Který zubař v Praze přijímá nové pacienty?

Sehnat dnes zubaře je doslova nadlidský úkol. Všichni mají plno a nové pacienty většinou nepřijímají. Lidé z vesnic či menších měst kolikrát musí dojíždět k zubaři i sto kilometrů. Chtějí-li se starat o svůj chrup, nic jiného jim prostě nezbývá. Ve větších městech je situace trochu lepší, také však musíte hledat jako jehlu v kupce sena. My pro vás máme tip na zubaře v Praze.

img

Pokud vás právě zajímá volný zubař Praha, podívejte se na CLINIQ Dejvice. Jedná se o tým zubařů s více než desetiletou zkušeností, který přijímá nové dětské i dospělé pacienty. Po boku stomatologů zde pracují i specialistky na dentální hygienu a také anesteziologové. O vaše zuby se zde postarají kompletně. 

Zubař v Praze v moderním prostředí 

Zubní klinika je situovaná v klidném prostředí Dejvic blízko parku Hadovka a vilové čtvrti Ořechovka. Jedná se o moderní budovu vybavenou špičkovými technologiemi. Stomatologové zde mají k dispozici 3D rentgen pro diagnostiku, mikroskop Carl Zeiss pro optimální zvětšení, skener Sirona, díky kterému vám nebudou muset dělat nepříjemné otisky, které u spousty pacientů vyvolávají dávení. Bezbolestnost zákroků zajišťuje systém řízeného uvolňování rajského plynu. 

Speciální péče o dětské pacienty 

Který dětský zubař Praha se špičkově postará o vaše děti? Vydejte se právě do CLINIQ Dejvice! Mají zde dvě šikovné dětské zubařky, které k dětem přistupují citlivě. Pro dětské pacienty je navíc vyhrazena samostatná část kliniky, která má i vlastní vstup a hrací koutek. Pokud začnete děti vodit právě sem, nemusíte se bát, že budou mít hrůzu z návštěvy zubaře. Zde k nim přistupují empaticky, dokonce tu mají i vyhrazené dětské anesteziology. 

Noví pacienti se mohou hlásit telefonicky, případně e-mailem. Můžete využít také formulář na webových stránkách kliniky.  



Komentáře

175540
Zubní klinika je situovaná v klidném prostředí Dejvic blízko . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.


Mohlo by vás také zajímat


TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!

TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.



NOVÉ
Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Životní styl komerční článek

Chcete-li být letos in, můžete do svých outfitů zařadit trendy tenisky a kratší sukni. Jestliže nejste zrovna módní znalkyně, nevadí. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jaké modely sukní a tenisek pofrčí. Díky tomu si budete moci sestavit opravdu perfektní outfit na každou situaci. Čtěte a inspirujte se!