Lush Buffy recenze a zkušenosti

Peeling Lush Buffy
Peeling Lush Buffy  - obrázek 1
Peeling Lush Buffy  - obrázek 2
Peeling Lush Buffy  - obrázek 3
5 4 13
  • Průměrné hodnocení 4
  • 62% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 150 - 445 Kč
  • Kvalita obalu 3.9
  • Celkem 13 recenzí
  • Výrobce Lush

Recenze produktu
Lush Buffy

Další recenze od 5.4.2012 15:28:42

Oblíbená věcička. Opravdu skvěle vyhlazuje hrbolatá místa a pupínky, hlavně na zadečku, rukou. Kůži zároveň promastí a tento stav vydrží. Celkově tato kostka vydrží hodně dlouho. Problémem může být cena či dostupnost. Ale jinak není co vytknout.

  • vyhlazuje pupínky na zadečku
  • vyhlazuje i na rukou
  • příjemné na celé tělo
  • vyhlazený stav vydrží
  • vlastně nic


Další recenze od 6.4.2012 17:15:13

Toto mýdlo jsem si zakoupila po přečtení diskuzí tady na omlazení. Mne mýdlo nějak nezaujalo. Trošku mastnější složení, tzn. tolik nevysušuje a může tak nahradit sprchový gel, ale bez parfemace. Vydrží docela dlouho, ale znovu bych si ho vzhledem k ceně nekoupila.

  • mastnější složení
  • cena


Další recenze od 14.5.2012 07:18:47

Tato kostička s bambuckým a kakovým máslem krásně ve sprše hydratuje a zjemní partie celého těla ( já tedy používám i na ostatní partie, nejen zadeček). Má drobná peelingová zrníčka, která krásně prokrví pokožku a navíc pro mě krásně voní, řekla bych tak jako po sušenkách :-)

  • hydratace pokožky
  • nemá


věk
25-34

Další recenze od 20.6.2012 19:00:41

V popisu výrobku je Krotitelka zadečkových tuků, no úbytek nenastal, ale opravdu promastí a je příjemný. Kupuji jen v zimních měsících, kdy pokožka trpí. Za mne super výrobek! Jen kdyby tak rychle neubýval, ale to je u LUSHe normální :-) Doporučuji se pomazat mejdlíčkem a nechat působit a pak masírovat.

  • promastí
  • rychleji ubývá


věk
25-34

Další recenze od 28.6.2012 08:32:58

Velmi povedený výrobek od LUSH. Na Buffy nedám dopustit hlavně v zimě, kdy mi vyhovuje, že se můžu po koupeli vyhnout mazání tělovým mlékem a rovnou vklouznout do spacího úboru, nebo županu. Buffy příjemně voní, docela dobře se s ní i manipuluje, ale nevydrží moc dlouho, proto už nikdy neudělám tu chybu, že si koupím jen malé balení. Nedostatkem je vysoká cena, ale zatím jsem na výrobek, který by mi udělal stejnou službu nepřišla.

  • vůně
  • zanechává pokožku hebkou
  • hezky promastí
  • cena


Další recenze od 12.8.2012 10:17:20

Jedna z nejlepších věcí co jsem si od Lush kdy pořídila a vím, že hned jak mi dojde, pořídím nový a rovnou ten větší. Kuží promastí, vyhladí... ani se to dobře nedá popsat, ale je to strašně příjemný výrobek a jde to brzy poznat, pokožka je pružná a jemná zároveň. Poradí si jak s pomerančovou kůži tak s pupínky či jakýmikoli jinými nerovnostmi. Ale i pro pokožku bezproblému je to slast...

  • promastí
  • vyhladí
  • žádná silná vůně
  • obal
  • jen přírodní látky až na PARFEM
  • dostupnost


věk
25-34

Další recenze od 12.8.2012 11:18:05

Buffy krásně voní, jako nějaký dezert a poprvé mě překvapila její velikost, ta menší je titěrná a vydržela mi sotva na 6 použití. ZAaeček obrousí, ale mě osobně úplně příjemná není, vadí mi mít po peelingu ihned mastné nohy, cítím se jako by mi do těch obnažených pórů veškeré máslo z Buffy vlezlo a ucpalo je. Raději si dělám peeling před sprchou, pak sprcháč a až pak po uschnutí hydratace. Musím říct, že za to už peníze nevyhodím, na zkoušku fajn, ale je to tak trochu zbytečná věc. Hrozně rychle mizí.

  • vůně
  • jemná zrníčka
  • cena
  • vydrží jen chvilinku
  • nevyhovuje mi její mastná konzistence


Buffy tělový kondicionér je strašně mastný a olejovitý. Mám suchou pokožku, na které se občas vyskytnou pupínky, takže nic hutného na ní použít nemohu. Zanechává na těle nepříjemný mastný film a hodně ucpává póry. Nehydratuje a rychle ubývá. Oceňuji malá zrníčka, která vyhladí stehna i hýždě. Nekoupím znovu.

  • Vyhlazuje
  • Mastný
  • Olejový
  • Ucpává póry
  • Rychle ubývá


věk
25-34

Další recenze od 10.4.2013 19:35:01

Velmi příjemné masážítko, které krásně voní. Měla jsem menší kostku, používala jsem proto pouze na zadek a stehna, i když ono je to primárně určené na tyto partie. Nemám pocit, že by se mi kůže v jakémkoli směru zlepšila, byla pouze dobře hydratovaná, chvíli po nanesení až mastná, což je dost nepraktické. Za ty peníze je to zbytečná věc, ale jsem ráda, že jsem Buffy vyzkoušela.

  • vůně
  • vyhlazuje
  • cena
  • zanechává mastný pocit
  • rychle ubývá


věk
35-44

Skvělý peeling do sprchy, který vás zbaví suché kůže i pupínků na zadečku, prokrví problémové partie. Zanechá na kůži olejový film, tudíž není nutné se dále mazat. Spolu s pravidelným cvičením pozoruji i efekt na celulitidu. Používám na stehna, boky, zadek a břicho. Voní senem. Bohužel rychle ubývá a cena je celkem vysoká.

  • minimalizuje pupínky na zadečku
  • zanechá příjemný olejová film
  • zbaví tělo
  • prokrví problémové partie
  • rychle ubývá
  • vysoká cena
  • dostupnost


věk
25-34

Další recenze od 5.10.2013 14:03:09

Jedna z nejlepších věcí, které jsem za poslední dobu objevila. Používám ve sprše, namasíruji celé tělo, hrozně se mi líbí, jak škrábou zrníčka :-) Pokožku parádně prokrví, pupínky mizí, pomáhá při zarůstajících chloupcích po depilaci. Když se to přežene, pokožka je mastná více, ale není to nic, proč bych nekoupila znovu. Používám každý shruba třetí den na celé tělo, připadá mi, že dlouho vydrží. Rozhodně lepší, než se celá paplat tělovým mlékem :-)

  • Vláčná pokožka
  • Perfektní peeling
  • Přírodní
  • Cena


věk
25-34

Další recenze od 22.10.2014 13:11:03

Buffy, moje nová závislost! Kostička navenek nevypadá nějak extra vábně, ale vůně a aplikace je úžasná! Nakrájela jsem si jí na menší kousky a musím říct, že to funguje výborně. Za prvé mi tak vydrží hodně dlouho a za druhé nejsem tolik mastná. A účinky jsou legendární! Krásně promastí, peelinguje a provoní celé tělo. Na nohách a rukou mi taky není moc příjemná, ale na zbytek těla je úžasná. Mám vyzkoušeno, že je skvělá v kombinaci s nějakým lush mýdlem, která trochu vysušují a tudíž je nějaká výživa po nich nepostradatelná. Jsem ráda, že Buffy mám a konečně se zbavím klasických tělových krémů, po kterých jsem byla ulepená celý den a ještě mně zdržovala. Tohle použijete ve sprše, pak se obléknete a máte klid. Ideální věcička. Rozhodně koupím znovu.

  • Skvělý tělový kondicionér
  • Super vůně
  • Dobře hydratuje
  • Nezanechává pocit ulepenosti
  • Vytváří se na ní závislost! :)


věk
25-34

Další recenze od 17.9.2015 13:19:27

Produkt jsem si koupila na základě recenzích. Má moc hezkou vůni i ten peeling je příjemný. Pleť je po aplikaci příjemná a zhydratovaná. S čím jsem měla velký problém je v úbytku. Nevím, co jsem dělala špatně, protože většinou všechny píšete, že vydrží dlouho, mě tedy po prvních dvou umytích, kdy jsem ho použila na celé tělo ubyla půlka. Od té doby jsem tedy byla opatrnější a snažila se ho dát jen na určité partie, ale stejně mě přišlo enormní vůči ceně. Takže účinky fajn, ale díky rychlému úbytku je to hodně drahý špás. Možná to chce se mýt vlažnou až studenou vodou s tímto produktem, ať teplá voda nepodporuje tání. Navíc, když je už produktu méně, tak se začne lámat a to už pak je konečná.

  • hezká vůně
  • příjemný peeling a hydratace
  • strašně rychle ubývá


Lépe hodnocené

tianDe Tělová sůl

5 100% 3 recenze

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené