Revlon Orofluido Elixir recenze a zkušenosti

Bezoplachová péče Revlon Orofluido Elixir
Bezoplachová péče Revlon Orofluido Elixir  - obrázek 1
Bezoplachová péče Revlon Orofluido Elixir  - obrázek 2
Bezoplachová péče Revlon Orofluido Elixir  - obrázek 3
5 4.6 22
  • Průměrné hodnocení 4.6
  • 91% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 240 - 499 Kč
  • Kvalita obalu 3.8
  • Celkem 22 recenzí
  • Výrobce Revlon

Recenze produktu
Revlon Orofluido Elixir

Další recenze od 13.3.2012 17:11:11

Nejlepší olejíček na vlasy jaký jsem kdy měla. Vlasy jsou hladké, zdravé a krásně voní . Bohužel je dodáván v nepraktickém balení bez pumpičky. Cenou a kvalitou předčil i olejíček od Kerastase.

  • usnadňuje rozčesávání
  • vyživuje
  • nádherně voní
  • balení


věk
25-34

Další recenze od 13.3.2012 17:25:14

Poměrně dobrý výrobek na valsy. Vlasy jsou po použití jak řikám jako nové. Jsou hezky hladké, konečky vypadají zdravě a nádherně voní. Bohužel musím dělat v použivání přestávky jinak při neustálém používání se mi zdá, že časem ztrací svoji účinnost. Nezamlouvá se mi však nepraktické balení. Pozitivní je, že vydrží na dlouho, prootže se spotřebovává pouze malé množství.

  • Krásná vůně.
  • Dlouhá výdrž.
  • Nepraktické balení.


věk
25-34

Další recenze od 13.3.2012 21:05:03

Olejíček krásně voní, vlasy nemastí a rozzáří. Nemám ale vůbec pocit, že by vlasům nějak pomáhal nebo zabraňoval třepení konečků a podobně. Velké balení dlouho vydrží cca 2 roky. Nepraktické balení

  • krásně voní
  • nemastí vlasy
  • lesk
  • cena
  • zbytečně velké a nepraktické balení


Další recenze od 13.3.2012 21:47:48

Můj první olejíček na vlasy, ale jsem s ním nadmíru spokojená. Nejen, že úžasně voní, ale vlasy krásně uhladí. Používám ho do mokrých vlasů, ale když je chci uhladit, je vhodný i do suchých vlasů.

  • Nádherná vůně
  • Krásně uhlazuje vlasy
  • Balení


věk
25-34

Další recenze od 11.4.2012 15:53:11

Tento výrobek je pro mě naprosto vyhovující. Koupila jsem si už dvě balení a stále jsem spokojená. Vlasy se pak lesknou, jsou hladké a voňavé. Taky se mi zdá, že není vhodné jej používat jako jediný, už pak totiž necítím ten rozdíl. Proto to střídám s dalšími přípravky. Cena je poněkud vyšší, ale vzhledem k té maličké spotřebě se investice vyplatí. Škoda, že nemá praktičtější balení s pumpičkou.

  • vůně
  • dodá lesk
  • uhladí vlasy
  • nepraktické balení
  • vyšší cena


Další recenze od 19.4.2012 18:12:35

Tento olejíček jsem si zakoupila po přečtení diskuze na omlazení. Olejíček nádherně voní, jeho konzistence je taková lepkavější, ale vlasy nezmastí. Žádné zázraky na vlasech nevidím, spíš jde o pocit, že o ně trochu pečuji. Nevýhodou je lahvička- špatně se mi olej nanáší na ruce, odkud je dále dávám na vlasy. Cena je také velkou slabinou.

  • vůně
  • obal-špatně se nanáší


věk
25-34

Tento produkt je opravdu super, používám teprve krátce, ale vlasy jsem po něm neuvěřitelně hebounké a krásné. Navíc má nádhernou vůni je příjemný na ruce. Zatím vidím samá pozitiva. jen asi když se přestane používat, jste tam, kde jste byli. A také by byl lepší s nějakým dávkovačem.

  • kvalita
  • není dávkovač


věk
35-44

Další recenze od 13.6.2012 10:55:52

Tento olejíček je super. Jednak opravdu nádherně voní, jako nějaký tajemný vanilkový parfém, a také krásně pečuje o vlasy. Používám jej ale jen do mokrých vlasů, velikost lískového oříšku (mám vlasy po lopatky) a jen do délek. Vlasy mám pak hebké, vyživené a voňavé, vůbec ne slepené. Jelikož neobsahuje silikony, nehodí se moc jako závěrečná péče do suchých vlasů pro dodání lesku po fénování a pod. – na to jsou lepší tekuté krystaly. Jedno balení vydrží nekonečně dlouho, mám ho už asi rok a půl. Praktičtější by bylo balení s pumpičkou, ale takhle se zase krásně vyjímá na poličce v koupelně.

  • krásná vůně
  • přírodní oleje
  • vlasy jsou po něm hydratované, hebké a vyživené
  • pokud se použije do mokrých vlasů neslepuje a nemastí
  • není vhodný jako lesk na závěrečnou péči do suchých vlasů


věk
25-34

Další recenze od 18.10.2012 17:29:17

Nejlepší olej na vlasy, krásně se vstřebá, nádherně voní, nemastí vlasy. Dostala jsem vzorek u kadeřnice a pak si koupila 100 ml pres internet i s šamponem ve výhodném balíčku. Olej mi asi v půlce zabavila sestra a já si koupila olej Glis Kur a stál asi třetinu, ale účinek je dost podobný, ale nevoní tak dokonale po vanilce.

  • vůně
  • nemastí
  • cena


věk
25-34

Další recenze od 20.10.2012 22:12:44

Jsem spokojená. Koupila jsem si celou sadu (za 1569 Kč) tj. šampón, balzám, masku, olejíček i lesk ve spreji. Olejíček nádherně voní, nemastí vlasy, dá se použít jak do vlhkých vlasů i suchých a vlasy jsou po něm krásně hebké. Nemá pumpičku ale to mi až tak nevadí.

  • Dlouho vydrží
  • Nádherně voní
  • Nemastí vlasy
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 20.1.2013 11:41:41

Tento olejíček je opravdový zázrak. Vlásky uhladí, vyživý, krásně se lesknout, dobře se vsakuje a nemastí vlasy. Je to zatím nejlepší olej, který jsem vyzkoušela. Navíc jeho nádherná vůně, co se drží ve vlasech i několik dní, je opravdu skvostná. Rozhodně doporučuji.

  • výživný
  • krásná vůně
  • snadnější rozčesávání
  • nemá


věk
25-34

Další recenze od 20.1.2013 21:27:55

Orofluido je doslova zázrak na moje husté vlasy s blond melírem. Stačí ho trošku, vlasy vyfénuji a mam je jak vyžehlené, voňavé a jemňoučké. Já osobně jsem s tímto výrobkem nadmíru spokojená. Poměr cena a kvalita je naprosto uspokojující. Vlasy po něm nemám v žádném případě mastné, i když použiji třeba nechtěně větší množství. Můžu vřele doporučit všem blonďatým dlouhovláskám.A ta vůůůně:) Balení je možná nepraktické z toho důvodu, že se jedná o sklo, ale na druhou stranu je luxusní.

  • nádherná vanilkovo-orientální vůně
  • jemné vlasy jako po vyžehlení
  • i jakýkoliv "dred" se krásně rozčeše
  • špatně se doluje zbytek olejíčku


věk
15-24

Další recenze od 23.4.2013 19:12:20

Vlasové oleje používám pořád, mám jich asi 7 a tento jsem si přála již dlouho. Hned při otevření jsem si zamilovala jeho náááááádhernou vanilkovou vůni a i konzistenci. Do vlasů se krásně vstřebá a zanechá je lesklé, vyživené, hebké... Nezanechává je mastné ( samozřejmě když to s ním nepřeženete). Jediné mínus vidím v aplikaci, více by mi vyhovovala pumpička, ale to je jen detail..

  • Vůně
  • Konzistence
  • Hebkost vlasů......
  • Nemá pumpičku


věk
25-34

Další recenze od 9.6.2013 12:00:57

Já si nemohu tento olejíček vynachválit. Používám ho téměř po každém mytí do vlhkých vlasů. Stačí jen vmasírovat oříšek do délek a na vlasech je vidět, jak jsou vyživené, uhlazené, poslušné. Pro mé suché konečky a délky je to opravdu záchrana. Opravdu stačí trocha a vlasy jsou jak vyměněné. Jeho vůně se mi při přičuchnutí k lahvičce moc nelíbila, o to víc mě mile překvapilo, jak se změnila po aplikaci, navíc krásně voní i třeba dva dny. S balením je to už horší - tam zjevně zvítězila forma nad praktickou stránkou věci. Je sice krásne a opravdu efektní, ale bez pumpičky a poměrně těžké (sklo), takže se olejíček hůře dávkuje. To jsem ale schopná výrobci odpustit. Vřele doporučuju!

  • - na jedno použití ho stačí velmi málo, takže velmi dlouho vydrží
  • - krásně voní i dva dny
  • - nádherně vyživí a sjednotí, uhladí i velmi suché vlasy
  • - krásný, ale zoufale nepraktický skleněný obal


věk
15-24

Další recenze od 28.8.2013 21:37:30

Nejlepší zzrak. 100 ml mám již přes rok a půl a stále zbývá půlka.. neuvěřitelné.. stačí kapka do dlaní a následně vmasírovat do konečků.. Pozorujun u sebe menší třepení konečku ( a to kulmuju a žehlím ). Oparvdu super věc, miluju i vůni. Nedostatek je ale dávkování, pupička by se hodila. Přes to si ho ale koupim znovu ! doporučji !

  • balení vystačí na dlouho
  • vůně
  • dávkování


věk
35-44

Další recenze od 13.12.2016 12:08:22

Jeden z těch lepších olejů na vlasy - stačí uhladit křepaté konečky trochou olejíčku, rozehřátého v dlaních a je po problému, vlasy jsou hladké a upravené, ale ne mastné. Akorát je lepší jej prostřídat s jiným přípravkem, protože po delším používání jakoby ztrácí účinek. Oproti ostatným podobným výrobkům má jedno velké plus : nádhernou vanilkovou vůni, která se ve vlasech uchová i do druhého dne. Je v skleněné a nepříliš stabilné lahvičce bez dávkovače, co vnímám trochu jako mínus.

  • vůně
  • balení


věk
15-24

Další recenze od 11.2.2017 22:44:03

Tohle je vážně elixír! Mám silně suché konečky vlasů, na které si musím dělat domácí vyživující masky, protože se bojím používat parfemizované výrobky, které udělají jen chvilkový efekt. Řekla jsem si, že si udělám radost, protože jsem na tento olejíček koukala delší dobu.. No a udělala jsem tu nejlepší věc, jakou jsem jen mohla. Tak hydratovaný a lesklý konečky jsem neměla roky.. Rozhodně doporučuji!

  • funguje!
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 12.2.2017 00:35:33

Miluji tento olejíček na vlasy. Po jeho použití vlasy krásně voní, připomíná mi to vanilku a ještě něco, co je ještě o něco orientálnější. Vlasy jsou nejen vyvoněné, ale jsou také plné života, lehce rozčesatelné, lesklé a hladké. Vlasy nejsou zamaštěné, jak to bývá u jiných olejů na vlasy. Asi jediné, co bych vytkla, je nepraktické balení, mnohem praktičtější bývá pumpička.

  • Zlepšení vlasů
  • Vůně
  • Nepraktické balení
  • Dostupnost
  • Cena


věk
25-34

Další recenze od 6.5.2017 19:45:07

Výborný olejíček s nádhernou orientální vůní. Za mě je určitě stejný. ne-li lepší, než Kerastase. Dělá krásně lesklé a hebké vlasy. Líbí se mi, že je ve skle a ne v plastu. Je super, že je vůně dlouho cítit z vlasů. Zkoušela jsem i kondicionér Orofluido, který je také fajn, ale vůně mi přijde trochu jiná. Určitě si ho koupím znovu.

  • Vyživuje
  • Zaceluje konečky
  • vůně


věk
25-34

Další recenze od 23.5.2017 11:18:11

Tak tohle můžu považovat za jeden z nejlepších olejů na vlasy, který jsem kdy vyzkoušela, a že jich bylo :) ... Má moc příjemnou vůni a poměrně hustou konzistenci, takže jsem si ho vždycky nalila trošku do dlaně, jemně promnula a nanesla především na konečky a pak zbytek do délek. Vlasy mi nikdy neumastil, i když jsem to malinko přehnala s množstvím. Vlasy mám odbarvené, takže s žádnými zázraky počítat nemůžu, to je mi jasné, ale pro dobrý pocit a nějakou tu ochranu před teplem, mrazem a tak podobně, je to moc fajn olejíček :) ... Jo a vydržel mi něco okolo půl roku, takže za tu cenu to není vůbec špatné :)

  • vůně
  • nemastí vlasy
  • dlouho vydrží
  • cena
  • ochrana před teplem a vnějšími vlivy
  • vlasy nezachrání - to asi nic ale :)


věk
25-34

Další recenze od 30.11.2017 09:26:45

Tento olej je u mna Number 1, mam uz tretie velke balenie a mozem povedat, ze u nas v kancelarii mam najkrajsie vlasy prave po tomto oleji, uz si ho kupili 2 kolegyne :D krasne voni a vona je citit aj z vlasov, len pozor pretoze velke balenie casto riedia ! uz viac krat sa mi stalo ze mensie balenie vonalo intenzivnejsie ako to velke, takze pozor pri kupe. Olej odporucam je naozaj uzasny.

  • vôňa
  • lesk vlasov
  • obal


věk
15-24

Další recenze od 9.12.2017 14:12:35

Jeden z najlepších olejov aké som kedy vyskúšala. Je nádhernej vanilkovej vôni ktorú milujem, vôňa sa mi držala na vlasoch až 3 dní čo sa mi ešte nikdy s ničím nestalo. Používam ho striedmo, mením aj s inými prípravkami na vlasy, tento je však top. Spôsob aplikácie a balenie mi neprekáža, nejak extra si na tieto drobnosti nepotrpím, dôležitá je u mňa kvalita a výsledok a ten tu rozhodne je. Určite kúpim znova aj napriek cene.

  • - luxusný olej na vlasy
  • - vôňa sa vo vlasoch drží až 3 dni
  • - vyživené krásne hladké a jemné vlasy
  • - balenie
  • - stačí použiť minimálne množstvo aj pre dlhé vlasy


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené