Kosmetické fenomény: make-up a korektor

Toužíte po dokonalém make-upu? Chcete skrýt nedostatky své pleti a marně sháníte účinný korektor? Připravili jsme pro vás přehled kosmetických fenoménů.

Aby vám make-up vydržel celý den, vizážisté doporučují používat podkladovou bázi. Za vyzkoušení stojí matující podkladová báze The POREfessional, Benefit, která dokonale zmenšuje rozšířené póry a dá se použít nejen jako základ pro líčení, ale i během dne přes make-up k okamžitému zmatnění a vyhlazení.

Geniální korektory

K zakrytí nedostatků pleti slouží korektory. Mezi osvědčené z nich patří korektor Natural Finish Cream Concealer, Shiseido, jenž zakryje všechny nedostatky, a přitom o něm vůbec nevíte ani ho nemusíte opravovat, jelikož má neuvěřitelnou výdrž. Pro rozjasnění pleti doporučujeme použít korektor Touche Éclat, Yves Saint Laurent. Tento korektor pleť rozjasní, správně natónuje a netvoří vrstvy.

zoom

Ověřené make-upy a BB krém

Na zralejší pleť je ideální tekutý make-up Designer Lift, Giorgio Armani. Jeho textura se skvěle roztírá a není třeba na něj dávat pudr. Hydratační make-up s účinky proti stárnutí vhodný pro citlivou, suchou až smíšenou pleť nabízí Luminous Moisturizing Foundation, Bobbi Brown. Lehká konzistence zanechává pleť jemnou, dobře hydratovanou s jednotným tónem. Díky žlutému podtónu se přizpůsobí barvě pleti, ta se okamžitě rozjasní a prozáří. Cenově dostupný a velice efektivní je make-up Facefinity All Day Flawless 3V1, Max Factor, který obsahuje korektor. Dokonale zamaskuje jakoukoliv nedokonalost pleti a navíc má matující efekt, takže není nutné používat pudr.

Pokud nedáte dopustit na BB krémy, musíte vyzkoušet Erborian. Jedná se o geniální přípravek s korejskou technologií dodávající pleti maximálně přirozenou, lehkou texturu. Krém dokáže pleť dokonale vyhladit, sjednotit její barvu a zakrýt nedostatky.

Tip na závěr: štětec na make-up

Chcete, aby make-up nevypadal na tváři jako maska a zároveň aby vydržel celý den? Nanášejte ho pomocí štětce (například štětec na make-up Full Coverage Brush, Bobbi Brown). Nanášení tímto způsobem je precizní a rovnoměrné.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




DOPORUČUJEME
Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Životní styl

Cyklistická sezóna je v plném proudu. Pokud jste se však rozhodli osedlat své kolo, abyste ještě vylepšili svou formu do plavek, možná vás bude zajímat, jestli je jízda na kole na hubnutí to pravé. Nebo bude nutné k rychlejšímu shození nadbytečných kil obout spíše tenisky a začít pravidelně běhat?

NOVÉ
Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Životní styl komerční článek

Chcete-li být letos in, můžete do svých outfitů zařadit trendy tenisky a kratší sukni. Jestliže nejste zrovna módní znalkyně, nevadí. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jaké modely sukní a tenisek pofrčí. Díky tomu si budete moci sestavit opravdu perfektní outfit na každou situaci. Čtěte a inspirujte se!



TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?