Overal je módním must have kousek této sezóny

Jestliže chcete letos vyniknout, zařaďte do svých šatníků alespoň jeden stylový overal. Jedná se o oblečení, které je velmi praktické a módní zároveň. Jestliže nejste zrovna módní znalkyně, můžete si od nás nechat poradit. Na následujících řádcích si totiž prozradíme, podle jakých kritérií vybírat trendy overal a také to, jak ho vkusně zakomponovat do moderních outfitů. Zkrátka čtěte a nechte se inspirovat s námi!

img

Podle jakých parametrů vybírat dámský overal a pro koho je určený? 

Dámský overal je tzv. must have kousek, který by neměl chybět v šatníku žádné moderní dámě. Jde o oděv, který mohou nosit ženy všech věkových kategorií. Důležité je zejména to, aby byl overal kvalitně zhotoven a aby měl trendy design. Stylové overaly pro ženy mohou mít mnoho podob. Na trhu najdeme modely se sponou v pase, ale také jednolité kousky. Overal pak může mít krátký či dlouhý rukáv. Tady se můžeme řídit ročním obdobím. To samé platí pro nohavice overalu. Na jaro a na léto se hodí spíše overaly s kratšími nohavicemi, na období podzim-zima zase oceníte spíše overaly pro dámy s dlouhými nohavicemi. V letošní sezóně budou hrát prim zejména overaly s rozšířenými nohavicemi. Tzv. nohavice do zvonu jsou naprostým hitem sezóny. Do módy se cyklicky vrací a právě teď je čas na to je vytáhnout ze skříní nebo si pořídit nový kousek. Pro inspiraci se můžete podívat na módní overaly také zde: https://answear.cz/k/ona/obleceni/overaly. Tady si přijde na své každá milovnice módy. 

Jak vybrat správnou velikost dámského overalu a jakou barvu zvolit, abychom byly in? 

Aby byl váš outfit dokonalý, bude dobré, když vám overal padne tzv. na míru. Jestliže nakupujete oblečení rády na e-shopech, vezměte si k tomu na pomoc i klasický krejčovský metr. Ten vám totiž pomůže vybrat tu správnou velikost. Za jeho pomoci tedy pečlivě měřte obvod vašeho hrudníku, pasu i boků. Naměřené údaje nezapomeňte ve finále porovnat s velikostní tabulkou vybrané značky. Různí výrobci mají totiž nuance v číslování. Díky správnému měření a porovnávání se lépe vyhnete nežádoucím reklamacím. Co se týče módních barev, budou letos in ty pastelové a přírodní. Tmavě modrý, zelený i hořčicově žlutý overal pro ženy tak bude letos dobrou volbou. Vsadit však můžete i na černou nebo na bílou klasiku. To jsou barvy univerzální, které z módy nevychází. U těch tedy nemůžete šlápnout vedle. Navíc se perfektně hodí i do tzv. kapsulových šatníků. Lehce je totiž sladíte i s dalším pestrobarevným oblečením nebo s oděvy se vzory a s motivy. V módě budou převážně ty zvířecí a květinové. O tom, jak overal zakomponovat do outfitů s dalším oblečením, obuví a doplňky, se dozvíte níže. 

S jakým dalším oblečením, doplňky a s jakou obuví kombinovat dámský overal? 

Dámský overal se hodí do volnočasových, ale také do svátečních a do business outfitů. Nosit ho ženy mohou s celou řadou trendy oblečení. V kurzu budou prošívané bundy a denimové svršky. Ostudu si neuděláte ani s overalem v kombinaci s koženkovým modelem bundy. Zaměříme-li se na doplňky, budou vám letos k overalu slušet ty kožené. Vsadit můžete na semišové kabelky, ale také na hladké ledvinky či na stylový bucket klobouk. Crossbody kabelky budou letos opravdovým trhákem. K overalu vám pak budou slušet mladistvé sneakersy nebo mokasíny. 



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.


Mohlo by vás také zajímat


TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?

NOVÉ
V cizím městě jako doma

V cizím městě jako doma

Životní styl komerční článek

Máte volný víkend a chystáte se vyrazit na výlet do neznámého města. Jak na to, abyste i v několika málo dnech poznali každý kout a užili si vše, co nové místo nabízí? Ať už vás lákají historické památky, kulturní zajímavosti nebo skryté kulinářské poklady, připravili jsme si pro vás tipy, které vám pomohou odhalit všechna tajemství, která vaše destinace skrývá.



TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!