Stiefel Driclor Solution recenze a zkušenosti

Antiperspiranty, deodoranty Stiefel Driclor Solution
Antiperspiranty, deodoranty Stiefel Driclor Solution - obrázek 1
Antiperspiranty, deodoranty Stiefel Driclor Solution - obrázek 2
Antiperspiranty, deodoranty Stiefel Driclor Solution - obrázek 3
5 4.6 56
  • Průměrné hodnocení 4.6
  • 92% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 120 - 300 Kč
  • Kvalita obalu 4.5
  • Celkem 56 recenzí
  • Výrobce Stiefel

Recenze produktu
Stiefel Driclor Solution

věk
25-34

Další recenze od 19.3.2012 10:01:39

DRICLOR je 100%ně účinný prostředek proti pocení. Mě samotné hodně pomohl a doporučuji jej. Je totiž škoda aby člověk musel čelit nepříjemným situacím, když to není nutné. Ze začátku jsem ho používala dle pokynů a v současnosti ho jen použiji jednou do měsíce. Driclor se prodává s roll-onem pro snadné užívání. Kdybych měla říct nějakou nevýhodu, tak by to bylo, že jen můžeme zakoupit jen v lékárnách.

  • Účinnost
  • Snadná aplikace díky roll-onu
  • Dostupnost jen v lékárnách


věk
25-34

Další recenze od 19.3.2012 10:33:25

Driclor je velice účinný přípravek, který ochrání před nepříjemným pocením v podpaží. Používám ho už několik let. Ze začátku jsem byla opravdu nadšená a používala dle návodu. Dnes ho už tak často nepoužívám a bohužel to také nestačí a už na mě tolik neúčinkuje. Jestli si na něj moje tělo zvyklo, nevím... Zkusím ho zase používat častěji. Nevýhodou může být podrážděná kůže. Samozřejmostí je dodržovat pokyny v návodu a nepoužívat přípravek na čerstvě oholené podpaží nebo hned po sprše. Nicméně jedincům s citlivou pokožkou může Driclor dráždit kůži i tak. Při nepříjemném pálení (svědění) stačí přípravek z podpaží vymýt.

  • dostupnost v lékárnách
  • účinnost
  • spolehlivá ochrana proti pocení
  • praktické balení (roll-on)
  • po delším používání pokles účinnosti
  • může podráždit pokožku


věk
25-34

Další recenze od 19.3.2012 11:08:47

Tohle je perfektní věc! Vždycky jsem měla v podpaží kolečka, ať v létě, nebo v zime, vyhýbala jsem se proto nošení triček s rukávem a nosila jen tílka. V zimě to samozřejmě něšlo a třeba dlouhé tričko, nebo svetřík jsem musela po jednom použití hned prát. Driclor mi doporučila kamarádla a já žasla, jak perfektně funguje. Po prvním použití jsem se přestala v podpaží potit, takže kolečka v podpaží už neznám. Svetřím, nebo tričko si můžu vzít klidně vícekrát, takže šetřím jednak pračku, prací prostředky i samotné oblečení. používám jej jedenkrát týdně cca půl roku. Doporučuju.

  • Funguje!
  • Super cena
  • Dobře dostupný v lékarně
  • Jedna lahvička vydrží na hodně dlouho
  • Praktické balení
  • Dobře se nanáší
  • nejsou


Další recenze od 19.3.2012 11:09:25

Driclor je opravdu zázrak,stačí pár použití a podpaží je 100% suché po celý den při jakékoliv zátěži.Sice trošku štípe (nanášet jen na neholené podpaží),ale za ten výsledek to stojí.Cena je trochu vyšší,ale obsah balení vydrží hodně dlouho,ve finále vyjde Driclor levněji,než cokoliv z drogerie.Opravdu doporučuji!

  • 100% účinnost
  • praktické balení
  • balení vydrží dlouho
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 19.3.2012 11:46:02

Driclor je pro mě jediný přípravek, který umí 100% zabránit pocení. Pořídila jsem si ho na základě kladných recenzí na internetu a rozhodně nelituji, funguje skvěle. Snadno se nanáší díky praktickému roll-on balení. Nevýhodou je, že u někoho s citlivou kůží může dojít k podráždění, já ho ale naštěstí snáším dobře.

  • Balení vydrží dlouho
  • Praktické balení
  • 100% účinnost
  • Citlivou kůži může podráždit


věk
25-34

Další recenze od 19.3.2012 14:27:06

Opravdu zabraňuje pocení. Vždy jsem měla zpocené kruhy na oblečení a co používám Driclor, tak se potím pouze když jsem hodně ve stresu nebo při sportu, takže za mě paráda. Již ho používám rok, nyní jednou za 14 dní. Mírně dráždí podpaždí, ale stojí to za to.

  • 100% účinnost
  • mírně dráždí pokožku


věk
15-24

Další recenze od 19.3.2012 19:08:52

Kůže mě po něm svědila, pálila, a to jsem dodržovala pokyny na obale. Je moc agresivní, ale to je i v návodu napsáno. Bohužel se dá sehnat jen v lékárnách. Celkem drahý.

  • lehce zmírní pocení
  • kůže po něm červená
  • kulička ke konci vypadávala


Další recenze od 19.3.2012 22:01:25

Driclor mám krátce a jsem strašně moc nadšená a spokojená. Po třech použitích se v podpaží nepotím. Doufám že nepřestane účinkovat, těším se až konečně obléknu barevná trička. Při prvních dvou použítí mě neštípal vůbec, až mě to zarazilo, ale měla jsem dýl neoholené podpaží (cca 3 dny). Třetí použití už trochu štípal (24hodin po oholení), ale dalo se to vydržet. Doporučuji.

  • opravdu funguje
  • může štípat


věk
25-34

Bez Dricloru už bych se neobešla. Skutečně zabraňuje pocení. I po delším čase jeho nepoužívání ho stačí nanést dvakrát s odstupem jednoho dne a už se takřka nepotím min. půl týdne, stačí mi pak opakovat jednou týdně a později i jen jednou za 2 či více týdnů. V zimě používám jen zcela vyjimečně, když vím, že budu ve stresové situaci, kde se můžu nadměrně potit nebo nějaké důležité společenské akci, abych podpaží dala trošku odpočinout. Nevýhodou je velmi nepřijemný pocit pálení, když ho nanesete na poraněnou či jen podrážděnou kůži (podrážnění/poranení často není okem vidět, stačí že se třeba silněji v podpaží podrbete a už je kůže mikroskopicky rozdrásaná). Driclor z aukra je jemnější-s ním jsem neměla pocit bolesti tak často jako s tímto, několikrát jsem se kůli bolesti ani nevyspala a jak se vsákne, tak už ho bohužel ani dostatečně nesmyjete. Proto dopporučuji dbát co nejvíce zásady nanášet jen na absolutně neporaněnou kůži, a to i ze zdravotního hlediska - zřejmě se rankou dostává kam nemá, což rozhodně může být i škodlivé s ohledem na obsah hliníku.

  • relativně cenově dostupný
  • skutečně účinně zabraňuje pocení
  • zápach
  • bolestivé vedlejší účinky - pálení
  • dostupnost jen v lékárnách


věk
25-34

Další recenze od 23.3.2012 15:01:05

Opravdu účinný. Mám již třetí balení (vydrží ale opravdu dlouho) a používám cca jednou - dvakrát do měsíce. Častěji už není potřeba. Dá se sehnat ale pouze v lékárně. Pokud se dodržuje postup použití dle přiloženého letáčku, nejsou žádné problémy (pálení, puchýřky, podráždění kůže).

  • účinný
  • nemá


Další recenze od 24.3.2012 11:09:29

tento přípravek mě úplně zbavil kruhů v podpaží, s kterými jsem dlouho bojovala. Driclor na 100% zbaví těch kruhů od pocení. Na začátku jsem ho používala tak obden, teď už použiji tak 1 týdně někdy ani to ne a výsledek je znát, žádné kruhy už nemám. Jen mi trochu vadí ten zápach alkoholu a občac se mi kulička jakoby slepí a nejde otočit, ale chce to trochu síly a zase se otočí. Už mám 3 balení a určitě doporučuju!

  • zabrání pocení
  • splňuje to co má
  • dlouhá výdrž
  • zápach


Další recenze od 24.3.2012 11:46:27

Driclor je nejlepší antiperspirant, co jsem zatím použila. Snadno se aplikuje. Nesmí se používat na čerstvě oholené podpaží. Bohužel funguje jenom na podpaží a ne na další části těla, kde se nadměrně tvoří pot. bohužel obsahuje dosta agresivních chemikálií, tudíž nevím, do jaké míry je bezpečné jeho dlouhodobé používání. zatím jsem ale neobjevila žádnou takto 100% úspěšnou alternativu, koupím tedy znovu.

  • opravdu účinně zabraňuje potu v podpaží
  • příliš agresivní složení
  • funguje pouze na podpaží ne např. na dlaně
  • štípe a svědí po aplikaci


věk
25-34

Další recenze od 3.4.2012 15:48:01

Je to první antiperspirant, který u mě opravdu zamezil pocení a proto si ho budu kupovat, dokud bude fungovat :) Aplikuje se přes noc a ráno se umývá (hodně dráždí pokožku) a nesmí se aplikovat na jakkoliv podrážděnou pokožku (např. po holení). Ačkoliv výčet nedostatků převažuje nad výčtem předností, tak se ho nevzdám, protože jako jediný funguje!!!

  • aplikuje se podle potřeby (asi jednou za 10 dní v mém případě)
  • aplikuje se přes noc (žádné bílé skvrny na oblečení)
  • naprosto zamezí pocení (v létě, při fyzické námaze,...)
  • velmi agresivní složení
  • dráždí pokožku
  • i po dvou letech používání mě při každé aplikace svědí pokožka
  • vyšší cena
  • vůně antiperspirantu není zrovna příjemná


věk
25-34

Další recenze od 10.4.2012 09:58:03

Driclor je opravdu výborný prostrředek proti pocení. Ze začátku stačí aplikovat jednou denně po koupeli. Už po několika málo aplikacích vidíte a cítíte rozdíl. Jenže - mě driclor tak štípal, že jsem nemohla spávat. Měla jsem tendence se škrábat a několikrát jsem se musela jít umýt. Nelíbí se mi jaké v tom musí být hrozné složení v čele s hliníkem. Kdybych jej snášela, tak bych ho v letním období ráda používala.

  • zamezí pocení
  • složení
  • reakce kůže


věk
35-44

Další recenze od 10.4.2012 12:06:03

Tenhle přípravek zabraňuje pocení v podpaží, na rukách a na nohou a skutečně 100% funguje. Ale není to nic pro citlivky, proto bych ho doporučila jen osobám, které mají skutečný problém s pocením a běžný antiperspirant jim nepomáhá. Tento přípravek je totiž velmi agresivní a štípe. Nesmí se nanášet na podrážděnou pokožku, třeba po holení, ale i tak se štípání nevyhnete. Já to blbec jednou nevydržela a poškrábala jsem se a měsíc jsem měla v podpaží rudé spáleniny a fleky. Takže pokud už používáte tak vydrže neškrábat a ráno smýt. Po 7 denní kůře již stačí použít tak 1x za týden.

  • zabraňuje pocení a skutečně funguje
  • 1 balení vydrží na dlouho
  • štípe a pálí na pokožce
  • při aplikaci na podrážděnou pokožku může způsobit spáleniny


Další recenze od 12.4.2012 17:38:50

Je to asi sice driák, ale fakt pomáhá hodně dobře. Jen je potřeba nanášet opravdu jen tam kde rostou chlupy jinak hrozí podráždění. Za tu cenu je to opravdu dobrý a sloužící výrobek, jen doufám, že z toho nebudeme mít za několik let nějaké rakoviny. :(

  • super účinek
  • cena/výkon
  • používat opatrně - může štípat, svědit


Další recenze od 13.4.2012 12:02:08

Driclor jsem si zakoupila jak jinak než kvůli kladným recenzím zde na Omlazení. Je to jediný produkt, který opravdu 100% zabraňuje pocení, ale asi to bude také velký driják. Občas se mi ale stalo, že začal neuvěřitelně štípat, čemuž zabraňuji tím, že dám ruce nahoru (nevím proč, ale zabírá to :) ).

  • Zabraňuje pocení
  • Může štípat


věk
35-44

Další recenze od 6.5.2012 13:29:49

Tak tahle věcička mě zachraňuje před těma hnusnýma koláčemi už asi 5 let. Je to to nej,co jsem si kdy mohla koupit. Protože jsem trpěla opravdu na silné pocení,i když bylo venku např. mínus 10 stupnů,já se stejně potila jako blázen.Bylo to nepříjemné,nemohla jsem nosit nic úplého,bavlněného atd atd....S Driclorem můžu nosit už co chci. Jsem ráda,že tohle někdo vyvinul. Více takových produktů.

  • konec pocení
  • štípání a pálení po nanesení


věk
15-24

Přípravek napomáhá proti pocení a jako jediný doopravdy funguje. Používám ho už asi 2 roky, postupně ale účinnost klesá a musím nanášet častěji, ale i tak si ho nemůžu vynachválit a zatím ho nehodlám přestat používat, protože napomáhá jak mému dobrému pocitu tak už nemám zničená trička od propocených fleků.

  • zabraňuje pocení
  • jedno balení vydrží dlouhou dobu
  • zabraňuje propoceným flekům na oblečení
  • po delší době přestává fungovat
  • občas štípe
  • vysušuje pokožku


Další recenze od 15.5.2012 19:13:24

Moc děkuji těm, kdo Driclor vymysleli. Je to opravdu úžasný přípravek. Když mi o něm řekla kamarádka nevěřila jsem tomu. Přece, kdyby to bylo opravdu účinné měl by ho každý, ale pak jsem ho vyzkoušela a jsem z něj nadšená! Opravdu chrání před pocením!

  • snadná aplikace (roll-on)
  • nesmí se používat po holení


věk
25-34

Další recenze od 4.6.2012 12:02:27

Pro mě číslo jedna v antiperspirantech. Ani jsem nedodržela začínající kůru 7 dnů a přípravek funguje jak má. U mě stačí 1-2x týdně. Před aplikací pokožku "vysuším" dětským pudrem. Občas mě i melinko svědí ale to se dá vydržet pokud se to neškrábe. Budu kupovat stále dál a dál.

  • minimální pocení
  • agresivní k pokožce


Další recenze od 20.6.2012 21:05:29

U tohoto výrobku nevím, co si myslet. Každý říká, jak je super účinný, já to u sebe moc nepozoruji, což je ale také možné tím, že ho nikdy nevydržím používat v kuse 7 dní, jak se píše v příbalovém letáku. Klidně ve 4. dnu používání mě začne tak kousat, tak se musím jít umýt. Co je další nevýhoda, tak je ta, že se nesmí používat 24 hodin po holení, což není teď v létě lehké dodžet (pokud ho chcete používat 7 dní v kuse) a pokud ho použiji i přesto, tak mě zase strašně kouše. Taky je důležité, kolik si toho člověk dá. Stačí, když si projedu podpaží 4x tak už je to zase moc, pokud 2x tak mi to přijde hrozně málo. O jeho účinnosti ale nepochybuji, jen se musí přesně dodržet návod, což není nejjednoduší.

  • zatím pro mě žádná
  • kouše
  • přesně se musí dodržet návod


věk
25-34

Koupila jsem si ho proto, že jsem chtěla omezit pocení a to hlavně teď v létě, kdy jsou mega horka. Používám jak na nohy, tak do podpaží. Na nohy mi to nějak extra nepomáhá, ale v podpaží pomáhá dost, už se nepotím tolik, jako dřív. Co se týče štípání atd. tak to já jsem vůbec nezaznamenala. Používám dle návodu.

  • opravdu pomáhá proti pocení
  • divně smrdí


věk
25-34

Další recenze od 22.6.2012 08:46:06

Na doporuceni kamaradky jsem si ho koupila a neprecetla navod a aplikovala jsem si ho na oholene partie. Zacalo to tak stipat, myslela jsem , ze vyletim z kuze. Sice jsem druhy den mela vyrazku , ale nepotila jsem se jako predtim. Me pomaha od poceni v zime ho nepouzivam , ale v lete se obcas hodi. Nevim, jestli to je timto vyrobkem, ale uz se nepotim jako pred koupi tohoto vyrobku.

  • kvalita
  • vyssi cena


věk
25-34

Výborný společník na léto (ale i zimu), který 100% zabrání pocení. Roll-on aplikátor je výborný, bohužel se ale po čase opotřebuje a protéká. Osobně doporučuji kupovat ze zahraničí, vychází o dost levněji než v českých lékárnách. Sama ho používám cca 1x za 14 dnů, skvěle drží a zpříjemňuje horké letní dny.

  • opravdu účinný
  • Roll on se rychle opotřebuje


věk
25-34

Další recenze od 10.7.2012 21:20:23

Driklor je určitě účinný proti pocení. Jen bych chtěla upozornit na to, že je dobré opravdu dodržovat informace z příbalového letáku. I přesto, že píší, že ze začátku používání se má přípravek používat každý večer, je dobré vynechat pokud se pokožka "spálila" a začít s driklorem až se opět podpaží zklidní. Z vlastní zkušenosti používám driklor jen na linii, kde rosrou chloupky, v širším okolí podpaží je totiž pokožka dost jemná a na těchto místech mě driklor dost štípal.

  • účinnost
  • citlivější oblasti může "popálit"


věk
25-34

Další recenze od 26.7.2012 15:30:43

Očekávala jsem od něj opravdu hodně a po zátěžovém testu ve skutečném horku neobstál logicky. Při zahájení prvních aplikací postup podle návodu, projevuje se štípání v podpaží, nicméně skutečně pak máte výrazně méně zpocené podpaží. Problém je, že to jedině ucpává pory a žlázy, protože pot někudy musí jít ven a o to více se mi potily záda a dokonce i obličej. Od té doby jej nepoužívám a raději nosím vzdušnější oblečení. Výhodou je malé balení v podobě roll-on.

  • snížení pocení v podpaží
  • malé balení
  • zvýší se pocení jiných partií těla
  • štípavé pocity v podpaží během nanesení
  • nebude úplně nejzdravější jej dlouhodobě používat


věk
25-34

Další recenze od 26.7.2012 20:21:39

Driclor vyřešil všechny moje problémy s pocením. Dřív než jsem na něj narazila nosila jsem převážně tmavá trička. Teď nosím bílé oblečení klidně celé léto a žádné vlhké kruhy v podpaží. Podpaží mám suché i když běhám celý den po kurtu. Je to opravdu super věc. Sice svědí, štípe, ale dá se to přežít. Dokonalá věc.

  • dokonalý účinek
  • pro mě žádné


Další recenze od 17.8.2012 01:23:31

Driclor mi opravdu pomohl, nezpotím se prostě NIKDY-když tedy nanáším. Ale bohužel mám citlivou pokožku a hodinu po nanesení je to hotové peklo, štípe, pálí, svědí, bolí...Ale stojí mi to za to. i když musím podotknout fakt, že se mi 2x stalo, že den po nanesení sem se ve v parnu zpotila stejně, tak nevím, čím to je.

  • Ochrání před pocením
  • Pokud máte citlivou pokožku, musíte snést bolest


věk
25-34

Další recenze od 6.10.2012 14:48:05

Pro mě, která se hlavně v létě hodně potí, je Driclor nejúčinnější antiperspirant, který jsem vyzkoušela a to jsem jich vyzkoušela fakt hodně. Již po prvním nanesení jsem zaznamenala účinek a už dva roky (vždy v létě) na něj nedám dopustit. Jé úžasné nosit v létě zase barevná trička a nebát se kruhů v podpaží :)

  • Účinnost již po prvním použití
  • Snadná aplikace
  • Nepříjemná parfemace
  • Při častější aplikaci je pokožka podrážděná a strašně svědí


No driclor jsem si koupila asi před rokem jelikož jsem se pořád šíleně potila a měla obrovský propocený koláče v podpaždí až pomalu k loktům (a to jsem se každý den koupala,nosila čisté oblečení atd).Mě stačí jen normálně někam jít a spotím se s prominutím jak prase...Nic mi nefungovalo takže když jsem se jednou dočetla o dricloru tak jsem neváhala a koupila. První asi tři použití mě nic nepálilo a neštípalo, nanesla jsem tak jak měla a druhý den jsem se skoro vůbec nezpotila, tím myslím že jsem v podpaždí měla místo obrvoského koláče tak 1cm flíček.Dalčí dny jsem ho požívala podle návodu a začínal mě pálit a štípat.A to si nemyslete ale říkám vám že pokud do 8 minut po nanesení neusnete, tak to budete muset smýt protože to tak štípe a pálí že se nedá spát.Je to asi jako kdyby ste si nad prskajcí olej v pánvi nastavily podpaždí...au au. No každopádně mě driclor zabral,přestala jsem se potit ale pak jsem ho nějak předtala používat.Teď jsem se zase začla šíleně potit a zjistila že už mi driclor nějak nefunguje, nevím čim to je,nanáším pořád stejně akorád ho ráno nesmývám(vždycky na to zapomenu :-D, tak nevím jestli to něčemu vadí nebo ne) používám dál a budu doufat že začne fungovat protože jinak už nevím, co dělat :D

  • přestanete se uplne potit
  • mě po nějaké době přestal fungovat
  • zapáchá
  • šíleně štípe


věk
25-34

Další recenze od 17.12.2012 15:58:55

Driclor jsem zatím použila použe jednou, a to včera večer. Hned po nanesení úplná pohoda, nic jsem necítila, říkala jsem si, že super, že třeba budu šťastná žena a nic mi to nebude dělat. Omyl :D. Asi 3 minuty po nanesení a ulehnutí do postele jsem myslela, že vyletím z kůže, škrábalo to, svědilo to, lechtalo to, pálilo to a já nevím co všechno, no skoro jsem lezla po zdi :D po asi hodině se mi podařilo usnout. A výsledek? Celý den ani jediná kapička potu :) takže to utrpení za to rozhodně stálo. Konečně si nemusím dělat hlavu s propocenýma tričkama ( a to i v zimě). Doporučuji.

  • opravdu pomáhá
  • praktické balení
  • podráždění


Další recenze od 17.12.2012 21:01:18

Díky různým recenzím jsem na tento 'zázrak' narazila. Zezačátku, prvních pár použití fungoval dobře, možná pár kapiček se objevilo. Potím se ze stresu a bohužel antiperspiranty z drogerie pohámají proti zápachu, ale ne proti pocení. Těšila jsem se, že Driclor bude konečně něco, co mi pomůže. Četla jsem, že hrozně pálí, mě přestože bych řekla, že mám celkem citlivou pokožku, nepálí vůbec. Rozhodně pomáhá více než drogérkové antiperspiranty, ale zázrak to pro mě bohužel není, zvlášť po dlouhodobém používání prostě nefunguje. Škoda:( Taky mě štve, že se musí aplikovat večer, hodinu po sprše na neoholené podpaží, což je docela prosblém :D.

  • pomáhá malinko více než jiné antiperspiranty
  • neštípe, nepálí
  • aplikace
  • nepomáhá jak má


věk
25-34

Bez dricloru si už nedovedu představit život. Hlavně teda léto. Protože opravdu funguje proti pocení a to stoprocentně. Ze začátku použít několikrát za sebou (probděné noci) a pak stačí už tak jednou týdně v létě, v zimě skoro nepoužívám, max tak jednou za měsíc. Bohužel teda strašně štípe. Strašně!!! Doufám, že se jednou vynalezne přípravek se stejnými účinky a bez takového podráždění pokožky. Cena je taky dost přívětivá, vzhledem k tomu, že jedno balení mi vydrží až rok...

  • Cena
  • 100% účinek
  • Podrážděná pokožka


věk
25-34

Další recenze od 20.1.2013 12:20:25

Driclor bych označila za malý zázrak. Až tento přípavek mi opravdu pomohl proti pocení. Stačí si ho mazat tak 2x týdně a doplňkově používat jen deodorant pro vůni. Skvělý přípravek, který budu svým známým určitě doporučovat. Jedinou nevýho vidím v pálení, pokud ho nanesete na oholenou kůži.

  • funguje
  • pálení


Další recenze od 20.1.2013 23:19:59

Doporučuji všem, kteří trpí nadměrným pocením, naopak bych nedoporučovala při mírném pocení, které se dá zredukovat pouhým antiperspirantem, který není tak dráždivý. Ze začátku na něj moje pokožka reagovala normálně, neštípala, nečervenala. Po čase už trochu podrážděná být začala, tak jsem driclor na nějaký čas přestala používat. Teď ho již opět používám, pokožka v pořádku, protože opravdu vždy jen zlehka přejedu a pocení je zredukováno. Vydrží dlouho a pohodlně se nanáší.

  • Opravdová účinnost
  • Pohodlná aplikace
  • Může podráždit pokožku


Další recenze od 21.1.2013 08:56:16

Tady, myslím, není co dodat:) Je to můj zachránce! Kdo zažil takové pocení v podpaží jako já, tak ví o čem mluvím:) bez něj už bych prostě nemohla normálně existovat! Nic není tak účinné jako driclor. Teď mi stačí používat ho jednou za 14 dní, takže vydrží i dýl jak rok a tudíž ta cena není vůbec vysoká, což je super:). Je pravda, že pro někoho může být hodně agresivní a že o něm kolují různé "zvěsti":) jakože je zdravý škodlivý apod. Já ale myslím, že to všichni rádi risknou, protože je to fakt zázrak! Hlavně, co v dnešní době není škodlivé?!

  • 100% dlouhodobá účinnost
  • Dlouho vydrží
  • Někomu může podráždit kůži


věk
25-34

Další recenze od 17.2.2013 12:03:23

Driclor je věc, která opravdu zabraňuje pocení. Mě bohatě stačí použít jednou týdně. Je potřeba ale dodržovat návod k použití. Jednou jsem ho použila asi půl hodiny po sprše a málem jsem se zbláznila (pálení, svědění). Měla jsem spálenou kůži a vyrážku. Stačí když kuličkou přejedete jednou přes podpaží, není třeba více, zbytečně pak trpíte spálenou kůží. Bohužel musí obsahovat šílené chemikálie, když takto dobře účinkuje. Malé balení mi vydrží na velmi dlouho.

  • perfektně zabraňuje pocení
  • agresivní chemické složení


věk
25-34

Další recenze od 29.3.2013 17:22:34

Na pocení mi nepomáhá už ani botox, ale Driclor je fakt super. Stačí mi použít ho asi tři dny po sobě a nepotím se celý týden. Používám ho pouze příležitostně, když vím že bude nějaká akce, protože používat ho dýl (aby byl účinek delší), je nad moje síly - i když dodržím pokyny, tak mě po druhé aplikaci strašně pálí kůže, jakoby se mi loupe a pak chodím s rukama od těla, jak mě to bolí :( Nicméně i tak musím dát 5*, protože svůj účel plní.

  • opravdu zbaví pocení
  • rychlý účinek
  • dráždí pokožku
  • cena


věk
25-34

Driclor mi byl doporučen od kamarádky na mé věčně mokré kruhy v podpaží ( a to i přes intenzivní používání antiperspirantů a bez rozdílu ročního období). Hned po 2 použití byl znát výsledek a po 5ti dnech jsem měla podpaží suché i při náročnější fyzické aktivitě. Zhruba po 3 měsících jsem se začala zase více potit, tak jsem jej použila po 2 večery a vše zase OK :-) Nyní jej používám tak co 3 měsíce 2 noci po sobě a jednoduše PARÁDA! Jediná nevýhoda je, že po aplikaci tak do 5ti minut podpaží začne svědit a štípat-ale na to jsem taky vymyslela fígl - aplikuji Driclor poté co mám za sebou 12ti hodinovou směnu v zaměstnání - než začne svědit, tak spím :-)

  • maximální účinnost
  • svědění a pálení po aplikaci


věk
15-24

Další recenze od 6.6.2013 13:15:02

S tímto přípravkem proti pocení mám dobré zkušenosti. Koupila jsem si ho před měsícem, vyzkoušela a zabral. Od kruhů na oblečení a docela i zápachu zbaveno za pár dní používání. Velice mě to překvapilo a nejdřív jsem ani netušila, že něco takového existuje. Dříve jsem se bála zvedat ruce a teď? Konečně mám od toho pokoj a už se nemusím stydět za mokré podpaží.

  • skvělá účinnost
  • dobré nanášení díky roll-onu
  • vydrží dlouho
  • za cenu výborný
  • jen v lékárnách


věk
25-34

Toto je jedním slovem ZÁZRAK! Dlouhou dobu jsem trpěla nadměrným pocením, potila jsem se i když bylo venku -10 stupňů a opravdu to bylo nepříjmené. Po použití Dricloru všechny problémy zmizely a já zase můžu nosit barevná trička bez obav, že by je zdobil nevzhledný propocený kruh. Četla jsem, že někoho hrozně pálí, ale já jsem nic takového nezaznamenala, navíc zabral už po prvním použítí. Nyní mi stačí zopakovat aplikaci 1x 14 dní a mám zase od pocení klid.

  • opravdu zabrání pocení
  • stačila 1 aplikace
  • někoho může pálit v podpaží


věk
25-34

Neuvěřitelně silný antiperspirant, který se aplikuje na noc na suchou nepodrážděnou pokožku podpaží (tedy ani na čerstvě oholenou) a umývá se až ráno. Má se užívat třeba 3-4 dny po sobě na noc a poté třeba jen jednou týdně a interval prodloužit např. na 1 x za 14 dní. Při takovémto užívání funguje velice spolehlivě. ALE má jedno velké ale, takže tak dokonalý zase není, jak by se mohlo zdát. Neuvěřitelně štípe. A to jako fakt hodně. Kdo nezažil, neuvěří. Nemusí k tomu štípaní dojít hned při první noci, může k tomu dojt později, ale štípání přijde. Pokud neusnete do 10 min, už neusnete. Mně osobně pomáhalo usínat s rukama od těla, aby podpaží mohlo dýchat, ale stejně jsem se v noci budila a podpaží mě štípalo. Myslím, že v dnešní době už není nutné podstupovat noční děsy s Driclorem, nová Rexona maximum protection ho dokáže nahradit bez svědění a štípání dokonale.

  • stačí nanést 3-4 noci po sobě a máte na dlouho klid (cca 14-30dní)
  • zabrání pocení - na dlouho
  • svědění a štípání po celou noc
  • negatovní vliv na zdraví zatím nepotvrzen, ale ani nevyvrácen


věk
25-34

Driclor je naozaj super vec. Kupujem si ho v lekárni vždy, keď sa blíži koniec záruky na tom starom. Kedysi som ho používala častejšie, ale teraz mi ho stačí používať iba keď boli tie veľké horúčavy. Treba si dávať pozor na pár vecí a to, po sprche aspoň hodinu počkať a až potom nanášať .Ja niekedy počkám len pol hodinu a potom to síce trochu svrbí, ale dá sa to vydržať. Ale nikdy ho nepoužívajte na oholené podpazušie. Štípe a páli to ako fras. Dokonca mi celé opuchlo . Inak naozaj pomáha proti poteniu a preto ho odporúčam každému, kto má problémy s potením. Používam len na noc.

  • dokonale zabraňuje poteniu
  • žiadne


věk
25-34

Další recenze od 17.9.2013 14:14:07

Až donedávna jsem neměla problémy s pocením, bohužel se u mě projevily a žádné antiperspiranty nepomáhaly, až právě na Driclor. Už po první aplikaci pocení zmizelo, a tak ho vřele doporučuji všem. Je třeba dodržovat návod na příbalovém letáku osobně doporučuju nanášet později, než za 24h po oholení podpaží, abyste měly jistotu, že hůže je zahojená, jinak může v podpaží pěkně pálit. Postupně stačí nanést jednou týdně a máte od pocení svatý klid. Má sice divnou chemickou "vůni", ta ale zmizí, takže ráno už nic necítíte. Balení je malinké, ale vzhledem k nanášenému množství a jeho účinnosti vydrží opravdu dlouho.

  • - balení vydrží dlouho
  • - spolehlivě dlouhodobě zabrání pocení
  • - může pálit
  • - nic moc vůně


Další recenze od 25.9.2013 21:56:38

Cena je od 188 Kč za 20ml až 299 Kč za 70 ml . Doporučuji ho pro lidi kterým vadí pocení . Stačí aplikovat jednou a vydrží to po celý den . Je pravda že mě postačilo aplikovat v jeden den v týdnu a měla jsem klid na celý týden . Přes celé léto jsem byla spokojená . V celku dlouho zasichá , co ž někomu může vadit proto doporučuji nanášet cca 15 min. před kompletním oblékání . Někdo říká že ne je bez vůně , to sice je ale za to tak jde cítit dezinfekce . Mě osobně při prvním použití nepálil, ani nesvědit .

  • Různé vel. balení
  • Cena
  • Balení vydrží cca půl roku
  • Lehká aplikace
  • Nepotíte se na 100 %
  • V první moment smrdí po dezinfekci
  • Neaplikovat hned po holení


Měla jsem hodně problémy s pocením, hlavně ve stresových situacích, nebo když mi bylo větší teplo i neprodyšný materiál mi dost vadil, vzít si na sebe svetr bylo nepředstavitelný. Driclor fakt pomůže na pocení, jen mi vadí, že se nesmí použít po holení nebo se musí čekat s natřením aspoň hoďku po vykoupání. Docela nepříjemně voní, ze začátku to ani tak nepřijde, ale začala jsem na to být docela citlivá, smrdí mi od toho pyžamo a to mi docela vadí.

  • účinně zabraňuje pocení
  • dráždí pokožku
  • spíše smrdí


věk
25-34

Další recenze od 5.3.2014 17:02:41

nejlepší ,,driák´´ proti pocení, již po první aplikaci (dle návodu) byl vidět výsledek, žádná kola v podpaží, zničená trička... nic prostě :D . Dobré je ,řídit se VŽDY návodem,nenanášet na podrážděnou pokožku, okamžitě po oholení apod. Působí dlouhodobě, určitě nepoužívat denně, složení je opravdu velice agresivní a pokožka bude podrážděná

  • za vyšší cenu perfektní výsledek
  • malé praktické balení
  • složení -agresivní


Další recenze od 9.6.2014 12:08:05

Driclor mě úplně zachránil :) Potila jsem se opravdu hodně, v podpaží, deodoranty ani antiperspiranty nepomáhaly, přes jsem se i převlékala... Všechno bílé oblečení mám flekaté, musela jsem hodně hlídat barvy triček, aby to nebyla zas tak vidět... Zkusila jsem Driclor, poprve to šíleně svědilo, že jsem ani nemohal spát, v noci jsem to umyla (myslím, že jsem toho použila strašně moc). Druhý jsem jsem namazala zas, méně, svědění maličko. A od tohohle dne se nepotím a cítím se úplně jinak :) Můžu vyjít schody, doběhnout tramvaj a takové nesmysly, aniž bych se musela převlékat. Teď mažu tak 1xtýdně. Doporučuju!!!!

  • prostě funguje :)
  • malé balení
  • dlouho vydrží
  • cena - za takový zázrak je skoro zadarmo!
  • nic!


věk
25-34

Další recenze od 31.10.2014 23:07:53

Driclor je prvý účinný prípravok, ktorý mi naozaj pomohol proti nadmernému poteniu. Najskôr som bola skeptická, ale teraz mám už 3 balenie. Veľkým nedostatkom je vždy spálená pokožka už po 2 použití(aj napriek dôlednému dodržaniu pokynov). Pokožka ma strašne páli, nemôžem zaspať a ráno je celá spálená, musím ju pretreť krémom na ukľudnenie, ale to je len malá daň. Naopak veľkou výhodou je, že Driclor používam len 3 noci po sebe a má dlhodobý efekt (niekoľko týždňov až mesiacov). Balenie mi trochu vytekalo, ale iné si ani neviem predstaviť. Maličké 20 ml balenie mi vydrží celý rok a dala by som za neho aj oveľa viac peňazí. :)

  • účinnosť
  • pomer cena kvalita
  • nepríjemne vonia
  • silná chémia
  • balenie


věk
25-34

Přípravek Driclor používám již druhým rokem a stejně jako první den, co jsem ho použila, jsem velmi potěšena, že je na trhu antiperspirant, který opravdu pomáhá. Driclor prostě funguje. Tečka, žádné kouzlo, silný antiperspirant, produkt, který dělá přesně to, co slibuje výrobce - v dnešním světě docela příjemná změna. Nepoužívala jsem ho podle návodu, protože mám citlivější pokožku. Mezi aplikacemi jsem si musela dávat den pouzu, ale to vůbec nic nezměnilo na účinku. Dneska mi stačí použít Driclor jednou za dva týdny nebo i za měsíc a je to v pořádku. Obrovská výhoda je, že se nemusím spoléhat jen na předraženou lékárnu, Driclor se dá koupit přímo od dodavatele na stránkách driclor.eu za výhodnější cenu a ve větším balení. Koupím si Driclor znova a budu ho kupovat dokud bude na trhu. Pro mě je to číslo jedna.

  • Možnost nákupu většího balení za lepší cenu přímo od dodavatele
  • Neděla fleky na oblečení
  • Díky frekvenci použití vydrží balení opravdu dlouho
  • Opravdu zabírá
  • Při koupi přímo od výrobce je sestavení aplikátoru noční můra
  • Kvůli alkoholové složce dráždí citlivou pokožku


věk
25-34

Další recenze od 31.5.2015 00:06:07

Ó děkuji za existenci Dricloru. Už od puberty jsem trpěla na nadměrné pocení. To mi naprosto znemožnilo nošení barevných triček i dlouhých rukávů. Potila jsem se v létě i zimě, a to tak že hodně. Od té doby, co jsem objevila Driclor se konečně potím jako normální člověk (málo) a můžu konečně nosit co se mi zachce. Mám už několikáté balení a doporučuji všem, které také pocení v životě omezuje.

  • Funguje
  • Nic


věk
15-24

Další recenze od 16.5.2016 17:17:17

Kým som neobjavila Driclor, nosila som prevažne iba čierne a biele tričká. Celkom dosť som sa potila, a hanbila som sa za mokré fľaky v podpazuší. Teraz si už konečne môžem dovoliť obliecť farebné a obtiahnuté veci bez toho, aby som čelila trápnym situáciám. Uvedomujem si síce, že je dosť drastický, ale žiaľ je to jediný prostriedok, ktorý mi pomohol s potením. Zo začiatku ma dosť aj rezal a pálil po nanesení, ale teraz to už býva OK. Neviem, či mi už tak rozožral a otupil pokožku v podpazuší :D Momentálne ho používam už iba cca 3-4 krát do mesiaca.

  • zabraňuje poteniu
  • nevhodný na citlivú a podráždenú pokožku
  • môže rezať a páliť po nanesení


Další recenze od 16.8.2016 08:32:33

Tento výrobek naprosto funguje, zbaví místo aplikace pocení. Poté není potřeba používat jiné přípravky proti pocení či proti zápachu, protože po použití Dricloru se nebudete potit vůbec. Pokožka bude naprosto suchá. Obtížná je doba po aplikaci přípravku. Vysoká svědivost potřeného místa člověka obtežuje. Recenzi píši jako bývalá uživatelka. Vzhledem k vysokému obsahu aluminia již přípravek nepoužívám a nebudu.

  • Účinnost
  • Vysoký obsah aluminia
  • Svědění po aplikaci


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené