Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Chcete-li být letos in, můžete do svých outfitů zařadit trendy tenisky a kratší sukni. Jestliže nejste zrovna módní znalkyně, nevadí. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jaké modely sukní a tenisek pofrčí. Díky tomu si budete moci sestavit opravdu perfektní outfit na každou situaci. Čtěte a inspirujte se!

img

Proč letos vsadit na dámské tenisky a na krátké sukně?

V letošní sezóně jaro/léto budou v kurzu kratší dámské sukně a tenisky. Tenisky jsou tzv. must-have kousek, který by neměl chybět letos v šatníku žádné trendy ženě. Jedná se o boty, které jsou vždy perfektně odpružené a vhodně tak tlumí dopady chodidel při kontaktu se zemí. Tenisky jsou také výborně prodyšné a seženete je v nejrůznějších módních barvách. O tom si však povíme více na konci našeho článku. Co se týče sukní, budou letos v módě ty trapézové a plisované s vyšším pasem. In budou také krátké denimové sukně. Riflové kratší sukně se hodí např. do města nebo na posezení s přáteli. Ženy si je mohou vzít i do outfitu s koženkovou bundou. Díky dámským teniskám a krátkým sukním mohou tedy dívky a dámy vytvářet celou řadou originálních outfitů. Na módní tenisky se mohou dívky a ženy podívat také na oblíbený e-shop CCC. Tady si můžete k stylovým teniskám v nízké i v kotníkové podobě vybrat také módní doplňky na jaro a léto. Vše pěkně na jednom místě.

Jaké modely tenisek a sukní letos pofrčí a jak je stylizovat v outfitu?

Letos budou v módě kotníkové i nízké dámské tenisky. Opravdovým hitem pak budou tenisky na vyšší a na robustní platformě s potiskem. Samotný potisk může mít více podob. Někdo dá přednost teniskám s malým logem své oblíbené značky, jiná žena zase spíše vsadí na maxi potisk. Řiďte se tak zejména vlastním vkusem. Trendy tenisky v kotníkové i v nízké podobě jsou pro vás k mání také v kamenných prodejnách CCC. Tady si přijde na své i ta nejnáročnější žena. K nízkým teniskám a k denimové sukni mohou ženy letos nosit také kožené módní doplňky. Outfit lze doplnit např. o psaníčko v semišovém provedení na třpytivém řetízku. V kurzu budou pak letos i velké dámské kabelky. Chcete-li docílit romantického vzhledu, můžete ke krátké sukni přidat i tričko v tie-dye stylu. Ten je teď na vzestupu. Kdysi jsme o tomto stylu oblékání mluvili jako o batikování. U kratších sukní vyniknou také kotníkové plátěnky pro ženy. Nosit je můžete i ve spojení s kratším crop topem nebo s tank topem s širšími ramínky. Na hlavu pak můžete dát i baseballovou čepici či truckerku.

Jaké barvy budou v letošní sezóně dobrou volbou?

V letošní sezóně budou hrát prim přírodní a pastelové tóny barev. Modré, zelené i krémové dámské tenisky či sukně tak bude perfektní volbou. Vsadit můžete samozřejmě i na černou nebo na bílou klasiku. In budou bílé tenisky v kombinaci s výraznější barvou sukně. Když vsadíte na sukni v pastelových barvách a přidáte k ní bílé tenisky, snadno docílíte romantického a něžného vzhledu. Bílá si s pastelovými barevnými tóny náramně rozumí. Tenisky pro ženy a dívky ve výše zmíněných barvách najdete také v prodejnách CCC. Výběr je tu opravdu široký a jistě si tu tak najde kousek podle svého gusta každá z vás.



Komentáře

Merlotka
Bílé boty co jsou na obrázku.... Měla jsem jednou bílé boty a v tom aby se člověk pomalu bál i chodit, protože to hned někde zasviní.
Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.


Mohlo by vás také zajímat


NOVÉ
Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Estetická dermatologie

S názorem, že holení nežádoucích chloupků je život obtěžující činnost, se určitě ztotožní spousta žen, ale i mužů. Současná moderní doba si vyžaduje dokonale oholené tělo, a to jak na částech, které běžně vystavujeme okolí, tak i v intimních partiích.

NOVÉ
Bezpečnost a pohodlí v přírodě: pro venkovní aktivity vybírejte obuv s rozmyslem

Bezpečnost a pohodlí v přírodě: pro venkovní aktivity vybírejte obuv s rozmyslem

Životní styl komerční článek

Jaro je dobou, v něm mnoho lidí začíná po zimě sportovat a být více aktivní. Zároveň je to dobou obnovy energie a rozhodně také šatníku. Mnohé totiž může překvapit jarní deštník, nebo nebývale teplé či naopak studené počasí.



TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?