Babí léto voní po hruškách

Ani letos nás MANUFAKTURA nenechala na svou sezónní limitovanou edici čekat dlouho.

Teploty na to ještě zdaleka nevypadají, ale podzim klepe na dveře a na vánoční dárky není nikdy brzy. Nejen proto přinášíme s předstihem informace o nové limitované edici HRUŠKA, která je v prodeji již od září. 

Horská chata, v krbu praská oheň, srkáte horký hruškový čaj se skořicí, vaše pokožka si lebedí pod jemnou vrstvičkou zvláčňujícího tělového mléka, celá místnost je provoněna jemně nasládlou vůní, kterou zahaluje i celé vaše tělo. Vše má jeden společný jmenovatel: HRUŠKA. Není to začátek románu z červené knihovny, ale pocit, který ve vás tato ucelená řada od MANUFAKTURY skutečně navodí. 

Proč podzim ovládá právě tohle ovoce? Hruškový výtažek, bohatý na ovocné kyseliny a vitamín C s vysokým obsahem antioxidantů, coby jmenovatel této kosmetické řady, napomáhá předcházet stárnutí pokožky, zajišťuje její hydrataci a zvláčňuje ji, aniž by zanechal pocit mastnoty. Ovesný výtažek s obsahem cenného beta-glukanu přispívá k regeneraci a komplexní ochraně pokožky před nepříznivými vnějšími vlivy. V kombinaci s příjemnou vůní je to kombinace všech faktorů, které naše pokožka na podzim potřebuje. 

Limitovaná edice obsahuje: 

zoom Zvětšit

Pečující krém na ruce

Pečující krém na ruce s hruškovým výtažkem a bambuckým máslem, cenným ovesným beta-glukanem, rostlinným glycerinem, makadamovým a hroznovým olejem, panthenolem a alantoinem





zoom Zvětšit

Zjemňující sprchový gel

Zjemňující sprchový gel s hydratačními a zvláčňujícími výtažky ze slunných hrušek a cenným ovesným vbetaglukanem, panthenolem a glycerinem.






zoom Zvětšit

Zvláčňující tělové mléko

Zvláčňující tělové mléko s hruškovým výtažkem, mandlovým olejem, rostlinným glycerinem, ovesným beta-glukanem, vitamínem E a panthenolem. 






zoom Zvětšit

Hruškový sirup s karamelem a skořicí

Hruškový sirup s karamelem a skořicí s jedinečnou chutí přírodní hruškové šťávy a hruškového pyré (83%), tmavého karamelu a aromatické skořice. Neobsahuje umělá barviva, aromata a sladidla a je vyráběn studenou cestou, tj. není pasterován, díky čemuž si dokáže zachovat veškeré hodnotné látky. 



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Záhadný kratom: Co je o něm dobré vědět?

Záhadný kratom: Co je o něm dobré vědět?

Životní styl komerční článek

Snad každý již slyšel o kratomu, ať už z médií, sociálních sítí nebo od svých blízkých. Pokud neminul ani vás, tak jistě víte, že tento zelený prášek vyvolává horlivé diskuze. V čem spočívá jeho kouzlo a proč se o něm tolik debatuje?

NOVÉ
Jaké vychytávky pořídit do vaší ložnice?

Jaké vychytávky pořídit do vaší ložnice?

Životní styl komerční článek

Ložnice je místo, kde začíná a končí váš den. Je tedy dobré, abychom jí věnovali spoustu pozornosti a vytvořili v ní harmonickou atmosféru. K tomu nám dopomůže vhodný nábytek i pečlivě vybrané interiérové doplňky. Jestliže se v tom zrovna nevyznáte, nemusíte zoufat. Níže vám dáme užitečné tipy na vybavení vaší ložnice. Inspirace je tu!



NOVÉ
Městská móda v dubnu - rozbor nejnovějších streetwear trendů a inspirace přímo z ulic v dubnovém měsíci

Městská móda v dubnu - rozbor nejnovějších streetwear trendů a inspirace přímo z ulic v dubnovém měsíci

Životní styl komerční článek

Jestliže máte rádi vzdušné a pohodlné outfity, bude pro vás dobrou volbou streetwearová móda. Ta má ženám i mužům hodně co nabídnout. Jestliže nejste zrovna módní znalci, nezoufejte. Níže vám prozradíme, jaké oděvy, doplňky a boty frčí v dubnu v outfitech v městském stylu. Inspirace je tu!