MegafytPharma - Čaj jako lék

Společnost MegafytPharma s.r.o. je jedním z největších zpracovatelů léčivých rostlin v České republice již od roku 1990.

Její hlavním zaměřením je výroba a distribuce fytofarmak prostřednictvím farmaceuticky orientovaných distribučních sítí a jejich následný prodej v lékárnách. Společnost, jako jeden z mála výrobců čajů v České Republice, má část sortimentu registrovanou i jako léčivé přípravky a je držitelem požadovaného certifikátu pro výrobu léčiv – Správné výrobní praxe (SVP). Základem pro výrobu kvalitních čajů jsou pečlivě vybírané přírodní suroviny vysoké farmaceutické kvality. Sortiment firmy dnes představuje více než 100 druhů produktů, které jsou vyráběny podle schválených a osvědčených receptur. Jsou to kromě kategorie registrovaných léčivých čajů doplňky stravy a další bylinné čaje. Výroba přípravků podléhá tedy řadě příslušných státních inspekcí a společnost je držitelem i dalších certifikátů – IFS, ISO a pro bio produkty (KEZ). 

Výběr bylinných čajů

Bylinné čaje si vybíráme na základě problémů, které nás trápí nebo se pijí preventivně. Pokud hledáte opravdovou pomoc pro váš problém, dejte přednost registrovaným léčivým přípravkům před potravinovými čaji běžně sehnatelnými v obchodech. Tyto čaje jsou registrované Státním ústavem pro kontrolu léčiv (SÚKL) jako léčivé přípravky a pro jejich registraci platí přísná pravidla. Suroviny i hotové výrobky podléhají kontrolám, které zaručují léčivé účinky. Díky přírodnímu původu nehrozí u bylinných čajů vznik závažných nežádoucích účinků, a proto jsou oblíbené u všech věkových kategorií. Společnost MegafytPharma s.r.o. disponuje vlastní laboratoří, která pečlivě kontroluje každou surovinu a dbá o to, aby se na váš stůl dostaly jen ty nejkvalitnější. 

Bylinné čaje: přírodní řešení zdravotních problémů v zimním období

S příchodem zimy, když teplota klesá pod bod mrazu a medvědi se ukládají na zimní spánek, zkusme posílit naší obranyschopnost šálkem lahodného teplého bylinného čaje, který nejen skvěle chutná, ale i pomůže vyřešit mnoho zdravotních problémů. Zdravotní výhody činí z bylinných čajů lék proti mnoha neduhům. Slabé odvary jsou zase skvělou formou každodenní hydratace, a doporučují se pít jako prevence, například v období nachlazení a chřipek. Pokud si však chcete být jistí, že z lékárny odejdete s kvalitním produktem, který pomůže vašemu zdraví, doporučujeme čaje registrované Státním ústavem pro kontrolu léčiv (SÚKL). 

Čaj s vůní lékárny 

MegafytPharma je již léta obchodní značka vysoce kvalitních rostlinných přípravků určených výhradně pro lékárny, a v této tradici a vizi rozhodně bude pokračovat i nadále. Využíváme léčivého potenciálu rostlin a ve formě tradičních i moderních přípravků jej přinášíme lidem pro zlepšení zdraví a kvality jejich života. 

www.megafyt-pharma.cz



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.

TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?



TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?