Top vlasové oleje

Dopřejte svým vlasům i sobě neskutečný smyslný zážitek. Vyzkoušejte vlasové oleje, jež vlasy hloubkově vyživují, dodávají jim vysoký lesk, hebkost, krásně voní a jsou prostě úžasné. Připravili jsme pro vás top 5 vlasových olejů, které stojí za to.

Alterna Bamboo Smooth

Vysoce výživný olej na vlasy Alterna Bamboo Smooth (50 ml, 502 Kč) bez parabenů, sulfátů, phtalátů, GMO a dalších syntetických látek vlasy dokonale ochrání a poskytne jim intenzivní péči. Molekuly oleje se dostanou hluboko do struktury vlasů, díky čemuž jsou každému jednotlivému vlasu dodány potřebné živiny. Přírodní vlasový olej Alterna Bamboo Smooth se skvěle hodí na roztřepené konečky, dodává vlasům zářivý lesk a sytost barevnému odstínu vlasů. Jeho výhodou je mimo jiné to, že lze použít také jako stylingový přípravek.

Brazil Keratin Macadamia & Wheat Germ Oil

Zajímavý produkt představuje Brazil Keratin Macadamia & Wheat Germ Oil olej na vlasy i tělo (100 ml, 215 Kč). Tento multifunkční produkt zaručuje nejen krásné a zdravé vlasy, ale také příjemně hebkou a vyživenou pokožku těla. Brazil Keratin Macadamia & Wheat Germ Oil  obsahuje makadamový olej, jenž má výborné regenerační účinky, zlepšuje elasticitu pokožky, hloubkově reguluje její hydrataci a zanechává pokožku i vlasy hladké a pružné. Olej z pšeničných klíčků vypíná pokožku, dodává ji výživné látky a pomáhá v boji proti stárnutí kůže.

Dr. Hauschka Hair Care

Na suché a unavené vlasy bez lesku doporučujeme vyzkoušet nimbový olej Dr. Hauschka Hair Care (100 ml, 489 Kč). Tato vitalizující vlasová kúra podporuje cirkulaci krve vlasové pokožky a eliminuje tvorbu lupů. Nimbový olej má antiseptické a baktericidní účinky, díky čemuž je Dr. Hauschka Hair Care vhodný pro citlivou pokožku, kterou zklidňuje a zároveň aktivně zmírňuje svědění pokožky. Přípravek je nemastný, zanechává vlasy lehké, zdravé a přirozeně lesklé. Působí také proti vypadávání vlasů.

zoom Zvětšit

Regenerační vlasový olej Goldwell Elixir

Goldwell Elixir

Cenově dostupný vlasový olej Goldwell Elixir (100 ml, 404 Kč) je sázka na jistotu. Luxusní vlasový olej Goldwell Elixir je vhodný pro každý typ vlasů, je ultra lehký, okamžitě se vstřebává a zanechává vlasy příjemně hladké na dotek. V přípravku se nachází arganový olej, který vlasy hloubkově hydratuje a regeneruje, a olej Tamanu chránící vlasy před okolními vlivy. Goldwell Elixir dokáže zkrotit i nepoddajné vlasy, usnadňuje úpravu a česání vlasů, dodává vlasům intenzivní lesk a chrání je před mechanickým poškozením. Doporučujeme i na kudrnaté a vlnité vlasy.

Kérastase Elixir Ultime

Luxusní antioxidační olej Kérastase Elixir Ultime (125 ml, 679 Kč) hodící se pro všechny typy vlasů se právem řadí mezi top vlasové oleje. Elixir Ultimate svým jedinečným složením zaručuje, že budou vaše vlasy zdravé a krásné. Kukuřičný olej a olej z kamélie dodá vlasům hebkost, leskarganový olej má regenerující účinek, chrání vlasy před vnějšími vlivy a posiluje je, olej z pracaxi podporuje buněčnou obnovu vlasů a působí jako přírodní antioxidant. Vlasový olej od Kérastase je cenově dražší, ale vydrží dlouho. Do vlasů stačí aplikovat pouze jeho malé množství.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.

TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?



TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?