Thierry Mugler Angel EdP recenze a zkušenosti

Parfémy pro ženy Thierry Mugler   Angel EdP
Parfémy pro ženy Thierry Mugler   Angel EdP - obrázek 1
Parfémy pro ženy Thierry Mugler   Angel EdP - obrázek 2
5 4.2 23
  • Průměrné hodnocení 4.2
  • 66% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 399 - 2 500 Kč
  • Kvalita obalu 4.7
  • Celkem 23 recenzí
  • Výrobce Thierry Mugler

Recenze produktu
Thierry Mugler Angel EdP

věk
25-34

Další recenze od 12.3.2012 08:19:01

Musím říct, že je to opravdu zajímavý parfém, takový jiný než ostatní. Ze začátku mi nevoní ale pak se hezky rozvoní a je to výrazná chytlavá vůně, která dlouho vydrží. Není to nic ovocného jako je cítit všude

  • zajíímavost
  • dlouho vydrží
  • někomu může přijít hnusný


věk
35-44

úžasná zajímavá vůně,pro mě ideál na zimu.nádherný flakon.Spousta lidí se ptá,čím voním,krásně se na mě rozkládá.A další spoustě lidí se zní rozvoní hlava.Takže nepoužívám do práce

  • Drží opravdu dlouho
  • Vyšší cena


věk
25-34

Další recenze od 12.3.2012 10:08:02

Můj nejoblíbenější parfém na zimu! Poprvé, když jsem si ho na sebe stříkla z testeru, co byl v časopise, tak jsem si říkala, co je to proboha za smrad. Když jsem ho celý den ze sebe cítila, úplně jsem se do něj zamilovala. Stačí stříknout jen jednou a každý ho ucítí. Já si ho tedy dávám jen za uši a každý se mě ptá, čím tak krásně voním. Je opravdu snadné se tímto parfémem převonit. Používím ho už dva roky a určitě si ho koupím znovu.

  • vysoká výdrž
  • nemám co vytknout


věk
35-44

Další recenze od 12.3.2012 10:25:35

Dostala jsem ho v rámci předplatného, na mě strašně těžká vůně, vůbec mi nevoněl, darovala jsem ho tchýni ale vzhledem k tomu že ho v životě neměla na sobě asi skončil ve skříni:)

  • vůně vydrží
  • těžká pro mne dost nepříjemná vůně


věk
25-34

Další recenze od 12.3.2012 10:25:44

Tohle je prostě bonbónek. Takové hvězdy mají padat z nebe častěji. Ale hodnocení vůní samozřejmě je dost subjektivní, takže... Milovnice silných, výrazných, sladkých vůní, směle do něj. Cena je adekvátní, výdrž fantastická. Někomu může připadat flakónek nepohodlný, záleží samozřejmě na verzi.

  • velice silná výdrž
  • žádné


Další recenze od 12.3.2012 10:29:12

Vůně je to krásná, tedy alespoň pro mě. Ale žádnou jinou vůni nepoznám na první nádech tak s jistotou jako Angela. Nesmí se to s ním přehnat, pak je schopný dusit :)

  • Výdrž
  • Flakonek
  • Velmi intenzivní, někdy až moc


věk
25-34

Velmi výrazná vůně, která nemusí sednout každému. Obrovským kladem je výdrž. Stačí se navonět pouze malinko a je cítit opravdu celý den. Používám ho hlavně v zimě, a přes rok pro zváštnější příležitosti, protože k tomu je jako stvořený.

  • výrazná vůně
  • dlouhá výdrž
  • intenzivní vůně nemusí sednout každému


věk
25-34

Nejkrásnější parfém, na který jsem zatím narazila. Šetřím ho spíš na lepší příležitosti, ale občas ,,nevydržím" a použiji i do práce. Naštěstí nemám v okolí nikoho, komu by vadil. U Muglerovských parfémů jsou jen dvě možnosti - buď je milujete, nebo nenávidíte.

  • Dlouho vydrží
  • Mému okolí se líbí
  • Žádné


věk
25-34

Tak jako si člověk pamatuje první lásku, nelze si nezapamatovat tuhle vůni. Výrazná, sladká a opojná vůně, kterou mám spojenou jen s krásnými zážitky. Miluju ji a pokaždé se k ní vrátím.

  • skvělá výdrž
  • žádné


věk
25-34

Pro mě je Angel vůně hořké čokolády. Po navonění Angelem si připadám, jako by mě někdo celou zalil hustou tmavou čokoládou, která prostupuje každou buňku mého těla. Za chvilku se přidá ještě aroma kakaového prášku, vůně zhoustne a ztěžkne. S trochou štěstí objevíte i pár lístků růží. Překvapilo mě, že pačuli je tu zastoupené jen minimálně, Angel je někdy totiž líčen jako vůně s výraznou pačuli. Ostatní dobroty (kokos, cukrová vata, med, ovoce, karamel,…) jsem hledala marně. Škoda, mohly „rozbít“ monotónní vůni čokolády. Angel je velmi podobná své odnoži Angel The Taste of Fragrance, akorát v ní není tolik kakaového prášku a je víc hořká. Výdrž bych známkovala za jedna.

  • pěkná kakaová vůně
  • výdrž
  • monotónní


věk
25-34

Další recenze od 12.5.2012 15:57:07

Sladká až přesladká vůně, která může některé v okolí až "otravovat". Mně se líbí, především po chvilce, co se trochu rozvoní, se její vůně nemůžu nabažit. Výdrž je úžasná, vůně z oblečení pustí až s pračkou. Za tu cenu parádní vůně, klasika. Mám sice jiného oblíbence, ale dostat Angela jako dárek, určitě bych se nezlobila :)

  • výdrž
  • pro některé může být až příliš sladká a silná


věk
35-44

Další recenze od 2.10.2012 11:00:27

Tento parfém miluji a proto psát na něj recenzi je radost. Voní nádherně kořením až čokoládou...ve vlasech voní až do jejich dalšího umytí. Navíc jej málokdo snese, proto není "masovka". V létě jsem jej na chvíli odložila, ale se začínajícím podzimem jej používám až do začátku léta, kdy se zdá být opravdu silný.Tento parfém je mou stálicí a nikdy mi v reperoáru nesmí chybět!

  • parfém je jedinečný
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 10.10.2012 14:20:25

Velice osobitá vůně. U mne láska na první počuch :) mám už několikáté balení mimo jiné i Garden of stars ale to proste není ono... bohužel někomu může i vadit já jsem se se špatnou kritikou z mého okolí na tuto vůni ještě nesetkala - a rozhodně né, že by se mi to báli povědět :D Působí velmi žensky a hlavně mi přijde, že na ní velmi pozitivně reagují chlapi :D Kdo se bojí ostré verze Angela může zkusit toaletku a nebo Innocent (původně Innocent Angel) pánská verze je A*Man

  • gurmánská
  • luxusní
  • neskutečná výdrž
  • Někdo jí prostě nevydýchá


věk
25-34

Nejdřív jsem si myslela, že jsem na něj ještě moc mladá nebo že takovou těžkou vůni nesnesu. Ale teď Angela naprosto zbožňuju! Stačí jedno stříknutí a cítím ho ze sebe celý den, úplně se s ním mazlím, jak je to krásná vůně! Sladká, teplá, výrazná, osobitá. Vhodná spíš na vyjímečné příležititosti, ale někdy prostě neodolám. Jedinečná vůně zvedající sebevědomí.

  • výdrž
  • osobitost
  • ne každému bude vyhovovat


věk
25-34

Vůni jsem poprvé cítila na sestřence. Pokaždé, když jsem vešla k ní do kanceláře, tak jsem cítila takovou zvláštní, nepopsatelnou ale velmi líbivou vůni. Nevěděla jsem, k čemu to přirovnat. Jednou jsem zahlédla, že si nechala stát flakon na stolku a už jsem hledala na internetu. Vůně je skvělá, zajímavá a tak nějak pohlcující. První Muglerovka a musela jsem vyzkoušet i ostatní. Womanity mě také nadchla, ještě mi zbývá zkusit Aliena :)

  • nepopsatelná vůně
  • není davovka
  • zaujme na první pohled
  • cena


věk
35-44

Další recenze od 5.11.2012 23:13:24

Moje nejoblíbenější vůně. A jediná, u které vždy vypotřebuji celý flakon. Je velmi osobitá. Lidé ji buď milují, nebo nenávidí. Má neskutečnou výdrž a stačí ji jen malinko. Je hrozně jednoduché to s ní přehnat. Tak pozor! Ze začátku mi smrdí, ale po pár minutách, kdy se rozvoní, je úžasná.

  • Velmi dlouho drží
  • Nádherný flakon
  • Nádherná vůně
  • Někteří lidé ji nesnáší


věk
25-34

Další recenze od 8.11.2012 13:52:02

Byl to pro mě nevhodný dárek, protože mi to připomíná bez urážky důchodcovský smradíky, který mají 50let. Prostě mi to páchne a to jsem se mu snažila dát hodně dlouho šanci se rozvonět, ale nepřišla jsem mu na vůni. Připomíná mi hlavně "v§ní" tuhé mýdlo, takové to levné. Flakon je krásný, ale parfém mi nic neříká.

  • krásný design flakonu
  • příšerná "vůně"


věk
25-34

Další recenze od 4.2.2013 13:23:57

Parfém jsem si zamilovala na první přičichnutí. Je z něj hodně cítit karamel a čokoláda, celkově je parfém velmi příjemný a sexy. Není to bolehlav, i když na někoho bude dost silný. Hodí se spíš do chladnějšího počasí, ale já ho nosím celoročně. Vydrží vonět i několik dní.

  • nezaměnitelná vůně
  • krásný flakon
  • výdrž
  • trochu vyšší cena


věk
25-34

Další recenze od 13.4.2013 01:23:02

Můj rozhodně nejmilovanější a nejoblíbenější parfém. První seznámení proběhlo, když byl jako vzorek u časopisu pro ženy. Ze začátku mi nevoněl vůbec, takže první dojem byl spíše záporný, ale po chvíli se rozvoněl, a vůně přešla do jiné, příjemné. Pořád jsem čichala a čichala, protože jsem ještě nic podobného necítila, a tak vznikla láska. Nevím přesně, k čemu parfemaci přirovnat, je to rozhodně těžší vůně, možná orientální, žádné sladké květiny, proto z ní může někoho bolet hlava, když se to s aplikací přežene. Jedinou nevýhodu vidím ve vysoké ceně.

  • již stálice na trhu
  • neobvyklá vůně
  • originální balení
  • vysoká cena


věk
25-34

Další recenze od 8.9.2013 18:17:55

Hodně zajímavý a osobitý parfém, který nemusí sednout každému. Je tak výrazný, že si ho s žádným jiným parfémem nelze splést. Rozhodně je to silná vůně pro odvážné ženy a protože je jedinečný, podtrhne vaší osobnost. Mně bohužel moc neoslovil, mám radějí jemnější a lehčí dívčí vůně. Tento bych rozhodně doporučila spíše starší a vyzrálejší ženě. Bohužel mě z vůně občas bolí hlava, když jí někde cítím. Proto jsem parfém darovala dál, ale rozhodně není špatný. Výdrž má taky skvělou, ale na mě je moc silný.

  • výdrž
  • jedinečná vůně
  • design flakónu
  • nesedla mi
  • těžká vůně
  • bolí z ní hlava


věk
25-34

Další recenze od 7.2.2014 14:41:30

Pamätám sa,ako som tento parfém ovoňala prvý krát vo Fannku,ešte ako 16ročná a nemala som toľko,na jeden parfém :) S malým papierom,kde bol streknutý,som chodila ešte týždeň a stále ovoniavala.Bola to láska na prvé ovoňanie :D Konečne prišlo,že som si bola kupovať parfém a automaticky som siahla po Angel.Nepremýšľala som a vzala ho,celý čas som ho držala v rukách,blbo sa usmievala na svet,že ho konečne mám a od vtedy,ho kupujem pravidelne.Neviem nájsť parfém,ktorý by som milovala viac ako Angel.Pre niekoho je to ťažká,korenistá alebo presladená vôňa,dokonca sa niektorým z toho aj dvíha žalúdok,či ich bolí hlava.Pre mňa je absolútne ideálny! Treba ho málo,keďže je výrazný,vydrží naozaj dlho,ešte na druhý deň ho cítim na oblečení a tá vôňa,je proste geniálna.Je skôr na chladnejšie obdobie ,keďže v lete je naozaj ťažký(to používam Innocent,odľahčenú sestričku).Krásny,neprečačkaný obal. Jediný parfém,ktorý kupujem roky a ešte niekoľko rokov kupovať aj budem.

  • vôňa je jednoducho geniálna-špecifická pre Angel
  • krásny obal
  • výdrž
  • pre niekoho asi cena
  • treba ho ovoňať či sadne keďže je špicifický-mnoho ľuďom sa nepáčil


věk
35-44

Tak Angel na mě prostě není... Flakon vypadá naprosto luxusně, excelentně, ale vůně samotná je na mě prapodivná. Zvláštně na mě čpí s velmi těžkým a hutným ocáskem, ani závan něčeho svěžího, žádná stopa příjemnosti. Jen dusivá těžkost. Na mě výdrž bohužel výborná, dlouho jsem ho nemohla smýt z ruky, za mě rozhodně ne.

  • krásný flakon
  • velmi těžká a čpivá vůně


věk
35-44

Další recenze od 29.4.2017 17:40:52

Tento parfém mě učaroval...Exkluzivní,neobyčejný parfém,vytvořený v roce 1992.Tento parfém miluji,je dokonalý.Pro někoho možná těžká vůně,pro mě úžasná,kořenitá,orientální.Parfém vydrží opravdu velmi dlouho,ráda se k němu vracím.Miluji ho od prvního navonění!Je to moje stálice...........Musím rozhodně doporučit.

  • nádherná vůně
  • dlouho vydrží
  • ......................


Lépe hodnocené

Chanel Coco EdP

5 100% 7 recenzí

Podobně hodnocené

Lanvin Eclat D'Arpege EdP

4.3 82% 36 recenzí

Prada Candy EdP

4.3 82% 8 recenzí

Hůře hodnocené