Jaké boty si vybrat na procházky po domě?

Pokud hledáte pohodlnou a stylovou obuv na doma, budou kvalitní bačkory tím správným řešením pro vás. Hodit by se vám pak mohly i nazouváky nebo sandály. Na následujících řádcích si tak povíme, podle jakých kritérií domácí obuv vybírat, aby byla vysoce komfortní, ale i trendy. Čtěte a inspirujte se!

img

Mezi jakými modely obuvi na doma vybírat? 

Obuv na doma může mít mnoho podob. Zaměříme-li se na modely obuvi, nabízí se hned několik možností. Ženy i muži si oblíbili zejména pohodlné bačkory. V kurzu jsou pak i nazouváky, sandály a v neposlední řadě i žabky. Zmíněné kousky lze sehnat také v kamenných prodejnách CCC. Zde s výběrem obuvi na doma nešlápnete vedle. Bačkory a nazouváky se hodí především do vnitřních prostor vaší domácnosti. Máte-li však velký dům a zahradu, jistě oceníte i lehké žabky nebo sandály. Na zahradu můžete s klidem nosit ty s otevřenou špičkou. Pokud rádi pěstujete na záhoncích zeleninu nebo jiné rostliny, pořiďte si do vašeho botníku i stylové holínky. Vysoké boty snesou i ranní rosu nebo hlínu. Máte-li na zahradě bazén, zaměřte se na kousky s protiskluzovou podrážkou. Zaručí vám bezpečí na kluzkém povrchu.

 Jaké parametry by měly splňovat boty na doma? 

Obuv na domácí nošení by měla splňovat i několik důležitých kritérií. Měla by mít vždy dokonale odpruženou podrážku, která bude vhodně tlumit dopady chodidel při kontaktu se zemí. Také je dobré, aby měly boty na doma prodyšný svršek. Ženy i muži si oblíbili zejména boty s otevřenou špičkou, v kterých mohou chodidla přirozeně dýchat. Na zahradu a hladké podlahy se hodí především boty s protiskluzovou podrážkou. Na zahradu a práci si pak pořiďte boty s uzavřenou špičkou, které by měly být i voděodolné. Nezaskočí vás tak ani ranní rosa či malý deštík. Vhodné jsou pak i domácí boty, které jsou oděruodolné. Pokud máte v domácnosti koberce, můžete vsadit na pohodlné bačkory. Kvalitní kousky obuvi na doma lze nakupovat i na e-shopu CCC. Při výběru domácí obuvi dbejte zejména na volbu správné velikosti. Řiďte se tedy délkou stélky vašeho chodidla. Na pomoc si vezměte krejčovský metr. Nejdříve změřte délku vnitřní stélky jiné boty, která vám padne tzv. na míru. Naměřený údaj pak nezapomeňte porovnat s velikostní tabulkou výrobce. Různé značky mají totiž nuance v číslování. Měřením a pečlivým porovnáváním se snáze vyhnete reklamacím. 

Jaký design obuvi na doma bude letos in? A co materiály? 

I boty na domácí nošení vám mohou slušet! V letošní sezóně budou in boty v přírodních a v pastelových barevných tónech. Zelené, oříškové i krémové boty na doma tak budou dobrou volbou. Vyhýbat se pak nemusíte ani černé klasice. Černá je barva univerzální a výborně tak zapadne i do outfitu s pestrobarevným oblečením. Černé boty na doma pak můžete kombinovat i s oděvy se vzory a s motivy. Trendy budou ty zvířecí a květinové. Nebojte se pohrát si s barvami a experimentujte! Bačkory a další modely obuvi na doma v módních odstínech koupíte také v prodejnách CCC. Zaměříme-li se na materiály, budou in ty přírodní. Jsou nejen komfortní, ale i vysoce módní a také jsou tzv. udržitelné. Pokud hledáte boty na zahradu, můžete volit i gumové kousky s protiskluzovými vlastnostmi. 


Fotogalerie

 

Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.


Mohlo by vás také zajímat


TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?

ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.



TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?