S-he stylezone False Lash Wonder Mascara recenze a zkušenosti

Řasenky S-he stylezone False Lash Wonder Mascara
Řasenky S-he stylezone False Lash Wonder Mascara - obrázek 1
Řasenky S-he stylezone False Lash Wonder Mascara - obrázek 2
Řasenky S-he stylezone False Lash Wonder Mascara - obrázek 3
5 4 12
  • Průměrné hodnocení 4
  • 67% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 70 - 108 Kč
  • Kvalita obalu 4.5
  • Celkem 12 recenzí
  • Výrobce S-he stylezone

Recenze produktu
S-he stylezone False Lash Wonder Mascara

věk
35-44

oči
hnědé

Další recenze od 3.10.2018 19:38:14

Myslela jsem si,že jsem našla za pár korun skvělou řasenku.....Má skvělý plastový kartáček,který opravdu dobře rozčeše i oddělí řasy.Nádherně prodlouží,dobře zahusí i natočí řasy a natočené řasy vydrží po celý den.Efekt na řasách vytvoří opravdu slušný,bohužel, ale během dne zanechavá na očích šmouhy a opadává!Mám dlouhé řasy,které se mi dotýkají víček,takže řasenky, které mají tendenci se rozmazávat,se prostě obtisknou a dělají mi fleky.Ten,kdo má kratší řasy tento problém mít ani nemusí!

  • prodlouží
  • zahustí
  • natočí
  • opadává
  • rozmazává se


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 28.6.2017 05:58:18

Tato řasenka je první, kterou jsem si od této značky koupila. Řasenka dělá nádherné řasy. Po první vrstvě sice nejsou moc výrazné, ale já dělám u všech řasenek více vrstev, takže to mi nevadí. Dokáže moje řasy i malinko natočit, což mnoho řasenek nedokáže. Jediné co mi vadí je, že během dne strašně opadává pod oči a to je pro mě velké mínus.

  • cena
  • kartáček
  • natočení
  • snadné odlíčení
  • hodně padá pod oči


věk
15-24

oči
zelené

Na tuto řasenku jsem narazila v jedné recenzi a i si ji chválilo dost lidí, že dobře prodlouží na to jak je levná. Tak jsem hned utíkala do drogerky si ji koupit a musela jsem ji prostě vyzkoušet. A byla jsem mile překvapena na to jak je řasenka levná a obalem nic moc tak jsem byla nadšená. Opravdu prodlouží řasy a oddělí. Jen se to nesmí přehánět s vrstvením jinak se řasy slepí. Možná jediné minus je že po čase opadavá a vysychá.

  • Cena
  • Dostupnost
  • Oddělí řasy
  • Prodlouží
  • Po čase trochu opadáva
  • Při více vrstvení slepuje
  • Časem vysychá


Další recenze od 26.1.2017 16:16:49

S řasenkami mám spíše špatné zkušenosti a málokdy narazím na nějakou, která by mi sedla. Od této řasenky jsem, navíc za tak nízkou cenu, neměla vysoké očekávání, o to příjemněji jsem pak byla po jejím vyzkoušení překvapená. Neudělala mi sice nějaký obrovský objem, ale jinak má z mého pohledu samé klady. Řasy jsou po jejím nanesení dlouhé a krásně oddělené. V porovnání s jinými, i o mnoho dražšími řasenkami, je to pro mě zázrak.

  • prodloužené řasy
  • neslepuje řasy
  • nedrolí se
  • snadno se odličuje
  • žádné


Další recenze od 11.1.2017 11:36:27

Túto špirálu som si kúpila na základe recenzií z omlazení. Ale musím povedať, že som ostala po pár použitiach sklamaná. Žiaľ. Špirála na začiatku super, nemusela sa "rozmaľovať". Avšak po čase mi robila fľaky pod očami, čierne, v spodných kútikoch. A to som nemusela ani plakať :D Navyše som sa musela zdĺhavo líčiť, aby som obkreslila všetky riasy. Po čase sa mi rozkýval obal a báala som sa, že ju raz otvorím bez kefky. Už si ju znovu nekúpim. Nie je úplne na zahodenie, ale naznovukúpenie nie je. Je to škoda, iné DM výrobky uznávam a som viac menej spokojná.

  • cena
  • netreba "rozmaľovávať"
  • obal sa rozhegal
  • po čase fľaky pod očami
  • po čase viac trpezlivosti pri líčení


věk
25-34

oči
zelené

Na doporučení kladných recenzí jsem se rozhodla koupit si ji. Bohužel mám jinou zkušenost než většina a nesedla mi. Asi znáte řasenky, co jsou jako nové moc mokré a když postupně malinko vyschnou, začne se s nimi pracovat lépe. S touhle řasenkou jsem měla poněkud divný vývoj. Ze začátku, asi v prvních dvou týdnech, byla moc mokrá a strašně nevýrazná, udělalo to na řasách jen velmi přirozený efekt, skoro jako kdybych řasenku nepoužila. Když trochu vyschla, byla zase suchá až moc a měla tendenci opadávat a špatně se s ní pracovalo. Nevím, co pozitivního bych o ní napsala. Snad jen to, že cena je super, ale za tu cenu nebo o pár korun vyšší najde člověk od Essence mnohem lepší řasenky. Tuhle bohužel nemůžu doporučit. Rozmazávala se, opadávala během dne a nijak extra výrazná taky nebyla. Za mě ne.

  • netestováno na zvířatech
  • snadné odličování
  • rozmazává se
  • opadává během dne
  • málo výrazná


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 1.10.2016 15:24:36

Rozhodla som sa pre túto riasenku vďaka recenziám a neľutujem :) Stála ma 4€ ( v prepočte 108kč).Čo teda za takúto riasenku je skvelá cena. Kartáč je silikónový.Nie je moc hrubý, ale ani tenký, taký stred.Konzistencia super,taká akurát.Riasy prečeše, zahustí, drží natočené ale stále ich nezaťažuje, nie sú tvrdé.Nijak nezlepuje ani na prvý krát, mne sa ani neotláča. Mohla by možno len troška viac predlžovať.Ako sa pár krát už " rozbehala", tak to bolo troška lepšie.Pomer ceny a kvality je viac ako skvelý. S odlíčením nie je problém, ide pekne dole aj s micelárkou.Na intenzite nestráca, v rovnakom stave mi vydržala od rána do večera.Za tú cenu naozaj skvelá riasenka a rada sa k nej vrátim

  • pomer ceny a kvality
  • prečeše a nezlepuje
  • zahustí
  • nezaťažuje
  • na môj vkus by mohla predlžovať troška viac


věk
25-34

oči
šedé

Moc ráda zkoušim nové řasenky a vyzkoušela jsem jich opravdu mraky.Tuhle jsem si popravdě koupila na základě recenzí.Asi by mě nenapadlo si ji koupit a to by byla chyba je to opravdu výborná řasenka neni to úplně moje top.ale za ty peníze je fakt nepřekonatelná.Krásně oddělí, neslepí,zhustí,mohla by víc prodloužit.ale maluje se s ní opravdu snadno.Myslím, že bude supr i pro někoho,kdo se začíná malovat,protože s ní se to opravdu snad nedá zkazit.navíc je to s ní raz dva.Je fakt bezva

  • cena vs. kvalita
  • odděluje
  • zhušťuje
  • výborně se nanáší
  • asi vyloženě nic


věk
35-44

oči
zelené

Další recenze od 3.5.2016 21:02:52

Tak tato řasenka opravdu mile překvapila. Nechala jsem se zlákat recenzemi a nelituju. Má pružný silikonový kartáček, který je tenký, což mi vyhovuje. Řasy nádherně zvýrazní, prodlouží a zahustí, jak řekla jedna youtuberka, s touto řasenkou jste jak mrkací panenka a já jí dávám za pravdu. Barva je opravdu černá, takže super. Jediný nedostatek je, že se mi při líčení obtiskává na horním víčku nad řasami, ale to je možná chyba ve mě, mám ji krátce, tak se to možná musím naučit. Takový kartáček mám totiž poprvé, vždy jsem měla totiž kartáček klasický. Celkově zhodnoceno, řasenka extra zvýrazňující, vřele doporučuju.

  • zvýrazní
  • prodlouží
  • zahustí
  • obtiskává se mi při líčení


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 3.3.2016 09:50:38

Túto riasenku som si vybrala v drogérii podľa tvaru štetčeka a inú už nechcem, kúpila som si ju už druhý krát (to sa mi často nestáva, rada skúšam nové). Riasy predĺži, zahustí, učeše, navyše štetinky sú jemné, takže si môžem niekedy riasy namaľovať len trošku a inokedy si vytvoriť vážne "efekt umelých rias" ako sľubuje obal. Nemám rada tučné hrubé štetce, ktoré riasy akurát zlepia a nedajú sa odlíčiť (narážam na vlajkovú loď Avonu - Big Daring). Toto nie je vodotesná maskara a odlíčiť sa dá aj vlažnou vodou a trochou micelárnej vody, takže sa mi počas noci nepolámu riasy. Obal je super, po zatvorení sa ozve jemné cvaknutie, a maskara vydrží naozaj dlho. Za mňa jedno veľké áno po každej stránke, nemá jedinú chybu, odporúčam!

  • jednoduché odlíčenie,
  • dlhá výdrž,
  • riasy predlžuje,
  • dodáva skvelý objem,
  • nelepí riasy ale ich prečeše,
  • kvalitný obal ktorý pri uzavretí cvakne
  • nič


věk
25-34

Další recenze od 28.1.2016 10:26:37

Po dlouhé době opravdu skvělá řasenka, velmi mě překvapila. Krásně prodlouží, zhustí, řasy neklesají dolů a jsou lehké jako kdyby ani nebyly nalíčené. Náplň není ani příliš mokrá, ani hustá, je úplně akorát, řasenka ihned maluje skvěle, není třeba jí rozmalovat. S kartáčkem se dobře pracuje, řasy jsou nalíčené raz dva, plastové kartáčky většinou moc nemusím, ale tento není vůbec nepříjemný. Řasenka neopadavá, večer odlíčím ve stavu jako po aplikaci, odličuje se snadno i micelární vodou. Doufám, že jí nepřestanou vyrábět. Pro mě za poslední dobu nejlepší řasenka, kterou koupím i příště.

  • prodlouží
  • zhustí
  • řasy nejsou zatížené a drží natočené
  • cena
  • hustota náplně
  • skvělý kartáček
  • nic



věk
35-44

oči
modré

Po shlednuti recenze na rasenku na youtube od zname blogerky jsem si rekla ze tuto znacku a rasenku vyzkousim,jelikoz v posledni dobe ne a ne narazit na rasenku co by byla pro me s wau efektem,mam pocit ze kvalita ras odesla nekam do hajecku,byla jsem trosku skepticka protoze s rasenkou za cenu do 100 kc jsem neocekavala zazrak ale svete div se naprosto perfektni rasenka,za malo penez hoooodne muziky,opravdu mohu vrele doporucit

  • cena
  • kvalia
  • cerno cerna
  • natoci
  • extremne prodlouzi
  • zahusti
  • vydrz velmi dobra
  • neopadava
  • prace s ni rychla a snadna
  • dobra konzistence a kartacek
  • nic


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Avon řasenka Infinitize

4 75% 12 recenzí

Hůře hodnocené