Dokonalá pleť i bez make-upu aneb omlazení na míru

Tento komplex ošetření jsme pro vás navrhli tak, abyste k nám mohla přijít a vyřešit jakýkoli problém s pletí, který vás trápí, v pouhých dvou návštěvách kliniky. Jedná se o čtyři ošetření zvolených na míru, které vám pomohou nejen s odstraněním pigmentových skvrn, jizviček a nevzhledných žilek, ale také s radikálním omlazením pleti.

img

Jak omlazovací program funguje? 

Naše zkušené dermatoložky mají k dispozici nejširší škálu moderních omlazovacích laserů a technologií v České republice, a tak věřte, že není problém, se kterým by si nevěděly rady. 

Při své první návštěvě společně proberete nedokonalosti vaší pleti a svá očekávání, přičemž dermatoložka sestaví plán na míru, kde po čtyřech sezeních bude vaše pleť téměř k nepoznání.

 „Podle stavu pleti zkombinujeme nejúčinnější ošetření, které se vzájemně skvěle doplňují a zajistí, že vaše pokožka bude do hloubky hydratovaná, bez vrásek, žilek, pigmentací a dlouhodobě omlazená obnovenou tvorbou kolagenu. Tedy použijeme prověřené postupy vybrané konkrétnímu klientovi na míru pro vyhlazení vrásek, hydrataci a sjednocení tónu pleti," říká prim. MUDr. Hana Smutková, primářka oddělení dermatologie Asklepion. 

Dokonalá struktura pleti 

Takto můžou vypadat čtyři ošetření, které velmi viditelně změní texturu vaší pleti a zajistí mladistvý a svěží vzhled. Kombinace je pouze ilustrační, ve skutečnosti se budou ošetření kombinovat na míru potřebám právě vaší pleti. 

1. ošetření: například radiofrekvence eMatrix pro omlazení, vypnutí, sjednocení tónu pleti, zjemnění struktury 

2. ošetření: například odstranění pigmentací intenzivním pulzním světlem IPL nebo žilek laserem Vbeam 

3. ošetření: například jehličková radiofrekvence Infini nebo CO2 laser pro radikální omlazení a modelaci kontur obličeje 

4. ošetření: například omlazení laserem YAG nebo kyselinou hyaluronovou či krevní plazmou 

Během čtyř ošetření tedy od základu změníme strukturu pleti, rozpoznáte viditelný úbytek vrásek a hmatatelné zpevnění pokožky. Pleť bude mít zdravou barvu, bude projasněná a svěží. Trápí-li vás jizvičky např. po akné, uvidíte, jak zcela zmizí anebo se rapidně zmenší. Cíl: dokonalá pleť i bez make-upu.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Jaké vychytávky pořídit do vaší ložnice?

Jaké vychytávky pořídit do vaší ložnice?

Životní styl komerční článek

Ložnice je místo, kde začíná a končí váš den. Je tedy dobré, abychom jí věnovali spoustu pozornosti a vytvořili v ní harmonickou atmosféru. K tomu nám dopomůže vhodný nábytek i pečlivě vybrané interiérové doplňky. Jestliže se v tom zrovna nevyznáte, nemusíte zoufat. Níže vám dáme užitečné tipy na vybavení vaší ložnice. Inspirace je tu!

TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!



NOVÉ
Městská móda v dubnu - rozbor nejnovějších streetwear trendů a inspirace přímo z ulic v dubnovém měsíci

Městská móda v dubnu - rozbor nejnovějších streetwear trendů a inspirace přímo z ulic v dubnovém měsíci

Životní styl komerční článek

Jestliže máte rádi vzdušné a pohodlné outfity, bude pro vás dobrou volbou streetwearová móda. Ta má ženám i mužům hodně co nabídnout. Jestliže nejste zrovna módní znalci, nezoufejte. Níže vám prozradíme, jaké oděvy, doplňky a boty frčí v dubnu v outfitech v městském stylu. Inspirace je tu!