arrow
profile_image
marvan
od 26. 9. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Podělte se prosím s recepty na sendviče, které se zapékají v sendvičovači.
Klasika šunka-sýr určitě nebude jediná dobrá

arrow
profile_image
martinam
od 13. 11. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Mě chutná: tuňák(konzerva), sýr a česnek(nemusí být) a nebo
2,3 druhy sýrů a kečup

arrow
profile_image
martinam
od 13. 11. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Ještě mě napadlo, že by se dalo zkusit: šunka,sýr,osmahlé žampiony
Taky jsem v kavárnách viděla, že do klasiky /salám,sýr/ dávají syrovou zeleninu, plátky okurky, rajče. Ona trochu změkne a někomu to chutná. Mě tam chutná jen to rajče (kolečka), teplá okruka nee.

arrow
profile_image
elesse
od 12. 7. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

já kombinaci šunka-sýr zapeču, potom oddělim a nandam tam zeleninu, rajče a tak... teplá mi nechutná, ale takle je to fajn... dá se přidat třeba karamelizovaná cibulka. nebo nakrájený maso, niva, cibulka

arrow
profile_image
coriee
od 28. 7. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

jde dělat i na sladko...někde jsem to zrovna četla...z listového těsta s náplní z jablek...ještě jsem to nezkoušela, ale mám to v plánu .)

arrow
profile_image
marvan
od 26. 9. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

já jsem si vzpomněla, že jsem kdysi četla kombinaci hermelín a brusinky, to může být taky dobrý

arrow
profile_image
missys
od 16. 10. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

nasladko to jde dělat že i do normálního světlýho toast chleba se dají tak 2 až 3 čtvrrečky čokolády a dá se to normálně zapéct a je to taky moc dobrý

arrow
profile_image
Lenyk
od 27. 1. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

já dělám někdy na snídani taky na sladko.Namažu trochu máslem na to oloupaný nakrájený na plátky jablka,posypat skořicí a cukrem a zapéct a teplé ještě pocukruju moučkový cukrem. Je to taková trochu rychlá skorožemlovka

arrow
profile_image
marvan
od 26. 9. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

a mažete to máslo dovnitř, nebo na venkovní strany? právě jsem to našla v jednom článku, že se má trošinka másla namazat na tu stranu sendviče, která bude směrem k opékacím plotýnkám.

arrow
profile_image
Majdaaa
od 6. 5. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Já mažu zvenku, krásně se to zapeče a křupe to

arrow
profile_image
Lenyk
od 27. 1. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

marvan já omažu nejdřív trochu máslem touster a tousty máznu jen zevnitř.Jen tak slabě aby to nebylo zas moc mastný.Teda mám na to takovou chuť,že jdu zítra pro toust.chlebík.To byl dobrý nápad.
No a ten nápad s tuňákem,to také nezní špatně. No na večer a hlavně takhle pozdě bych taková diskuzní témata zakázala. Mám na plechu štrudl a asi už to bohužel do rána nevydržím.

arrow
0%
0    0
Nebyla hodnocena

VIP

Daváme i normál chleba a je to dobrý, určitě cibule, i paštika je dobrá. porek

arrow
profile_image
Tydýnka
od 11. 11. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Mám rádá uvnitř toastu teplé rajče a cibuli... omáznu sendvičovač olivovým olejem, dovnitř toastu dám sýr, šunku, rajče a cibuli na plátky... někdy pomažu obě vnitřní strany kečupem...
Jé, jdu raději spát nebo to udělám

arrow
profile_image
blacklilly
od 2. 11. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Trochu upravená klasika, kterou miluju: toustový chleba máznu margarinem, nebo máslem, na to šunku, sýr, pokrájený česnek, kečup a posypat kořením na pizzu, dát zapéct (někdy přidám olivy). Je to taková rychlá "skoropizza". A kamarád dělá specialitu: tousťák namaže hořčicí, dá na něj tlačenku, pár proužků cibule a zapeče, v tomto případě o něco déle než obvykle. Připadalo mi to divný, dokud jsem to nezkusila, ale k pivku, nebo vínu to nemá chybu

Taky zapékám kde co i normální chleba nebo rohlík - ten nakrolím podélně ale nedokrojím a na to dám druhý, takže vznikne větší plocha.
Jinak klasika - šunka (nebo suchý salám), sýr)eidam, hermelín, niva), rajče, žampiony, potírám máslem, kečupem, hořčicí....

A zkušela jsem i "školkovou" variantu - namazat máslem a na to nastrouhanou mrkev a zapéct - mě to moc chutná

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené