Rimmel BB Cream recenze a zkušenosti

BB krémy Rimmel BB Cream
BB krémy Rimmel BB Cream  - obrázek 1
BB krémy Rimmel BB Cream  - obrázek 2
BB krémy Rimmel BB Cream  - obrázek 3
5 3.2 23
  • Průměrné hodnocení 3.2
  • 57% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 75 - 200 Kč
  • Kvalita obalu 4.3
  • Celkem 23 recenzí
  • Výrobce Rimmel

Recenze produktu
Rimmel BB Cream

věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 11.6.2015 10:51:49

Chtěla jsem na léto něco lehčího pro sjednocení svojí pleti , a tak padla volba na tento BB cream. Má docela agresivní složení- je fakt ,že jsem trochu cítila jak mě lehounce palili po jeho nanesení oči, ale za chvilku to odeznělo.Pigmentace je dost zvláštní, sice plet hezky sjednotí ale barevný odstín (nejsvetlejší LIGHT) je pořád dost tmavý, nic pro hodně světlou plet !!! Je malinko do oranžova. Na opálenější plet bude asi docela ok.To že by měl být matující- no možná tak 10 min po nanesení, jinak NE ! Je potřeba prepudrovat fixačním pudrem. S jeho nanášením jsem docela spokojená- používám štětec.

  • dostupný v drogeriích
  • cena
  • SPF 15
  • pigmentace příliš neodpovídá verze Ligh je tmavá !
  • NEMATUJE !


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 30.1.2015 12:10:15

Tento BB cream je opravdu propadák. Na obličeji se slévá do pórů, dělá po chvíli mastný film a odstíny jsou nepřirozeně oranžové. Dala jsem si ho jednou a teď už se mi jen válí v kosmetické taštičce. Na to, že by měl matovat, tedy spíš zvýrazňuje mastnou pleť.. Na léto podle mě úplně nevhodný, protože až se budete potit, tak se budete ještě víc lesknout. Za mě ne.

  • o žádných nevím
  • mastí pleť
  • slévá se do pórů
  • oranžový nádech
  • absolutně nezmatňuje


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 28.12.2014 23:06:35

Díkybohu jsem toto BBčko dostala jako dárek k časopisu zdarma, takže mě jeho mizivé účinky tolik nebolí. :) Jak už tu bylo mnohokrát zmíněno, je velmi oranžový, i ten nejsvětlejší odstín byl na mně příliš tmavý a vytvářel opravdu nepěkný efekt masky. Žádné další výhody nebo účinky jsem nezpozorovala. Prostě průměrný BB pro tmavší pleť. Někomu může sednout. U mně se tak nestalo. Znovu již nekoupím.

  • Někomu s tmavší a sušší pletí může sednout
  • Mně neohromil


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 28.12.2014 21:21:45

Vyzkoušela jsem několik BB krémů a tento je můj oblíbený. Má hustší konzistenci, což mi maximálně vyhovuje. Nezvýrazňuje póry a na obličeji vypadá přirozeně. Vytvoří hebkou a sjednocenou pleť. Je nanesený během pár minut - používám vždy, když nemám čas (nebo chuť) se líčit. Je ideální na léto, ale je fajn i v zimě, protože pleť nezatěžuje a nevysušuje. Pokud však máte raději vodatější a lehčí konzistenci, tento krém pro vás nebude vhodný.

  • na BB velmi dobře kryje
  • vytvoří krásně sametovou pleť
  • snadno a rychle se nanáší
  • výdrž je na BB krém dobrá
  • nevysušuje pleť
  • občas se pod ním v horku "potí" obličej
  • mohl by být voděodolný (ale to bych asi chtěla moc)
  • po několika hodinách se člověk začne lesknout


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 1.3.2014 23:00:34

Můj první BB cream, byl jako "dárek" k pudru, který jsem si kupovala. Samotný pudr stál asi o deset korun méně, tak jsem vzala ten s tím krémem. Krém je light, tedy ten nejsvětlejší, já mám světlejší pleť, blbě se opaluji, takže i když je tento bb nejsvětlejší, já když jsem si s ním natřela obličej, vypadala jsem jak pomeranč, krk mi úplně svítil, fakt jak klaun z cirkusu. Nevím, jaké jsou ostatní odstíny, ale ten nejtmavší snad musí být pro černošky nebo fakt nevím. Je tedy pravda, že většina BB ačkoliv mají být světlé, tak jsou hodně tmavé až do oranžova.

  • opravdu nevím
  • nejsvětlejší odstín je stejně dost tmavý a člověk vypadá pak jak pomeranč


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 24.2.2014 21:27:00

Od tohto makeupu som ocakavala viac kedze je to Rimmel. Zo zaciatku vyzeral celkom fajn :) no teraz v poslednom case som ho uz odlozila a nepouzivam. Mam najsvetlwejsi odtien no na moju plet je pritmavy. Na mna je moc husty ,sice dobre kryje no je dost viditelny a to mi vadi. Vytvara tzv. Efekt masky a nesedi mi. Vytvara mi takisto aj take supinky a neda sa mi dobre roztried. Moc neodporucam :/

  • kryje
  • efekt masky
  • odtiene
  • vytvara supinky
  • neda sa dobre rozotried
  • vydrzi len malo


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 1.2.2014 13:34:00

BB jsem si zakoupila, abych uspíšila ranní zkrášlovací proceduru. Vyhovuje mi co se týče vůně - nevtíravá vůně, konzistence, krytí, barvy (mám light). Pleť se mi po něm nemastí. Po celém dni se z obličeje ztrácí a taky se dost otírá např. o kapesník, ale jinak si nemůžu stěžovat. Účel ke kterému jsem si ho koupila plní dostatečně a vzhledem k ceně stojí za zkoušku. Možná si ho koupím znovu, ale láká mě Clinique :D

  • odstín
  • konzistence
  • složení
  • vůně
  • střední krytí
  • cena
  • během dne se ztácí
  • trochu se otírá


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 20.1.2014 20:43:50

BB Cream od Rimmelu byl vůbec mým prvním BB krémem. Já s ním jsem spokojená, mám ten nejsvětlejší odstín a přijde mi, že se na obličeji chová přirozeně a nevytváří žádnou "masku", pleť hezky sjednotí. Já mám na BB krémech ráda, že tolik nezatěžují pokožku (je lehký). Líbí se mi i jeho příjemná parfemace. Akorát mi přijde, že na obličeji nevydrží úplně nejdéle.

  • sjednocení pleti
  • jemná parfemace
  • přirozené barvy
  • cena
  • nevydrží moc dlouho


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 14.1.2014 23:55:11

Mě tento BB krém vyhovuje. Přestože je docela hutný, dobře se roztírá. Na BB krém i dobře kryje, řekla bych skoro střední krytí. Odstín splyne s pletí. I krém s pletí hezky splyne, nevytváří masku, vypadá přirozeně. Nezvýrazňuje póry. Na zimu je super, na léto se po něm budu ale určitě dost mastit. Řekla bych, že je nejvhodnější pro normální až sušší pleť.

  • snadná aplikace
  • střední krytí
  • nevytváří masku
  • přirozený
  • ne pro mastnou pleť


věk
35-44

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 17.10.2013 13:39:35

Tento krém jsem si koupila na zkoušku hlavně i díky tomu, že k tomu byl zdarma matující pudr. Vůně ani konzistence mi nevadí, barva také v pořádku. Co mi však nevyhovuje je pocit jakoby masky po nanešení a i přesto, že jsem použila matující pudr, tak jsem se stejně mastila v obličejí a to poměrně brzo po nanešení, takže za mě bohužel nedoporučuju.

  • Hezká barva
  • Pleť se po něm mastí
  • pocit ucpání póru a masky


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 15.9.2013 13:59:39

Tento BB Cream byl jako dárek k pudru, který si normálně kupuji, tak jsem si řekla, proč ho nevyzkoušet. BB cream od Maybelline mě nijak nenadchnul, tak ani od Rimmelu jsem zázraky nečekala. Co se týče krytí mi vyhovoval, hezky se roztíral a pleť jsem měla moc hezkou, jenže už při prvním použití, když jsem roztírala kolem očí,mě oči začaly pálit, říkala jsem si, že je to náhoda, tak jsem po pár dnech zkusila krém znova a opět mě pálily, naposledy jsem krém okamžitě musela smýt a po dvou hodinách jsem měla oči tak zahnisané a rudé, že jsem musela na oční se zánětem spojivek. Takže po týdnu krém letí do koše a já si kapu antibiotika. Takže vy, co máte citlivé oči si dávejte pozor a výslovně nedoporučuji.

  • Krytí
  • Krémovost - hezky se roztírá
  • Vůně
  • Agresivní složení - hlavně okolí očí


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 14.9.2013 09:37:04

Dlouho jsem hledala ten pravý BB cream na svou pleť. Tehdy byl tenhle jako novinka, tak jsem řekla, že si ho vyzkouším. A už jsem u něj zůstala. Vydrží mi dost dlouho, cena je skvělá, mám velmi suchou pleť, kterou rozzáří. Nedělá "vzhled masky", light odstín je opravdu light a sedne i mé světlé pleti. Jediná jeho chybka je, že málo kryje a moc dlouho nevydrží, proto ho musím často přepudrovávat. Jinak jsem spokojena:)

  • obal
  • cena
  • pro suchou pleť
  • nedělá vzhled masky
  • odstíny sedí
  • málo kryje
  • krátká výdrž


Další recenze od 5.9.2013 16:38:35

Tak toto je můj úplně první BB :) .Koupila jsem taktéž v akci s pudrem stay matte.Docela mě překvapil a jsem spokojená.V obchodě jsem si zkoušela i BB od dermacol,ale ten se mi vůbec nelíbil,byl jako vodička.Tenhle docela dobře kryje ,až na fleky na ty používám korektor ještě. A pod matující krém.Akorát musím rychle roztírat jinak se tvoří mapy a cucky,který nejdou rozetřít.Ale dá se to zvládnout,když nechcete plet zbytečně zatežovat makeupem.Takže pro mě ideální.Je pravda,že třeba za 2 hodinky musím přepudrovat,nebo zakrýt znova flíčky korektorem,ale je to právě jen BB.Srovnání s jiným nemám,takže mě zatím takhle stačí :)

  • dobré krytí
  • roztíratelnost


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Já jsem z BB krémem nadmíru spokojena. Pokud potřebuju rychle vypadnout a nemám nějak extra čas se malovat, tak tento BB krém nanesu jak obyčejný denní krém. Koupila jsem si jeden od Garnieru a vytvořili se mi pupínky po celém obličeji :/ letěl do koše. Tento mě velice mile překvapil a nenašla jsem na něm jedinou chybičku.

  • Dobře se roztírá
  • Nevysušuje
  • žádné jsem nenašla


Další recenze od 6.7.2013 11:26:49

Koupila jsem si ho ve slevě za 120 kč na zkoušku. Je poměrně dobrý, ale na obličeji nevydrží bůhvíjak dlouho a krytí téměř není. Musím si dát 2 vrstvy, aby bylo aspoň něco skryto. Na obličeji je poměrně příjemný, pocit masky nemám. Cena bez slevy se pohybuje okolo 150 kč, což mi přijde jako velmi přijatelné. Je dostupný v téměř každé drogerii.

  • není pocit masky
  • příjemný na pleti
  • cena
  • dostupnost
  • slabší krytí
  • nevydrží příliš dlouho


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 27.5.2013 11:06:04

Pro mě asi zatím nejhorší BB, které jsem vyzkoušela. Špatně se roztíral, zůstávaly mapy na obličeji, zalézá do vrásek a na obličeji dělá pocit masky. Moc se mi nelíbí ani odstíny, většinou jsou takové růžovo-oranžové a mi nesedl (měla jsem 001 light). Nezdá se mi že by měl nějaké "výhody" BB creamu, píšou tam 9v1...ani nehydratuje, nekryje no prostě nic.

  • SPF 25
  • špatně se roztírá
  • zanechává mapy
  • špatně sedí na pleti
  • zvýrazňuje vrásky, póry i různé nedokonalosti
  • odstíny


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 27.5.2013 09:35:46

Já jsem z tohoto BB creamu nadšená.Mám pleť se sklonem k maštění semtam pupínek.Po aplikaci mam pleť sametové hebkou.Nekryje uplně dokonalé ale přetřením druhé vrstvy na nehezká místa je to lepší.Nebo stačí použít korektor.Když pleť přepudruji fixačním pudrem ,vydrží mi na pleti skoro celý den,aniž by se mi sléval no nějakých map.Nejsvětlejší odstín mi vyhovuje uplně skvěle a nádherně voní.Musím říct že po dvoutýdenní aplikaci se mi pleť zlepšila.

  • vůně
  • cena
  • dostačující krytí
  • výdrž
  • velké červené pupínky nezakryje


Kúpila som s ho na základe testeru v časopise . No tam bol odtieň medium a ja som potrebovala light. Spĺňa všetko čo od Európskeho BBcreamu očakávam a to je-krytie na strednej úrovni, zjednotene tónu pleti,výdrž . Takže za mňa ÁNO! Tak ako všetky výrobky od rimmelu veľká spokojnosť . Jediný detail, ktorý mi trochu vadí je že nemá v pumpičku ale ideálny do kabelky.

  • spĺňa všetko čo očakávam od Europskeho BBcka
  • nic


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 3.3.2013 16:55:49

Pro mě je tento BB Cream opravdu dobrý. Mám hodně suchou pleť, ale tento BB mě nedělá šupinky. Kryje také celkem obstojně a nepůsobí jako maska. Mám ho v odstínu light, ale mohl by být ještě o kapánek světlejší. Nicméně v létě bude sedět odstín dobře. Určitě si ho koupím znovu.

  • Sjednocuje
  • Hydratuje
  • Kryje
  • Nedělá šupiny
  • Malý výběr odstínů


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

I tomuto BB krému jsem dala šanci a za mě průměr. Roztírá se mi celkem fajn, ale mám pocit, že hodně zalézá do pórů a zvýrazňuje je. Při větším množství vytváří efekt masky. Kryje docela dobře. Zhruba po půl dni se začne na obličeji trošku roztékat, je třeba přepudrovat. Takže za mě spíš ne.

  • cena
  • balení
  • docela dobře kryje
  • zalézá do pórů
  • při větším množství vytváří efekt masky
  • výdrž - cca po půl dni se začne roztékat


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 4.1.2013 16:19:22

Tento BB cream je snad nejhorší, jaký jsem kdy měla možnost vyzkoušet. Špatně se nanáší a na pleti působí jako maska. Musela jsem ho roztírat lehce namočenými prsty, aby se mi to vůbec podařilo. Bylo mi v něm hrozhé horko a začal se slévat a tvořit mapy. Navíc jsem si při nošení zašpinila šátek, protože se hrozně otírá. Takže za mě tento produkt opravdu nedoporučuji.

  • balení
  • vůně
  • špatně se roztírá
  • tvoří mapy
  • pocit masky na pleti
  • špiní


Další recenze od 4.1.2013 16:10:15

Na zkoušku jsem si koupila BB cream od rimmelu. Normální makeup mě teď v zimě vytváří na obličeji nepěkné šupinky. S tímto BB creamem je nemám. Na pokožce působí jako utnější krém typu nivea. Celkem dobře kryje, sjednocuje pleť, ale na překrytí červenýc flíčků to nevidím. Mám ostín medium a dává pěknou jemně narůžovělě oranžovou barvu. V létě by asi působilmastně, ale na zimu ideální.

  • dobré krytí oprosti ostatním BB creamům
  • Asi nevhodný na léto


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Essenté BB Cream

5 100% 3 recenze

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

Vichy Idealia BB

3 50% 6 recenzí

Cien BB Cream

3 50% 4 recenze