Oriflame Very Me Objemová řasenka Fat Lash recenze a zkušenosti

Řasenky Oriflame  Very Me Objemová řasenka Fat Lash
Řasenky Oriflame  Very Me Objemová řasenka Fat Lash - obrázek 1
Řasenky Oriflame  Very Me Objemová řasenka Fat Lash - obrázek 2
5 3.9 14
  • Průměrné hodnocení 3.9
  • 65% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 59 - 139 Kč
  • Kvalita obalu 4
  • Celkem 14 recenzí
  • Výrobce Oriflame

Recenze produktu
Oriflame Very Me Objemová řasenka Fat Lash

věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 29.11.2012 22:47:39

Řasenka moc hezky vypadá, cena je nízká a v akci je opravdu neodolatelná. Ale spokojená nejsem řasenka řasy sice neslepí oddělí a protáhně, ale objem a pocit "plných" řas vážně nemám a musím použít jinou řasenku. Takže opravdu černo černé řasy to vykouzlí, ale dramatický efekt vůbec ne. a já dávám přednost spíše tomu efektu.

  • cena
  • přirozený efekt
  • neudělá dramatický efekt


Další recenze od 12.12.2012 15:07:09

Na tuto řasenku jsem narazila náhodou v katalogu když byla zrovna za zaváděcí cenu, řasenku jsem si objednala na zkoušku a vůbec jsem nelitovala. Sice nic dramatického, co slibuje se s mými řasami neudálo, ale to jsme ani neočekávala :D Na denní použití je prostě super, mám už druhou nebo třetí a budu si ji určitě kupovat i nadále. U mě Spokojenost :-) Doporučuji.

  • cena
  • prodloužení
  • zhuštění
  • výrazně černá barva
  • řasy jsou pěkně oddělené
  • žádné


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 17.2.2013 10:57:38

Tuto řasenku jsem jednou vyzkoušela jako alternativu k Wonderlash, když ta zrovna nebyla delší dobu v akci a jsem neskutečně spokojená. Řasenka se v akci dá pořídit i za nějakých 50 korun, což je neuvěřitelná cena a efekt je úžasný. Dlouhé, hodně výrazné řasy.

  • cena
  • kartáček
  • efekt
  • žádné


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 20.2.2013 17:54:13

Tahle řasenka je druhá,kterou jsem od Oriflame vyzkoušela.Mám delší řasy,spíše je potřebuji zahustit a to mi ona nedělá.První dva týdny jí bylo na plastovém kartáčku až až a dělala nepěkné řasy.Potom se to zlepšilo,ale za tu cenu jsem vyzkoušela i lepší.

  • neobtiskává se
  • nedrolí se
  • dobře se odličuje
  • cena
  • neudělá objem
  • nezahustí
  • na kartáčku je jí příliš


věk
25-34

oči
modré

Túto riasenku mám medzi obľúbenými. Kartáčik mi vyhovuje, je taký skôr gumovými s malinkými štetinkami. Pekne oddelí riasy, predĺži a nenanáša zbytočne moc farby. Na denné líčenie úžasná, ale na večer používam iné riasenky, pretože s touto by som musela naniesť niekoľko vrstiev na výraznejšie nalíčenie a potom zlepuje riasy. Ako ďalšie plus vidím v tom že mi nedráždi oči a príliš sa nerozmazáva.

  • kartáčik
  • oddelí riasy
  • predĺži
  • nedráždi
  • na večerné líčenie podľa mňa nedostačujúca


Další recenze od 12.7.2013 20:59:16

Po prvním použití jsem byla nadšená. Z kartáčku, efektu... Moc nezahustí, zato nádherně prodlouží a oči mám jako mrkací papenka (v tom dobrém slova smyslu :D ) Určitě bych si ji koupila znovu, mile mě překvapilo, že kartáček má štětinky ze strany i na špičce. špičkou kartáčku pročešu nejdelší řasy a tím dodám super efekt! =)

  • štětinky po celém kartáčku
  • Prodlužuje
  • Nenabírá přebytek mascary
  • umělohmotné štětinky píchají do oka :D


věk
15-24

oči
hnědé

Tuto řasenku jsem od Oriflamu dostala jako kosmetická poradkyně zdarma,ale normálně není drahá,spíše podle mě docela levná.Má super gumový kartáče a dobře se používá a nešpiní a nerozmazává se.Řasy k sobě moc nelepí,možná jen trochu,ale to je spíše mojí nešikovností.Jinak řasy pěkně prodlouží. Určitě ji doporučuji!

  • cena
  • nešpiní
  • nerozmazává se
  • nic


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 3.10.2013 20:21:21

Chtěla jsem vyzkoušet jinou levnější řasenku, než je má oblíbená od Bourjois. Kdybych měla svojí Bourjois řasenku něčím vyměnit, tak tahle to jistě nebude. Mám dlouhé řasy a mým účelem je spíš zhustit a s pocitem vyčesáním, což mi tahle plastová věc nedělá. Řasy akorát obarví na černo a pak mi řasy slepí do deseti velkých řas, což tohle já nesnáším. Navíc když mám na sobě kontaktní čočky, tak mi je to potom velice nepříjemné, že buď chci sundat čočky a nebo řasenku ... pro mě špatná koupě. Někomu jí daruju, kdo je rád za jakoukoliv řasenku

  • cena
  • sympatické černočervené balení
  • s čočkama nelze nosit
  • moc barvy na kartáčku
  • slepuje
  • nerozčeše dlouhé řasy
  • žáný efekt
  • za mě plastový kartáček (pro někoho přednost za mě ne)


věk
15-24

Další recenze od 10.1.2014 16:44:00

Neodolala jsem ceně. Nádherně oddělí řasy, je krásně černá, ale mně jse přeci jen spíše o objem než o tu délku. Neslepuje řasy-což je veliké plus. Používám několik řasenek na jednou-jakože vrstvy- a tady tuhle mám jako prví na protažení řas. Hodí se na denní líčení. Spodní řasy se s ní, ale nedělají nejlépe. Rozhodně to není špatná řasenka. Možná si ji v budoucnosti koupím znovu. Navíc dlouho vydrží. Doporučuji těm, kdo chtějí mít oddělené, dlouhé a černočerné řasy. (mé hodnocení: 75%)

  • prodlouží
  • černá
  • cena!!!!
  • dostupnost (samozřejmě jen v katalogu)
  • výdrž (jak na očích, tak i balení)
  • neslepuje řasy
  • nedrolí se
  • "neobjem"
  • cena odpovída kvalitě


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 29.1.2014 20:37:07

Na řasenku jsem narazila náhodou, když byla zrovna v akci, tak jsem neodolala, objednala a opravdu nelituji. Řasenka má pěkné balení. Kartáček je také super. Řasy neslepuje a mají velký objem. První balení už mi vyschlo, ale přesto ho stále používám před nánosem nevyschlé řasenky. Řasy totiž krásně oddělí, a potom vám je druhá řasenka už neslepí.

  • -používání i po vyschnutí
  • -kvalita
  • -cena
  • -nic


věk
15-24

oči
zelené

Další recenze od 9.2.2014 00:14:03

Jsem velmi spokojená, kupuji i z Oriflame stejnou - pouze růžový vršek. Řasy neslepuje, nedrolí se a krásně je rozčeše. Kamarádkám se líbí, že nemám slepené řasy a ptaly se mě, jakou používám řasenku, že ji také zkusí. Na noční líčení bych řekla, že není příliš vhodná pro některé slečna (některé slečny jsou stále velmi zmalované, takže takovým typům řasenka vyhovovat nejspíše nebude), ale já mám ráda decentní líčení, takže mě vyhovuje pořád :) Navíc i cena je super, takže za mě ano :)

  • - neslepuje řasy
  • - super cena
  • - nedrolí se
  • - udělá jemné a decentní líčení
  • - nic :)


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 3.1.2015 22:29:31

Řasenku jsem dostala jako dárek, ale naprosto mi vyhovovala a v budoucnu si jí klidně znovu objednám. Řasenku lze objednat pouze z katalogu firmy Oriflame, takže se nedá koupit v drogérii. Má rovný, širší, celkem hustý kartáček. Po aplikaci jsem měla opravdu prodloužené a zvýrazněné řasy. S výsledným efektem na mých řasách jsem byla po vždy naprosto spokojená. Nedrolí a přes den se mi nijak ani nerozmazávala. Jediné mínus je z mého pohledu fakt, že po dlouhodobější aplikaci (cca 2-3 měsíce používání) mne po aplikaci začali pálit oči, ale to mám skoro u všech řasenek a je to pro mne signál, že je na čase jí dát na seznam spotřebovaných produktů. Existují rozhodně lepší řasenky, ale v porovnání cena a výsledný efekt mohu pouze doporučit. Minimálně za vyzkoušení rozhodně stojí.

  • Cena
  • Prodloužení
  • Zvýraznění
  • Žádné


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 21.5.2015 11:05:48

Za mě osobně tohle není nejlepší řasenka obecně a ani nejlepší řasenka na zahuštění řas, nicméně dělá poměrně ucházející efekt. Někdy se mi zdá, že řasy trošku i slepuje, ale dá se to přežít a nevypadá to nijak hrozivě. Kartáček je umělý trošku širší, což mi vyhovuje, protože se mi s ním řasenka nanáší dobře. Celkový dojem je takový neutrální. Za další koupi mi řasenka nestojí, ale možná si ji někdo oblíbí.

  • udělá docela hezké řasy
  • někdy trošku řasy slepí


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 7.5.2017 14:21:43

Tahle řasenka mi vůbec nesedla. Sice mi řasy pěkně prodloužila, ale příšerně je k sobě slepovala, takže když jsem si nedala pozor, vypadala jsem po jejím použití jako mrkací panna. Slibovaný objem se tedy nekonal a řasy vypadaly strašně uměle. Komu tenhle efekt nevadí, ten možná bude s řasenkou spokojený. Navíc cena je víc než přijatelná.

  • cena
  • prodlužuje řasy
  • slepuje řasy k sobě


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené