Staň se tváří své milované barvy na vlasy

L´Oréal Paris připravil již druhý ročník skvělé soutěže, kde můžete nahradit Evu Longorii v reklamní kampani! Reprezentuj barvu Casting Crème Gloss v příští mediální kampani a staň se hvězdou!

img

Casting Crème Gloss od L`Oréal Paris je číslem jedna na trhu mezi barvami bez amoniaku.

Mechanika soutěže je velice jednoduchá, stačí se přihlásit na stránce Tvář Casting Crème Gloss a nahrát svou fotku. Do semifinále postupuje celkem 100 + 4 soutěžících. Prvních 100 finalistek postoupí na základě počtu získaných bodů. Zbylé 4 vybere porota, a to vždy po jedné reprezentantce dané barvy – černá, hnědá, blond, zrzavá – bez ohledu na počet bodů. Speciálně sestavená porota poté vybere ze 104 semifinalistek finálovou osmičku, ze které hlasováním vyberou fanoušci vítězku a ta nahradí v příští kampani Evu Longorii!

Casting Crème Gloss od L`Oréal Paris je číslem jedna na trhu mezi barvami bez amoniaku. Spojuje v sobě přednosti tónovacího šamponu a permanentní barvy. Díky svému složení obsahující včelí mateří kašičku vlasy důkladně vyživuje. Účinné složení zajistí, aby byly vlasy hebké a lesklé.

Barvu můžete nanášet i doma s velmi kvalitními a profesionálními výsledky. Výsledkem aplikování barvy Casting Crème Gloss od L`Oréal Paris budou zářivé odstíny plné bohatých odlesků.

zoom

Červené tóny ve vlasech se opět vracejí. Casting Créme Gloss přichází se dvěma novými, červenými odstíny.

„Ideálním řešením pro vylepšení vašeho vzhledu je změna barvy vlasů. Je to změna, které si Vaše okolí určitě všimne,“ vysvětluje vlasová expertka L`Oréal Paris Markéta Dub.

Barvy Casting Créme Gloss jsou jedničkou na trhu barev bez amoniaku a číslem dvě na celkovém trhu. Proto chtějí svým věrným zákaznicím dopřát všechny světové trendy! A protože se červené tóny ve vlasech opět vracejí do módy, přichází kolekce Casting Créme Gloss se dvěma novými, červenými, avšak velmi přirozenými odstíny. Odstín číslo 262 (Černý rybíz) a odstín číslo 664 (Rubínová červená). Ať už fandíte červené nebo jste brunetka či blondýnky, rozhodně se zkuste přihlásit do nové soutěže Staň se tváří své milované barvy na vlasy, kde má šanci každá z vás.





Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?

DOPORUČUJEME
Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Životní styl

Cyklistická sezóna je v plném proudu. Pokud jste se však rozhodli osedlat své kolo, abyste ještě vylepšili svou formu do plavek, možná vás bude zajímat, jestli je jízda na kole na hubnutí to pravé. Nebo bude nutné k rychlejšímu shození nadbytečných kil obout spíše tenisky a začít pravidelně běhat?



NOVÉ
Bezpečnost a pohodlí v přírodě: pro venkovní aktivity vybírejte obuv s rozmyslem

Bezpečnost a pohodlí v přírodě: pro venkovní aktivity vybírejte obuv s rozmyslem

Životní styl komerční článek

Jaro je dobou, v něm mnoho lidí začíná po zimě sportovat a být více aktivní. Zároveň je to dobou obnovy energie a rozhodně také šatníku. Mnohé totiž může překvapit jarní deštník, nebo nebývale teplé či naopak studené počasí.