Muži a estetické zákroky

Myslíte si, že jsou plastické operace výhradně ženskou doménou? Omyl. Podle jednoho britského průzkumu, muži uvažují o plastice téměř stejně často jako ženy.

Chybí podpora ze strany partnerky

Průzkum provedený ve Velké Británii odhalil, že každý pátý z celkem 500 dotazovaných uvažuje o plastické operaci a téměř z poloviny z nich se jedná o muže. Téměř polovina mužů přiznala, že by plastiku podstoupili především kvůli lepších kariérních vyhlídek. Z výsledků průzkumu vyplynulo, že i když 9 z 10 zákroků podstupují ženy, tak muži o nich uvažují skoro stejně tak často. Proč tedy leží na sálech plastické chirurgie stále více žen?

Jedním z důvodu je například to, že muži nemají od svých drahých poloviček dostatečnou podporu. Ženy jednoduše nechtějí, aby jejich partner plastickou operaci podstoupil. Pokud si potrpíte na čísla, tak 20 % respondentů mužského pohlaví uvedlo, že by jejich partnerky se zákrokem nesouhlasily. U žen to je jen 13 %.

Vyšší sebevědomí a lepší práce

Překvapivé bylo zjištění, proč touží po estetickém zákroku muži a proč ženy. V případě mužů (50 %) hraje hlavní roli kariéra. Muži věří, že se díky plastické operaci mohou dostat na lepší pracovní pozici, zlepšit své postavení v pracovním kolektivu. Ženám (60 %) jde především o zvednutí sebevědomí. Žádná z dotazovaných žen neuvedla kariéru jako důvod k plastické operaci.

Co myslíte vy? Může estetický zákrok zlepšit kariérní vyhlídky nebo dopomoci k většímu sebevědomí?



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.

NOVÉ
Nejnovější trendy v plážové módě

Nejnovější trendy v plážové módě

Životní styl komerční článek

Léto klepe pomalu na dveře a vy ještě netušíte, co budete v parných dnech na pláži nebo u bazénu nosit? Nevadí! Na následujících řádcích si totiž posvítíme pěkně zblízka na aktuální trendy v plážové módě. Prozradíme vám, jaké plavky, obuv i doplňky společně kombinovat, aby byly vaše outfity dokonalé.



NOVÉ
Jaké vychytávky pořídit do vaší ložnice?

Jaké vychytávky pořídit do vaší ložnice?

Životní styl komerční článek

Ložnice je místo, kde začíná a končí váš den. Je tedy dobré, abychom jí věnovali spoustu pozornosti a vytvořili v ní harmonickou atmosféru. K tomu nám dopomůže vhodný nábytek i pečlivě vybrané interiérové doplňky. Jestliže se v tom zrovna nevyznáte, nemusíte zoufat. Níže vám dáme užitečné tipy na vybavení vaší ložnice. Inspirace je tu!