Oriflame Nature Secrets Povzbuzující abrazivní sprchový gel s mátou a malinami recenze a zkušenosti

Gely a mýdla Oriflame Nature Secrets Povzbuzující abrazivní sprchový gel s mátou a malinami
Gely a mýdla Oriflame Nature Secrets Povzbuzující abrazivní sprchový gel s mátou a malinami - obrázek 1
5 4.6 28
  • Průměrné hodnocení 4.6
  • 83% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 4 - 190 Kč
  • Kvalita obalu 4.3
  • Celkem 28 recenzí
  • Výrobce Oriflame

Recenze produktu
Oriflame Nature Secrets Povzbuzující abrazivní sprchový gel s mátou a malinami

věk
25-34

Další recenze od 29.3.2012 15:46:51

Strašně příjemná a svěží vůně malin a máty - ze začátku mi vonělo skoro jako Mojito :) Mám už třetí balení a jsem nadmíru spokojená. Malé abrazivní kuličky navíc odstraňují starou kůži a po umytí tímto sprchovým gelem je pokožka krásně provoněná a koupelna taky :D Navíc maxi balení 400g koupíte v akci už od 99,-. Celkově celá řada Nature Secrets je super :) Malinké mínus je pro mě to, že ještě nevyrábí tělové mléko stejné vůně, ale pouze malý krém na ruce a kuličkový deodorant

  • Abrazivní částečky
  • Svěží letní vůně
  • Nejsou


věk
35-44

Další recenze od 29.3.2012 19:44:57

krásná svěží vůně u nás velmi oblíbená i děti mají tento sprcháček rády, díky peelingu j pokožka velmi hebká, právě rozšířili řadu i o mýdlo na ruce, já používám i deodorant z této řady,moc hezky voní

  • vůně
  • ždné


věk
25-34

Další recenze od 30.3.2012 08:13:33

Sprchový gel jsem měla doma v šuplíku, ale po přečtení kladných recenzí jsem jej hned vytáhla. Při mytí jsou opravdu cítit malé částečky a sprchový gel se dá nazývat abrazivním narozdíl od jiných podobných produktů. Vůně je krásná a osvěžující. Výrazná je především máta, ale ani malina se nezapře. Bohužel mi balení ve sprše spadlo a ihned prasklo u dna. To mě ale neodradilo od používání a dalšího koupení.

  • pleť je hladší
  • příjemná vůně
  • osvěžující
  • balení náchylnější k rozbití


Najlepší sprchový gél z Oriflamu aký je možné dostať. Absolútne ma uchvátila vôňa malín a do popredia sa dostáva aj mäta takže sa pri sprchovaní cítim ako niekde v rajskej záhrade plnej kvetov. Má trošku väčšie pílingové čiastočky pretože ja preferujem menšie ale vôbec mi nedráždi pokožku a navyše má aj praktický obal na doma takže vydrží dosť dlho.

  • cena
  • vôňa
  • píling
  • kto nemá vo svojom okolí Oriflame lady tak ho nezoženie


věk
15-24

Při prvním použití tohoto sprchového gelu jsem se divila, jak úžasný je to tělový peeling! Částečky vypadají malé, ale na kůži se to projeví jemnou a příjemně provoněnou pokožkou. Doporučila bych tento gel pro někoho, kdo chce zažít něco nového při mytí. Ale osobně bych ho asi nemohla používat denně, jsem dost lechtivá. :P

  • Vůně
  • Částečky
  • Žádné


věk
15-24

Další recenze od 13.4.2012 01:58:08

Je užasný! Má super vůni, stačí málo a pokožku užasně zvláční, pokožka potom krásně voní a je hydratována, díky malím částečkám taky pěkně pokožku vypne a vyčistí, určitě bych doporučila, Cena je přijatelná a mnohdy je i ve slevě, jsem nadmíru spokojená a nedala bych ho, určitě koupím znovu!

  • Vůně
  • Cena
  • Hydratace
  • Žádné


věk
35-44

Další recenze od 13.4.2012 09:07:17

Příjemný sprvchový gel. Částečky v něm nejsou ostré, jsou to malé kuličky. Voní hezky, výrazně a přitom nevtíravě. Naší čtyřleté neteři se tak líbilo šimrání při sprchování, že jsem jí ho dala. :-) Pění tak nějak normálně, znám i pěnivější sprchové gely.

  • příjemná vůně
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 13.4.2012 16:20:20

Jeden z nejvoňavějších sprchových gelů. Voní opravdu nádherně. Zrníčka v něm jsou opravdu jemná, takže bych tomu ani neříkala peeling, protože kůži nijak nedřou pouze po ní jemně sklouznou. Tento nápad s jemnýmy zrníčky je super, jen nevím zda plní nějakou funkci

  • vůně
  • vysoká cena


věk
35-44

Další recenze od 28.4.2012 14:49:58

Naprosto úžasný sprchový gel. Obecně moc nemám ráda peelingy na tělo, ale u tohoto mi byla natolik příjemná vůně, že jsem si ho prostě musela pořídit. A jaké bylo moje překvapení, když jsem zjistila, že je skvělý i gel jako takový. U peelingových sprchových gelů mi totiž není moc příjemné to škrábání a nějaký extra efekt jsem na pokožce nikdy nepociťovala. Tento ale zrušil moje předsudky - byla jsem opravdu překvapená, jak krásně hebká a jemná po něm pokožka je, navíc nevysušuje. Nijak výrazně nepění, ale to mi nevadí. Peeling na tělo nepoužívám denně, ale protože tu malinovo-mátovou vůni prostě miluju, občas si k němu jdu jen tak přivonět, pro radost :-) Líbí se mi i jeho balení, jak tvarem obalu tak tím, že je průsvitný a je v něm vidět červený gel se zelenými mikroperličkami, obal má i pěknou etiketu. Prostě spousta a spousta plusů. Určitě se k němu budu stále vracet a pevně doufám, že Oriflame tento výrobek nikdy nepřestane vyrábět :-)

  • nevyšušuje
  • pokožka je po něm krásně hebká a jemná
  • k dostání též ve 400 ml balení
  • naprosto úžasná svěží vůně
  • hezké balení
  • mohli by ho vyrábět i v nepeelingové verzi :-)


Další recenze od 28.8.2012 19:59:11

je to absolutně nejlepší sprchový gel co jsem kdy měla k tomuto jsem se vrátila už potřetí což se mi nikdy nestalo :-D připadám si po něm absolutně čistá a krásně provoní pokožku což se mi u jiných moc nepovedlo škoda že se k tomu nedává i tělové mléko příště si ho koupím znovu

  • vuněěě :-)
  • čistící účinek
  • obal trochu méně odolný


věk
25-34

Další recenze od 16.9.2012 22:01:14

Koupila sem si ve slevě velké balení 400ml za 69,- na základě množství doporučení. Gel splnil má očekávání. opravu nádherně voní, zrníčka nejsou agresivní a dostatečně pění. Jen běžná cena je prostě příliš vysoká. Ale jinak určitě fajn výrobek. Jedinou chybu vydím v obalu, víčko vypadá že drží silou vůle takže pro jistotu nechytat za vršek ;)

  • vůně
  • dost pění
  • nevysušuje
  • víčko moc nedrží


věk
25-34

Další recenze od 22.9.2012 18:48:02

Sprchový gel s vůní malin a máty voní neuvěřitelně, někdy překonává i sprchový gel ze stejné řady s vůní levandule a fíků. Malinový mě okamžitě uchvátil už v katalogu, kde byla parfémovaná strana. Navíc teď byl v akci za 69,- 400ml - no úžasné. Vřele doporučuji.

  • úchvatná vůně
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 17.11.2012 22:15:53

Tomuto sprchovému gelu není co vytknout. Naprosto se ztotožňuji se všemi kladnými recenzmi nad sebou, nebudu to všechno psát znova, ale musím zdůraznit, že vůně je opravdu úchvatná. Budu si ho kupovat zas a znovu, je to opravdu jednička. Vřele doporučuji :-)

  • vůně!
  • cena
  • konzistence
  • účinky na pokožku
  • dlouhotrvající provoněná pokožka
  • ŽÁDNÉ


věk
25-34

Tento abrazivní sprchový gel jsem si celkem oblíbila. Příjemně a svěže voní a peeling opravdu splní svůj účel. Pokožka je hebká a jemná. Částečky jsou sice trochu větší než u ostatních peelingů, ale to mi zas až tak nevadí. Asi jedinou nevýhodou je, že hodně rychle zmizí:)

  • Cena
  • Vůně
  • Pokožka je po něm hebká
  • Velikost obalu


věk
25-34

Další recenze od 15.1.2013 13:39:02

Můj oblíbený sprchový gel, ideální především na léto! Krásně voní po malinách a mátě. Mikroperličky jsou příjemné k pokožce, takže abrazivní účinek je super. Hezky pění. Velice mi vyhovuje, že je balení větší - 400 ml. Už se těším na léto, až si tento sprcháč zase v Oriflame objednám :)

  • krásná vůně
  • dobře pění
  • velikost balení - 400 ml
  • abrazivní účinek
  • žádný


věk
25-34

Velmi príjemný sprchový gel, vôňa ja super,naozaj je taká povzbudjúca ešte aj po osprchovaní je stále cítiť, zrniečka sú akurát, takže aj peelingový efekt je dobrý. Dobre sa pení. Aj obal je pekný. Len nie je naplneý až po okraj, ale to by mi nevadilo.

  • vôňa
  • je peknej červenej farby
  • peelinogvý účinok
  • nič


věk
25-34

Měla jsem ho před nedávnem a naprosto mě dostala jeho vůně. Byla taková svěží ovocná s mátou. Po ránu byla koupel velmi osvěžující. Obsahuje abrazivní částečky, které příjemně obrousí starou kůži. Hezky pění a docela dlouho mi i vydržel. Doporučiji :-)

  • vůně
  • pěkně pění
  • obsahuje abrazivní částečky
  • ani nevím :-)


věk
25-34

Další recenze od 16.7.2013 13:41:59

Jedna z nejúžasnějších vůní na světě! Tenhle sprcháč mám opravdu ráda, má nádhernou vůni máty a malin, navíc mikročástečky, které zároveň peelingují, a k tomu pěkný obal a barvu. Je to super po holení, protože to odstraní mrtvé částečky kůže a chloupek pak nezarůstá. Cenově dostupný, vydrží dlouho. Kdžy je v akci, vždy objednávám.

  • vůně
  • obal
  • mikročástečky
  • nic


věk
15-24

Tento sprchový gel si koupila mamka,ale já jsem ho taky vyzkoušela. Voní zajímavě.Na jednu stranu tam cítím ty maliny-to je super vůně,ale ta máta mi trochu vadí,protože nemám ráda mentolové a podobné vůně,ale někomu to může vonět.Sprcháč obsahuje abrazivní kuličky.Někomu to může při mytí vadit. Mamce i mi tenhle sprcháč vyhovuje.Ona si ho moc chválí.

  • vůně
  • množství
  • cena
  • abrazivní kuličky
  • máta


věk
25-34

Ja som tiež veľmi spokojná s týmto produktom. Používam ho hlavne keď si idem holiť nohy. Balenie a cena je naozaj super a niet sa na čo sťažovať. Vôňa je naozaj DOKONALÁ a odporúčam už len kvôli nej ho skúsiť. Dúfam, že ho neprestanú vyrábať pretože ho mienim kupovať stále. Pokožku mi prevonia a cítim ho jemne aj po sprche. Ďalším plus je , že pokožku nevysušuje. Nerada objednávam z internetu a pri malých položkách sa to ani neoplatí, takže len od "avonlady" kupujem.

  • vôňa
  • dostupnosť


věk
25-34

Další recenze od 23.3.2014 12:44:43

Miluji sprchové gely, zejména ty krásně vonící. Tento voní nádherně, připomíná mi letní koktejly, proto ho používám v létě. Cena je vyšší, ale stačí ho troška. Dělá opravdu bohatou pěnu, takže balení vydrží dlouho. Peeling je jemný, takže nedře kůži. Vůně vydrží na pokožce několik hodin. Doporučuji i další výrobky s touto vůní, budete vonět déle :)

  • krásná vůně
  • jemný peeling
  • žádné


věk
35-44

Další recenze od 29.7.2014 18:34:26

Super mýdlo s překrásnou vůni. Kupuji si ho často právě kvůli té jeho krásné vůni. Navíc dobře pění, takže stačí minimální množství gelu. Jediné co bych mu vytkla je, že mi přijde, že poněkud vysušuje pokožku. Takže po umytí tímto sprcháčem vždy ještě používám tělové mléko. Zrníčka mi nevadí jsou hrubá tak akorát. Kupuji pravidelně a budu dál.

  • nádherná vůně
  • dobře pění
  • pokožku mi vysušuje


věk
25-34

Další recenze od 3.1.2015 12:49:05

Kupuji pravidelně už několik let, krásná svěží vůně máty a malin. Kůži dobře vyčistí a zjemní. Vyhovuje mi, že obsahuje větší částečky, tudíž je trochu drsnější než například peelingy od Baley. Lehce napění a vůně jde cítit i po osprchování. Balení klasické a občas v nabídce i maxibalení. Cena velmi výhodná za kvalitní peeling.

  • vůně
  • kvalitní peeling
  • větší částečky
  • nic


věk
15-24

Další recenze od 3.1.2015 15:27:34

Supr voňavý sprchový gel s peelingovými častečkami. Dostala jsem ho už 2x jako dárek. Pleť je po něm hebká a vyhlazená, pěkně vyčištěná. Nebyla jsem po něm ani tak vysušená. Koupila bych znovu kvůli skvělé vůni, která spojuje sladkou malinu a svěží mátu to je dohromady naprosto fresh kombinace :). Je super a moc ho doporučuji všem, skvělý hlavně na léto.

  • vůně
  • efektivní peeling
  • pleť osvěží vyčistí vyhladí
  • nemá


věk
25-34

Další recenze od 1.2.2015 17:07:25

Podle mě je to naprosto obyčejný (spíš průměrný) sprchový gel, na rozdíl od ostatních uživatelek až tak nadšená nejsem. Konzistence je fajn, peelingové zrníčká taky - jsou moc jemné, takže je vhodný in na každodení použití. Pění teda hodně málo, nebo spíš vůbec. Hydratace nulová, ale na druhou stranu ani nevysušuje (i když to mě skoro nic). Co se mi ale strašně nelíbí je ta vychvalovaná vůně - maliny tam necítím vůbec, jenom trochu tu mátu, navíc je dost chemická. Kvůli vůni už nekoupím, jinak není špatný.

  • konzistence
  • jemné peelingové částečky
  • vůně
  • nepění
  • nehydratuje


věk
25-34

Další recenze od 30.4.2015 20:27:12

Koupila jsem si maxi balení (400 ml) v akci a nejspíš jsem neprohloupila. Gel má opravdu krásnou svěží a uvolňující vůni. Peelingové částečky se při promnutí v rukou zdají malé, ale bez problému zvládají dělat to, co mají :) Používám jednou týdně. Pokožka je po něm krásně hladká a pružná. Určitě bych ho doporučila. Je vidět, že tam ten peeling není jen na ozdobu, jako se mi to stalo u jiných značek. Trochu mi nevyhovuje balení, měla bych radši pumpičku, ale to je jen malý detail :)

  • vůně
  • hladká a pružná pokožka po umytí
  • balení


věk
25-34

Další recenze od 24.5.2015 19:29:37

Strašně moc jsem chtěla tenhle malinový sprchový gel vyzkoušet, proto miluju malinovou vůni. Bohužel jsem byla poměrně zklamaná, protože vůně byla hodně slabá. Po malinách to moc nevonělo a celkově mě to vůbec nenadchlo. Jestli je to peeling, tak jako peeling určitě nepůsobí. Umím si doma udělat lepší peeling, když potřebuji. A co mi vadilo dál bylo to, že produkt skoro nepění a to nemám ráda. A to otvírání taky nic moc. Raděj jsem ho dala kamarádce, která ho má ráda, protože bych ho asi opravdu nedovypotřebovala.

  • žádné
  • obal
  • hodně slabá vůně
  • nepění
  • jako peeling moc nepůsobí


Lépe hodnocené

Fa Shower + Lotion

5 100% 7 recenzí

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené