Co by mělo obsahovat dobré oblečení na jógu?

Chcete-li si pořídit opravdu kvalitní a zároveň trendy oblečení na jógu, měli byste se řídit několika základními kritérii. Jestliže netušíte, o jaká kritéria se jedná, nemusíte zoufat. My vám to totiž na následujících řádcích prozradíme. Čtěte a nechte se inspirovat s námi!

img

Z jakého materiálu vybírat oblečení na jógu?

Vhodné oblečení na jógu by mělo být vyrobené jen z těch nejkvalitnějších materiálů. Díky tomu se budete při cvičení cítit pohodlně. Ženy mohou volit kousky z přírodních a ze syntetických tkanin. V poslední době vedou na plné čáře modely oděvů z přírodních látek. A není se vůbec čemu divit. Oděv na jógu z přírodních materiálů je totiž nejen vysoce módní a pohodlný, ale také je i tzv. udržitelný. Udržitelný způsob života není cizí velkým módním světovým značkám a ikonám. Dámy tak mají rozhodně z čeho vybírat. Vhodné jsou na jógu oděvy ze 100% bavlny. Vsadit můžete i na jemnou viskózu. Hitem je pak i oblečení z recyklovaného materiálu. Díky tomu můžete k ochraně přírody přispět svou troškou do mlýna i vy. 

Jaké modely oblečení se hodí na cvičení jógy? 

Kvalitní oblečení na jógu může mít mnoho podob. Na lekce jógy se skvěle hodí dámské body. Ženy si oblíbily také pohodlné legíny. Chcete-li jít letos s dobou, můžete si na jógu obstarat i módní crop top. Ale tady opatrně! Crop topy jsou totiž krátké a vyhnout by se jim tak měly ty ženy a dívky, které mají povislé bříško. Naopak si je mohou dovolit nosit i dámy s nějakým tím kilem navíc. Na jógu pak určitě využijete i dámskou mikinu. Tu ocení zejména zimomřivé typy žen nebo také ty dámy, které cvičí jógu rády ve venkovních prostorách. 

V jakém střihu volit oděvy na jógu a co barvy a vzory? 

Budete-li si vybírat oblečení na jógu, zkuste jej zvolit podle typu vaší postavy. Ženy s normální a se štíhlou postavou mohou volit jógové oblečení v slim fit provedení. Toto oblečení dokonale obepne vaši figuru a vyniknou v ní tak vaše ženské tvary. Máte-li nějaké to kilo navíc nebo dáváte-li přednost spíše vzdušnějšímu oblečení, můžete si na jógu pořídit oděvy v regular fit verzi. Ve finále však bude vždy záležet jen na vás a na tom, v čem se cítíte dobře. To je totiž při cvičení stěžejní faktor. 

Na jógu pak určitě využijete i dámskou mikinu. Tu ocení zejména zimomřivé typy žen nebo také ty dámy, které cvičí jógu rády ve venkovních prostorách. Nezapomeňte před cvičením sundat všechny šperky, včetně náhrdelníků, abyste měli volnost v pohybu.

Tento příspěvek je sponzorován společností OTCF Czech Republic s.r.o. 



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.


Mohlo by vás také zajímat


TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.

DOPORUČUJEME
Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Životní styl

Cyklistická sezóna je v plném proudu. Pokud jste se však rozhodli osedlat své kolo, abyste ještě vylepšili svou formu do plavek, možná vás bude zajímat, jestli je jízda na kole na hubnutí to pravé. Nebo bude nutné k rychlejšímu shození nadbytečných kil obout spíše tenisky a začít pravidelně běhat?



TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?