Na čokoládu vás neužije? Pořiďte si letos luxusní adventní kalendář (nejen) pro dospělé

Už několik let neplatí, že jsou adventní kalendáře určené pouze dětem a musejí obsahovat jen sladkosti v podobě čokolády či bonbónů. Dejte letos přednost adventním kalendářům, po kterých se nekazí zuby a díky kterým přivítáte Vánoce dokonale krásní, svůdně voňaví a odpočinutí. A děti se zabaví!

Adventní kalendář 2023 pro dokonalý vzhled

Adventní kalendář neboli box NYX Professional Makeup FA LA L.A.LAND nejen že úžasně vypadá, ale je plný prvotřídních pokladů, díky kterým budete každý den krásnější. V růžovém boxu s plameňákem se ukrývá 24 kosmetických překvapení. Čekají na vás různé odstíny rtěnek a lesků, navíc produkty jsou v boxu ve své standardní velikosti.

img

Adventní kalendář pro ty, kteří se chtějí rozmazlovat

Luxusní adventní kalendář I Heart Revolution 12 Days Of Bath Fizzers je skvělou volbou pro všechny, kteří se chtějí během adventu pořádně rozmazlovat. Kalendář v sobě skrývá celkem 12 beauty překvapení v podobě šumivých bomb naprosto dokonalých vůní jako třeba Candy & Cookie, Strawberry & Vanilla či Mint. Dopřejte si tu nejlepší relaxační koupel! Do Štědrého dne bude vaše pokožka dokonale hydratovaná a vyživená.

Adventní kalendář 2023 s francouzskou kosmetikou

Tohle jsou malé Vánoce ještě předtím, než přijdou ty opravdové! Payot Advent Calendar 2023 v sobě ukrývá čtyřiadvacet luxusních produktů od francouzské značky Payot. Kombinace aktivních složek a aplikace pomocí masáže promění používání těchto produktů ve výjimečný zážitek. To vše se zodpovědným přístupem k naší planetě, protože veškerá kosmetika této značky je veganská, bez krutosti, bez alergenů a je organická.

img

Adventní kalendáře pro děti plné zábavy

Dětem můžete čekání na Ježíška zpříjemnit zábavným adventním kalendářem, který pomůže i v rozvoji jejich vnímání a dalších dovedností. Adventní kalendáře pro děti Disney Minnie Mouse či adventní kalendář Tlapková patrola pomocí senzorických barev stimulují rozvoj smyslů dítěte a rozvíjí schopnost soustředění. Adventní kalendář Snails pro změnu překvapí 24 kosmetickými produkty určenými pro děti. Obsahuje dětské barevné laky na nehty či třpytivé lesky na rty. Zkrátka vše, co potěší malé i větší slečny.

Adventní kalendář plný erotiky

Pro muže, ženy, či ideálně pro páry je jako dělaný adventní kalendář 2023 Satisfyer Premium nebo Deluxe. V obou typech těchto sexy adventních kalendářů najdete luxusní erotické pomůcky, které vám zaručeně zpříjemní čekání na Vánoce. Ideální jako dárek!



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
V cizím městě jako doma

V cizím městě jako doma

Životní styl komerční článek

Máte volný víkend a chystáte se vyrazit na výlet do neznámého města. Jak na to, abyste i v několika málo dnech poznali každý kout a užili si vše, co nové místo nabízí? Ať už vás lákají historické památky, kulturní zajímavosti nebo skryté kulinářské poklady, připravili jsme si pro vás tipy, které vám pomohou odhalit všechna tajemství, která vaše destinace skrývá.

ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.



NOVÉ
TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024

TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024

Životní styl komerční článek

Hledáte ideální místo pro vaši letní dovolenou v roce 2024? Nechte se inspirovat naším výběrem TOP 5 destinací, které nabízejí dokonalou kombinaci čistého moře, krásných pláží, kulturních zážitků a zábavných aktivit. TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024.