Pilates, jóga či box aneb Jak se topmodelky udržují ve formě

Zajímá vás, jak to ty krásné modelky dělají, že mají tak dokonalé figury? Prozradíme vám, jaké druhy cvičení pomáhají tvarovat super postavy topmodelek.

Samozřejmě, genetika hraje v případě topmodelek významnou roli, ale ani hvězdy módních přehlídek nemají perfektní postavy zadarmo. Za štíhlými pevnými těly se skrývá každodenní dřina v posilovně, vyčerpávající tréningy s osobním trenérem a všechny možné druhy cvičení.

Hilary Rhoda – cvičení podle Tracy Anderson

"Každodenní cvičení je o moc lepší než nárazové diety," říká slavná modelka, která je pravidelnou návštěvnicí posilovny. Hilary momentálně cvičí podle Tracy Anderson a také si neodpustí hit v oblasti spinningu, tzv. SoulCycle.

Karlie Kloss – kombinace cvičení 

Karlie je známá svou atletickou figurou, díky níž získala prestižní zakázku jako tvář Nike Woman. Topmodelka kombinuje spinning SoulCycle, pilates, cvičení založené na baletních pohybech a trénink s trenérem modelek Justinem Gelbandem.

Anja Rubik – jóga a běh

Tato kráska nedá dopustit na jógu, kterou praktikuje pravidelně, a stresu se zbavuje běháním na dlouhé tratě. Anja navíc chodí dvakrát týdně do posilovny a mezi cvičení počítá i své oblíbené potápění.

Anais Mali – kickbox

Anais pomáhá k udržení postavy trenér kickboxu Oscar Smith, se kterým modelka boxuje třikrát týdně. Anais si také libuje v dlouhých procházkách a při posilování se nejvíce soustředí na tónování svého pozadí.

Jac Jagaciak – jóga a posilování

Vysoce žádaná topmodelka a bývalá běžkyně si bez sportu nedokáže ani představit svůj život. Jac cvičí poctivě každý den a obvykle kombinuje jógu s posilováním.

Joan Smalls – kardio cvičení

Tajemství postavy této krásné modelky spočívá v kombinaci kardio cvičení, boxu a pilates. Joan rovněž využívá služeb osobního trenéra Marka Gordona a při každém kardio cvičení se snaží spálit alespoň 500 kalorií.

Karen Elson – balet

Karen byla mezi prvním celebritami, které začaly cvičit podle tanečního programu Ballet Beautiful, který je momentálně velkým hitem mezi modelkami.

Juliana Schurig – piloxing

Jak už název napovídá, Piloxing je velmi účinné cvičení kombinující box a pilates. Slavná modelka Juliana patří mezi ty, co na Piloxing nedají dopustit.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




DOPORUČUJEME
Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Životní styl

Cyklistická sezóna je v plném proudu. Pokud jste se však rozhodli osedlat své kolo, abyste ještě vylepšili svou formu do plavek, možná vás bude zajímat, jestli je jízda na kole na hubnutí to pravé. Nebo bude nutné k rychlejšímu shození nadbytečných kil obout spíše tenisky a začít pravidelně běhat?

NOVÉ
Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Životní styl komerční článek

Chcete-li být letos in, můžete do svých outfitů zařadit trendy tenisky a kratší sukni. Jestliže nejste zrovna módní znalkyně, nevadí. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jaké modely sukní a tenisek pofrčí. Díky tomu si budete moci sestavit opravdu perfektní outfit na každou situaci. Čtěte a inspirujte se!



TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?