Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Těhotenský polštář si oblíbila dlouhá řada maminek! A nejen těch v očekávání, ale i těch stávajících. Těhotenské polštáře jsou totiž kouskem, kterého se ani po poporodu určitě nevzdáte. Využijete jej jak v těhotenství, tak při kojení. Kojicí polštář, jak se této praktické vychytávce jinak také říká, si zkrátka zamilujete. Těhotenské polštáře ve tvaru C vám zaručí pohodlí během spánku v těhotenství a absolutní komfort pro vás i vaše miminko při kojení. Jak těhotenský polštář vybírat a co dalšího pro těhotné vám JUKKI nabídne? A je lepší koupit těhotenský polštář i ten kojicí, nebo si vystačíte s jedním, jež využijete na několik způsobů? Prozradíme vám, proč stojí za to u JUKKI nakupovat.

img

jukki.cz

Kojicí polštář i polštář na spaní od JUKKI 

Kojicí polštář se osvědčil mnohým maminkám. Kojicí a těhotenské polštáře jsou skvělým pomocníkem v době, kdy je se stále se zvětšujícím břichem složitější najít si vhodnou polohu na klidný spánek. Těhotné ženy, je právě těhotenský polštář vyzkoušely, na něho nedají dopustit. Během těhotenství tak pomohou k pohodovému spánku, po porodu zase polštář ve tvaru C využijete ke kojení miminka. Polštář je měkký, pohodlný a nebude nikde tlačit vás ani děťátko. Kojicí a těhotenský polštář se může stát i skvělým pomocníkem i jako podpěra pro miminko. Může v něm odpočívat nebo ho podpírat při prvních příkrmech. Polštář na kojení a těhotenský polštář si zkrátka najde různá využití a investice do něj určitě nebudete litovat. Láká vás mít také jeden? Věřte, že jakmile ho vyzkoušíte, už jej nedáte z ruky. Těhotenský a kojicí polštář je totiž oblíbenou součástí těhotenské výbavy a také praktickým pomocníkem během kojení. Stejně, jako je kvalitní klasický polštář zárukou spokojeného spánku, v případě toho těhotenského to neplatí o nic méně. Trápí-li vás zhoršené spaní během těhotenství nebo po porodu, dost možná bude právě tento polštář must-have kouskem i pro vás. A JUKKI vám ho nabízí! 

Co by měl splňovat těhotenský polštář a jaký od JUKKI koupit? 

Těhotenské a kojící polštáře můžete nakupovat zvlášť, nebo jeden využít na vícero způsobů. V Jukki seženete jak kojicí polštáře a povlaky na kojicí polštáře, tak těhotenské polštáře "V". Zatímco ten těhotenský je větší a delší, kojicí polštář dosahuje menších rozměrů. Tvarově zůstávají oba podobné. Zvolit můžete i polštář Bumerang, jež je příjemnou univerzální variantou ? jeho tvar je někde mezi písmenem C a V ? zkrátka kopíruje všemu známý bumerang. Je tak jen na vás, zda investujete do více druhů, či si vystačíte z jedním z nich. Ani v jednom případě nezvolíte špatně. Polštář určený ke kojení a těhotenský polštář jsou bezesporu takovou součástí výbavičky, která se neztratí. Přemýšlíte-li nad tím, čím se v těhotenství udělat radost, nebo co darovat nadcházejícím rodičům v očekávání svého miminka, vsaďte právě na těhotenský polštář ? přesně ten si totiž dost možná těhotné i čerstvé maminky přejí. Ženy v těhotenství někdy trápí zhoršené usínání i špatná kvalita spánku. Ty, které vyzkoušely spát právě s praktickým polštářem, už bez něho více usínat nechtějí. Víte, že přesně tohle je ten pomocník, který u vás doma chybí? Prozkoumejte nabídku na Jukki, kde si můžete vybrat z množství polštářů pro maminky i těhotné ženy. 

Produkty máme skladem, proto mohou být již brzy u vás a dělat vám mnoho radosti. Vyberte si design podle zbytku vaší výbavičky, nebo sáhněte po klasice, jakou je třeba bílá barva ? ta, která se zkrátka nikdy neomrzí. Tyto polštáře se právem těší oblibě ? dopřejí vám totiž tolik potřebného pohodlí, kolik si během těhotenství i kojení budete přát. Pro miminko i maminku, pro pohodlně spaní i kojení ? na těhotenské polštáře se můžete spolehnout za jakýchkoliv okolností. Kojení i odpočinek s miminkem nebo v těhotenství si můžete naplno užít právě díky některému z kousků vyrobenému na míru pro maminky! Vyzkoušejte, kolik pohodlí dodá vám. Těhotenské polštáře jsou zkrátka kouskem, bez kterých si dost možná spousta žen v těhotenství už nedokáže představit relax. Na JUKKI ale v kategorii zboží pro maminky najdete i kojicí a těhotenské oblečení nebo kojicí podprsenky. Vsaďte na tento oblíbený a rodiči i jejich dětmi ověřený obchod i vy. 

Proč nakupovat na JUKKI? 

JUKKI, polská firma zabývající se výrobou i prodejem vlastních produktů péče o děti již od narození, se těší stále větší oblibě. Ať už pro bohatý výběr, nebo pro kvalitu svých výrobků. V sortimentu tohoto obchodu najdete také produkty určené k péči o maminky v průběhu těhotenství i po porodu. 

V obchodě JUKKI najdete zboží rozdělené do několika kategorií. Nakoupit na JUKKI můžete oblečení pro miminka, dětské povlečení, hračky i vybavení do dětského pokoje. Maminky zase potěší nabídka nezbytností, jakými je bezesporu je třeba těhotenský nebo kojící polštář či potřeby do porodnice a na první dny po porodu. 

Skvělá cena a dokonalá kvalita? Obojí je možní mít! Díky JUKKI. 

JUKKI! Fandíme skvělým rodičům. 



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.


Mohlo by vás také zajímat


TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?

NOVÉ
Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Životní styl komerční článek

Chcete-li být letos in, můžete do svých outfitů zařadit trendy tenisky a kratší sukni. Jestliže nejste zrovna módní znalkyně, nevadí. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jaké modely sukní a tenisek pofrčí. Díky tomu si budete moci sestavit opravdu perfektní outfit na každou situaci. Čtěte a inspirujte se!



NOVÉ
Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Estetická dermatologie

S názorem, že holení nežádoucích chloupků je život obtěžující činnost, se určitě ztotožní spousta žen, ale i mužů. Současná moderní doba si vyžaduje dokonale oholené tělo, a to jak na částech, které běžně vystavujeme okolí, tak i v intimních partiích.