Výherkyně soutěže o exkluzivní kosmeceutiku Teoxane: Moje pleť září!

Je to pár měsíců nazpět, kdy jsme vyhlašovali soutěž o speciální balíček kosmeceutiky Teoxane. Ani jsme netušili, jaký zájem vyvolá...

Nejlepší znalosti prostředí estetické dermatologie prokázala paní Michaela Maléřová, která od nás získala anti-aging krém Advanced Filler a regenerační RHA Serum. Jak paní Maléřová hodnotí kosmeceutiku Teoxane? Odpoví následující krátký rozhovor.

Začněme od začátku. Jakou kosmetiku jste používala, než jste vyhrála kosmeceutiku Teoxane?

Používala jsem běžnou kosmetiku dostupnou v lékárnách a drogeriích. Ve střední cenové relaci..

Se značkou Teoxane jste se před soutěží setkala?

Ne. Kosmeceutiku Teoxane jsem začala používat ihned po předání výhry. Moje zkušenost se značkou je tedy poměrně čerstvá.

Které z produktů Teoxane používáte a jak?

zoom Zvětšit

Teoxane RHA Sérum

Používám Teoxane RHA Sérum, které si nanáším na pleť každé ráno a večer a následně použiji krém Teosyal Advanced Filler.

Jaký máte typ pleti?

Žádné výrazné problémy s pletí nemám. Řekla bych, že pleť mám normální. Jsem žena ve středním věku a přeci jenom se u mne začínají objevovat první vrásky a někdy je má pleť unavenější.

Jak byste charakterizovala používání produktů Teoxane?

Přípravky se snadno nanášejí, snadno se vstřebávají a nezanechávají na pokožce příliš „mastný“ film.

Pozorujete na své pleti od doby, co jste začala používat kosmeceutiku Teoxane, nějaké zásadní rozdíly?

Ano, v podstatě ihned. Má pleť je po nanesení RHA Séra a krému Advanced Filler více hydratovaná, jemnější. Jako kdyby se rozzářila. Nyní skoro po téměř třech měsících používání mám pocit, že vrásky nejsou tak viditelné, má pleť je rozjasněnejší a sjednocená. Skoro bych řekla, že je více vypjatá.

To je určitě skvělá zpráva! Budete pokračovat v používání kosmeceutiky Teoxane?

zoom Zvětšit

Teoxane Advanced Filler

Ano, určitě. Dokonce jsem se dozvěděla, že švýcarské laboratoře Teoxane vyvinuly celou kosmeceutickou řadu od čistící pleťové vody, přes Séra, Advanced Fillery a noční krémy. Ráda bych si také pořídila oční krém. Časem uvažuji i o výplních Teosyal, které jsou na bázi kyseliny hyaluronové.

Používáte nyní nějaký speciální krém pod oči?

Zatím ne. Několik jsem jich vyzkoušela, ale oblast okolo očí mám citlivou a některé krémy mi způsobovaly alergickou reakci. Dostala jsem vzoreček vašeho očního krému Eyes Contour, ten mi vyhovoval. 

Co byste vyzdvihla na kosmeceutické řadě Teoxane?

Myslím, že se jedná o kvalitní lékařskou kosmeceutiku švýcarské kvality za celkem rozumnou cenu. Balení je velmi vkusné se známkami luxusu.

A hlavně bych vyzdvihla viditelný efekt na mé pleti po použití kosmeceutiky Teoxane. Jak už jsem uvedla, má pleť je hladší, hydratované a vrásky nejsou tak hluboké. Jsem velmi spokojena. 

Pro více informací o dermálních výplních TEOSYAL a kosmeceutice TEOXANE navštivte www.teosyal.cz, www.lipoelastic.cz , e-shop http://eshop.lipoelastic.cz/ nebo také můžete sledovat náš Facebook na www.facebook.com/lipoelasticcz.




Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Jaké vychytávky pořídit do vaší ložnice?

Jaké vychytávky pořídit do vaší ložnice?

Životní styl komerční článek

Ložnice je místo, kde začíná a končí váš den. Je tedy dobré, abychom jí věnovali spoustu pozornosti a vytvořili v ní harmonickou atmosféru. K tomu nám dopomůže vhodný nábytek i pečlivě vybrané interiérové doplňky. Jestliže se v tom zrovna nevyznáte, nemusíte zoufat. Níže vám dáme užitečné tipy na vybavení vaší ložnice. Inspirace je tu!

TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.



TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?