsem velice spokojená nebyla. Jak už bylo napsáno zde zdůrazňuje každou vadu na rtech tak že pokud máte rty popraskané, tak to akorát zvýrazní. Rty moc nepromastí jediné pozitivní je asi barva, kterou zanechává. Vadí mi jeho umělá vůně.

  • zanechává hezkou barvu
  • Vůně
  • nepromastí
  • zdůrazňuje nedostatky na rtech


věk
15-24

Další recenze od 6.6.2012 00:02:28

Produkt Labello Pearl & Shine mně osobně ničím nezaujal, koupila jsem si ho v rychlosti a vůbec mi nesedl, jak nepříjemná a umělá vůně tak jeho barva a nejhorší je, že v zimě trpím na popraskané rty a tento balzám to jen zvýrazní. Škoda... Cena je přijatelná a dostupnost taktéž.

  • Cena
  • Dostupnost
  • Zvýrazní popraskané rty
  • Vůně


věk
25-34

Další recenze od 7.6.2012 10:42:53

Balzámy od této značky mám poměrně ráda až na tuto vyjímku. Tento balzám zanechává na rtech perleťový film, který zdůrazní všechny nedokonalosti. Navíc vůně, která by mi měla pod nosem pěkně příjemně vonět mi naopak akorát smrdí umělinou. Moc produkt nedoporučuji

  • žádné
  • nevoní mi


věk
25-34

Další recenze od 24.6.2012 21:31:48

Na rtech vypadá hrozně - zvýrazní veškeré nedokonalosti, šupinky a vrásky a působíte jako Barbie nebo mrtvola, podle zbytku vaší vizáže. Hydratuje mizerně, spíše dusí rty pod povlakem a její vůně je také hodně umělá. To už je lepší si pořídit pořádný balzám a perleťovou rtěnku.

  • nic
  • zvýrazňuje šupinky a vrásky
  • vůně
  • nehydratuje


věk
35-44

Další recenze od 22.7.2012 10:37:38

Tento balzám na rty mě vůbec nenadchnul. Zvýrazňuje každou nedokonalost na rtech, a co mi vadí nejvíce je to, že zanechává bílý film na rtech, který se po čase cuckuje a lepí rty. Čekala jsem příjemnou pomádu se stříbrným leskem, ale nebyla jsem spokojená. Labella nepatří k úplně těm nejlevnějším pomádám, čekala jsem víc.

  • žádné
  • vytváří povlak na rtech
  • zvýrazňuje nedokonalosti rtů


věk
25-34

Další recenze od 6.10.2012 13:14:10

Miluju všechny růžové balzámy na rty. Tento jsem si koupila poprvé a musím říct, že mě mile překvapil. Barvička je pro mě perfektí, světle růžová, ne mrtvolná, s jemným shimmerem. Hydratace je dostačující. Samozřejmě pokud má někdo vysušené, popraskané rty, ať si koupí bezbarvý hydratační balzám a ne třpytivý růžový. Jediné malé mínus je parfemace, která je taková chemická, což nemusím.

  • růžový odstín balzámu
  • hydratace rtů
  • parfemace


věk
15-24

Další recenze od 5.1.2013 13:25:57

Tento produkt si už znovu nekoupím. Barva je sice pěkná, ale mám často popraskané rty a ten mi to na rtech ještě více zvýrazní. Vůně není také nic moc. Přijde mi hrozně umělá. Za mě Labello Pearly Shine NE! Provedení balení je dobré - stejné jako u všech ostatních a já jsem po této stránce spokojená.

  • balení
  • barva
  • vysouší
  • umělá vůně
  • zvýrazní popraskané rty


věk
25-34

Další recenze od 28.1.2013 19:32:20

Můj favorit na jeden z nejhorších balzámů, co jsem kdy měla možnost vyzkoušet. Umělá vůně, nulová hydratace a podivná barva, která vám vykouzlí ty nejžlutější zuby na světě. Rozhodně nedoporučuji těm, kteří mají velmi suché rty, jelikož zvýrazňuje každou nedokonalost.

  • žádná
  • efekt žlutých zubů
  • nehydratuje
  • chemická vůně


věk
15-24

Další recenze od 24.2.2013 19:27:38

Kupujem si ho stále dokola, kvôli perleťovému lesku, ktorý sa mi hrozne páči. K tomu aj pekne vonia a má praktický obal ( nie ako balzámy v kelimku). Pravda je že v zime nepostačí, lebo tak dobre nehydratuje. Mne viac slúži skôr ako rúž, než ako balzám.

  • pekná vôňa
  • krásny perleťový lesk
  • praktické balenie
  • moc nehydratuje


věk
25-34

Další recenze od 24.2.2013 20:06:50

Toto Labello je absolutně nejhorší, jaké jsem kdy měla. Nehydratuje, šíleně zvýrazní suchá místa, dělá šupinky. Vůbec není jemný krémový, ale takový strašně tuhý :-/. Ale co mi teda přišlo nejhorší je ta barva, rty udělá strašně světlonce růžové, takže to vypadá naprosto příšerně

  • žádné
  • velmi tuhý balzám
  • dělá strašně světlé rty
  • nehydratuje
  • zvýrazní suchá místa


věk
25-34

Další recenze od 12.4.2013 18:40:30

Dle mého názoru patří tohle Labello společně s Hydro care tyčinkou k nejhorším balzámům od Labella (a nejen od Labella) vůbec. Hydro care byl aspoň průsvitný a i když dělal ze rtů jeden mastný flek, nezvýrazňoval nedostatky. Tahle tyčinka zalézá hrozně do rýh, zvýrazní každý nedostatek, každou suchou šupinku. Navíc ta mrtvolná růžová barva ještě s perletí, no nechápu. Netřeba dodávat, že hydratace veškerá žádná.

  • žádné
  • nulová hydratace
  • mrtvolná barva s perletí
  • zvýrazňuje šupinky na rtech


věk
25-34

Na tento balzám som sa nechala zlákať recenziami, no po jeho kúpe som bola sklamaná. Na perách zanecháva škaredú farbu, zvýrazňuje šupinky, je dosť tuhý, takže sa zle nanáša, a pery vôbec nehydratuje. Jediné čo sa mi na ňom páčilo bol asi iba obal. Velké sklamanie, použila som ho len pár krát a musela som si kúpiť nový, za mňa teda nie.

  • obal
  • nehydratuje
  • na perách zanecháva škaredú šedo ružovú farbu
  • zvýrazňuje šupinky
  • je dosť tuhý


věk
15-24

Další recenze od 13.4.2013 02:13:21

Tímto balzámem od Labella jsem opravdu zklamaná. Nejvíce mě asi zklamala barva, rty udělá strašně světlé a barva je strašně nepřirozená a nevíc se tak divně leskne. Nečekala jsem od značky Labello nějakou extra hydrataci, ale přijde mi, že snad tento balzám ještě víc zhoršuje suchost rtů. Také se mi na rtech tvořily šupinky.

  • Nic
  • Barva
  • Nehydratuje


věk
25-34

Další recenze od 18.9.2013 14:18:20

Toto Labello jsem měla kdysi, když jsem si ještě myslela, že Labella jsou nej... Jak se již píše několikrát výše, tento balzám moc nehydratuje a na zimu opravdu nestačí. Jeho barva je v tyčince celkem pěkná, ale na rtech už tak pěkná není. Jsou po použití vidět nedokonalosti na rtech a ty třpytečky mi celkem vadily. Nedoporučuji!! za tuto cenu (i nižší) se dají sehnat výrazně lepší balzámy.

  • docela pěkně voní
  • cena
  • nehydratuje
  • vadí mi třpytečky


věk
15-24

Další recenze od 29.11.2014 23:50:56

Tento balzám jsem si koupila díky pěknému obalu, tomu že byl ve slevě a proto že mám ráda jemný třpytivý růžový nádech na rtech. Voněl velmi příjemně, ale na rtech už "nechutnal" moc dobře, hodně chemický. Nenanáší se tak zlehka jako jiné balzámy. Když jsem si ho nanesla, měla jsem pocit velmi slepených rtů. Pouze něco mazlavého na rtech. Do hodiny už jsem na rtech po něm neměla nic a víc mi rty vysušoval než hydratoval - hydratace nulová. Takže sice barva pěkná ale za mě určitě ne.

  • barva
  • obal
  • vůně
  • nehydratuje
  • nepříjemný na rtech
  • pocit slepených a něčím nepříjemným namazaných rtů


Nedávno jsem koupila jahodový a ten byl otřesný, stále jsou v akci a tak jsem se rozhodla ještě vyzkoušet tento. Zjistila jsem totiž, že skoro každé Labello má jiné složení takže záleží co komu sedne. Často jsou také inovované, mění se chemické vůně i barvy. Jinak bezbarvé používám na doma a na noc a ty me vyhovují. Tento není tak navoněný jako jsou fruity shine a nemají olejové nehydratační složení. Na to, že se jedná o barevný balzám tak hydratuje hodně dobře, zjemńuje a barva je taky pěkná.

  • nezpůsobuje svědění jako převoněná řada fruity and shine
  • hydratuje
  • příjemná vůně
  • často v akci
  • není tak lesklý jako fruity and shine
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 6.2.2017 12:19:12

Tento balzám má příjemnou decentní vůni a příjemnou konzistenci. Hydratace není úplně největší, ale na jaro a léto stačí. Horší je to s barevností. Dělá na rtech nepřirozeně růžový odstín a ještě zvýrazňuje suchá místa, takže rty nevypadají moc hezky. Kdyby nebyl barvící, tak by to bylo lepší. Dávám tři hvězdy.

  • Vůně
  • Nelepí
  • Příjemný na rtech
  • Růžový odstín
  • Zvýraznění nedokonalostí


věk
25-34

Tenhle balzám jsem si koupila už dávno, ale pamatuju si, že jsem s ním spokojená nebyla. Ta perleťová barva, kterou má, ke mně vůbec nesedí. Mám světlou pleť a blond vlasy, proto jsme vypadala, jako bych byla tak tejden po smrti. Na rozdíl od jinejch Labello balzámů na rty, tenhle vůbec nehydratuje. Já rozhodně znovu nekoupím.

  • nic
  • odstín mi nesedí
  • nehydratuje


věk
15-24

Další recenze od 28.11.2017 15:51:30

Som hnedooká čiernovláska, preto som nevedela, či mi toto Labello bude sedieť, najmä svojou perleťovou farbou. Jeho vôňa je úžasná, vždy mám chuť ho zjesť :) Hydratácia je dostatočná pre nie príliš vysušené pery, na suché to nebude to pravé pretože môže zvýrazňovať supinky. Čo sa týka spomínanej perleťovej farby, tá je tiež úžasná, žiadna mrtvolná farba to určite nie je. Je však potrebné naniesť v jednej vrstve, nie veľký nános, potom vyzerá fantasticky :)

  • - vôňa
  • - farba
  • - cena
  • - dostupnosť
  • - hydratácia
  • - balenie


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené