Mary Kay Řasenka Ultimate recenze a zkušenosti

Řasenky Mary Kay Řasenka Ultimate
Řasenky Mary Kay Řasenka Ultimate   - obrázek 1
Řasenky Mary Kay Řasenka Ultimate   - obrázek 2
Řasenky Mary Kay Řasenka Ultimate   - obrázek 3
5 3.7 11
  • Průměrné hodnocení 3.7
  • 46% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 390 - 450 Kč
  • Kvalita obalu 4.5
  • Celkem 11 recenzí
  • Výrobce Mary Kay

Recenze produktu
Mary Kay Řasenka Ultimate

věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 20.6.2012 02:07:33

hodně vychvalovaná řasenka od MK mě tedy nijak nenadchla. Možná to bude tím,že jiné řasenky nasadily laťku tak vysoko, že je asi dlouho nic nepřekoná. Řasenka je tedy podle mého průměrná. Neslepuje řasy, ale extra je nijak neprodlouží.Vzhledem k ceně doporučuji jiné levnější řasenky, které poskytnou stejnou kvalitu na úrovni MK.

  • neslepuje řasy
  • nenadchne neurazí


věk
35-44

oči
hnědé

Další recenze od 7.7.2012 15:46:25

Je fakt zajímavé, jak každému sedne něco úplně jiného. Tady tato řasenka je pro mě nejlepší ze všech. MK vůbec nemám ráda, ale ta řasenka je skvělá. Mám po ní husté, obrovské řasy, jako panenka. Takové mi žádná jiná řasenka nikdy neudělala. Strašně dlouho vydrží, nevysychá, nerozmazává se.

  • výborně zhušťuje a prodlužuje
  • nedá se koupit v obchodě


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 15.7.2012 20:48:59

Řasenku už mám podruhé a rozhodně si ji pořídím i příště. I když není voděodolná, tak dokonale drží celý den, netvoří žmolky neotiskuje, a to mám mastnější pleť. Za mě je i velké plus výdrž balení. Jinak se dá spotřebovat celé balení, řasenka je ředitelná.

  • výdrž
  • netvoří hrudečky
  • cena


Další recenze od 12.10.2012 07:23:49

řasenku od MK můžu vřele a s klidem doporučit, splní co slibuje. Má výbornou konzistenci, řasy natočí, prodlouží i zhustí, nežmolkuje se, neslepuje řasy. Vyzkoušela jsem řadu řasenek, ale řasenka od MK mi sedí nejvíce a stala se mojí jedničkou. Určitě si ji pořídím znova.

  • natočí krásně řasy
  • proslouží
  • nelepí
  • zhustí
  • nežmolkuje se
  • cena


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 21.8.2013 10:33:56

Skvělá řasenka, která krásně zahustí a prodlouží řasy. vydrží neskutečně dlouho, mám ji přes rok a ještě stále nevyschla. Krásné elegantní balení. K zakoupení pouze u Mary Kay kosmetické poradkyně a cena jsou jediné dva zápory. Určitě je lepší investovat a koupit si ji, než kupovat každý čtvrtrok jinou řasenku:)

  • kartáček
  • vydrží dlouho až rok
  • nelepí a nežmolkuje
  • husté a dlouhé řasy
  • cena


věk
35-44

oči
modré

Další recenze od 24.8.2013 04:30:19

Za mě je to naprosto průměrná řasenka, která řasy zvýrazní a prodlouží, ale žádný extrém. Její plus vidím spíše v tom, že se téměř nerozmazává a dobře se nanáší. I obal je vcelku hezký, takže pokud někdo hledá spolehlivou řasenku na celý den a nevadí mu cena 220 korun, proč ne. Já si ji ale už rozhodně nekoupím, za tu cenu můžu mít dvě mnohem lepší.

  • vydrží celý den bez rozmazání
  • cena
  • průměrný efekt


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 17.4.2014 12:12:30

Od MK mám mnohem radši druhou řasenku Lash Love - která má lepší kartáček ve formě hřebínku a navíc řasy vyživuje. Tato řasenka mi přijde moc přechválená, při tom kartáček má úplně obyčejný, nijak netvarovaný - jedná se spíše o objemovou řasenku, čili nic jiného kromě objemu nezvládá, což je škoda. Udělá objem, ale řasy neprodlouží a navíc je trochu slepuje. Na druhou stranu má ale dobrou černou pigmentaci a nevysychá, takže vydrží opravdu dlouho. Cena mi přijde přemrštěná - za tu cenu pořídím lepší řasenky. Už nekoupím.

  • dobrá pigmentace
  • dlouho vydrží
  • objem
  • cena
  • dostupnost
  • trochu slepuje řasy
  • obyčejný netvarovaný kartáček


věk
35-44

oči
modré

Další recenze od 24.4.2014 12:11:07

Výborná řasenka, která se dobře nanáší. Líbí se mi užší kartáček klasického stylu. Ke krajům se zužuje, proto se s ním dobře malují i kratší řasy v koutku oka. Neslepuje, prodlouží řasy a vydrží celý den. Nerozmazává se. Bohužel patří k těm dražším. Hodně holek tu píše, že je hůře dostupná, ale to si nemyslím - na MK poradkyni narazíte na každém rohu.

  • kartáček
  • neslepuje
  • vydrží celý den
  • nerozmazává se
  • cena


věk
35-44

oči
hnědé

Další recenze od 15.7.2014 20:20:35

Řasenku jsem si koupila ze zvědavosti a další od Mary Kay už zkoušet rozhodně nebudu. Není špatná.. stát tak sto, maximálně sto padesát korun. Řasy zvýrazní, mírně prodlouží a téméř se nerozmazává. Balení je hezké, kartáček akorát. Jen mě prostě nijak nenadchla a za tu cenu bych ji nebrala, ani kdyby byla přírodní. Chválím ji ale za to, že řasy neslepuje.

  • neslepuje řasy
  • cena


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 22.2.2017 16:58:39

Byla jsem uvrtána do této značky, která na mě po vyzkoušení zapůsobila velice dobře, trošku jsem se ale po pravdě kroutila co se týče ceny. Po zakoupení celé sady nadšení opadlo. Řasenka byla po otevření úžasná, dělala krásné husté řasy a člověk by řekl že vypadá jako mrkací panenka, aniž by měl dlouhé řasy. Bohužel nepoužívám jen jednu řasenku, mám jich doma více, ale později tato řasenka začala dělat pucky a řasy dost slepovala a je s tím větší práce zkrátka. Tak že pro normálního člověka bych asi volila variantu- NEkupovat :)

  • Zhušťuje
  • Elegantní balení
  • Cena
  • Po delší době lepí řasy


věk
35-44

oči
šedé

Další recenze od 20.7.2017 07:35:10

Tato řasenka má černý, elegantní obal. Kartáček se zdá být dobrý. Mám smíšenou pleť a řasenka se mi otiskuje pod očima. Navíc mi řasenka řasy slepuje a musím je rozčesat jiným kartáčkem. Celý den mi na očích bohužel nevydrží, musím neustále kontrolovat, zda jí nemám někde otisknutou. Bohužel za tu cenu mě tato řasenka rozhodně nenadchla a již ji tedy nepořídím.

  • otiskuje se
  • slepuje mé řasy
  • žádné


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Avon Řasenka SuperShock

3.7 69% 63 recenzí

Hůře hodnocené