Hledáte práci na doma? Vyzkoušejte doučování

V posledních letech dorazil i do Čech nový trend takzvaného home office. Práce z domu přináší především různé benefity a pozitiva. Firmy ušetří za pronájem kanceláří, za energie a s tím spojené výdaje.

img

Na druhou stranu, pokud se rozhodnete pro tuto formu práce, oceníte obzvláště blízkost domácího prostředí a vyvarujete se stresu, který přinášejí zvláště open space kanceláře či případné konflikty s kolegy. Kromě toho neušetříte pouze peníze za cestovné nebo za pohonné hmoty, ale i čas, který jste předtím strávili v dopravních prostředcích, v kolonách nebo hledáním parkování.

Všechny tyto plusy oceníte i při doučování jako práci na doma, kterou nabízí Domelie.cz. Zatímco předtím jste museli docházet za prací vy, tentokrát budou klienti docházet na doučování k vám. Při práci z domu je velkou výhodou to, že se stanete pánem svého času – vy sami si ho rozvrhnete a určíte, kolik z něho chcete věnovat doučování, v jakých termínech a intervalech. Samozřejmě se budete přizpůsobovat i klientům, kteří se pro vás stanou živobytím.

Klady doučování z domu oceňují i lidé, kteří jsou již vázáni určitými povinnostmi. Ať už to jsou lidé, kteří si chtějí přivydělat při svém zaměstnání, nebo maminky, které si chtějí přilepšit při mateřské a vybočit z každodenní rutiny. Možnost doučování využívají i někteří důchodci, a to zvláště bývalí pedagogové, kteří chtějí ještě šířit svoje vědomosti a zkušenosti z praxe a kterým se hodí nějaké to euro navíc. Práce z domu včetně doučování je také vhodnou možností pro okrajovou skupinu lidí v invalidním důchodu. Mnozí z nich totiž nemají možnost hledat si práci mimo své domácí prostředí, a tak si mohou přivydělat například i takovýmto způsobem.

Práce z domu má tak množství předností. Nesmíme však zapomenout na to, že nejen vy byste se měli cítit doma příjemně, ale stejně tak i vaši žáci. Je proto třeba vytvořit jim takové pracovní prostředí, které je bude motivovat natolik, aby se k vám znovu vrátili.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Bezpečnost a pohodlí v přírodě: pro venkovní aktivity vybírejte obuv s rozmyslem

Bezpečnost a pohodlí v přírodě: pro venkovní aktivity vybírejte obuv s rozmyslem

Životní styl komerční článek

Jaro je dobou, v něm mnoho lidí začíná po zimě sportovat a být více aktivní. Zároveň je to dobou obnovy energie a rozhodně také šatníku. Mnohé totiž může překvapit jarní deštník, nebo nebývale teplé či naopak studené počasí.

TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?



DOPORUČUJEME
Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Životní styl

Cyklistická sezóna je v plném proudu. Pokud jste se však rozhodli osedlat své kolo, abyste ještě vylepšili svou formu do plavek, možná vás bude zajímat, jestli je jízda na kole na hubnutí to pravé. Nebo bude nutné k rychlejšímu shození nadbytečných kil obout spíše tenisky a začít pravidelně běhat?