Vánoční inspirace aneb rychlé tipy na dárky

Vánoce už pomalu klepou na dveře a vy ještě nemáte všechny vánoční dárky? Už se vám nechce běhat po přeplněných obchodech? Připravili jsme pro vás tipy na úžasné dárky pro ženy, děti, muže i domácí mazlíčky. Většinu z nich navíc pořídíte z pohodlí domova!

Tip 1: Voňavé dárky potěší každou ženu

Voňavý dárek v podobě parfému potěší každou ženu, musíte se ale strefit do jejího vkusu. Pokud chcete obdarovanou překvapit, můžete udělat tajný průzkum v její koupelně nebo můžete vybrat nekonvenční vůni, kterou si určitě zamiluje. Přesně takové parfémy nabízí světoznámá značka Valentino. Květinově-orientální parfémovaná voda Valentina evokuje smyslnou a drzou krásu, dokonale vystihuje ženský ideál a nespoutané charisma. Vůni Valentino Valentina  seženete nejvýhodněji na internetu. V e-shopu Notino ji najdete dokonce v krásné dárkové sadě s tělovým mlékem.

Tip 2: Módní kousky, které si Ježíšek bude chtít nechat

Darovat pod stromeček nějaký ten „hadřík“ je již tradice, proto jsme v naší redakci udělaly malý průzkum a máme pro vás skvělou inspiraci na módní doplňky a oblečení. Mezi nejoblíbenější značku u nás i v zahraničí stále patří španělská značka Desigual. Za hřích stojí kabelky, kabáty a v neposlední řadě šaty Desigual. Každý milovník módy ocení pod vánočním stromečkem Conversky. Hitem jsou kožené boty Converse, které se hodí ke každému outfitu. Co nás v redakci naprosto okouzlilo, jsou designové doplňky světoznámé značky Santoro London – líbí se nám kabelky i drobné doplňky jako klíčenky, diáře nebo hrníčky.

Tip 3: Praktické dárky do domácnosti pro celou rodinu

Nekupujte dárky, které skončí na dně šuplíku. Potěšte své blízké krásným praktickým dárkem, jakým je luxusní povlečení. Zdravý spánek je důležitou součástí každodenního života. Přináší radost, odpočinek a energii do nového dne, proto neváhejte a vyberte si ze široké nabídky ložního prádla na internetu, kde seženete povlečení mnohem levněji než v kamenném obchodě. Rodiny s dětmi ocení pod vánočním stromečkem kvalitní dětské povlečení. Mezi nejoblíbenější z nich patří licenční dětské povlečení s motivy pohádkových postaviček jako Spongebob v kalhotách, Mimoni, Angry birds a Ledové království.

Tip 4: Pečující kosmetika pro kamarádku i maminku

Luxusní dárkové sady s pečující kosmetikou jsou sázkou na jistotu. Kvalitní kosmetika udělá radost ženě jakéhokoliv věku. V redakci jsme vyzkoušely hydratační krém Mumio, který obsahuje orientální mumio – vysokohorskou pryskyřici s vynikajícím regeneračním, zklidňujícím a výživným účinkem na pokožku. Krém překonal naše očekávání, proto nám udělalo radost, že před Vánoci je možné objednat dárkovou sadu. Luxusní dárková sada Mumio obsahuje denní hydratační krém, noční výživný krém, pleťové mléko a čistící tonikum. Produkty jsou zabaleny v krásné dárkové krabičce, kterou stačí převázat mašlí.

Tip 5: Netradiční dárek plný energie a chutí

Už jste měla příležitost objevit kouzlo živé kuchyně plné energie? Naše redaktorka Linda – příznivkyně zdravého životního stylu a gastroturistiky – pro vás objevila úžasnou raw restauraci v centru Ostravy, kde si můžete pochutnat na čistě rostlinném tepelně nezpracovaném jídle, které si uchovává všechny potřebné vitamíny a enzymy a nezatěžuje tělo a trávicí systém. K tomu všemu má raw stravování pozitivní vliv na mladistvý a štíhlý vzhled. Celý prosinec si můžete v Loving Raw objednat online zlevněný poukaz (menu 99 Kč + 50 % sleva na dezert).

Tip 6: Zážitky jako dárek jsou stále v kurzu

Dárkové poukazy na zážitky jsou stále velkým hitem a příjemným překvapením pod vánočním stromečkem, hlavně pokud jde o wellness, adrenalin nebo třeba rozličné kurzy. Zakoupit zážitek je ideální volbou pro ty, kteří chtějí svým nejbližším darovat radost a úsměvné vzpomínky na celý život. Dárkový poukaz můžete připravit přímo na míru na portálu Stips.cz a nechat, ať si obdarovaný sám zvolí ten nejzajímavější zážitek. Dopřejte proto svým blízkým kvalitně strávený čas a darujte jim o Vánocích jedinečné zážitky.

Tip 7: Speciální kosmetika pro náročné

Kvalitní kosmetiky není nikdy dost, proto pro vás máme ještě jeden skvělý tip na kosmetiku. Pro ženy všech věkových kategorií jsou ideální volbou speciální přípravky SynCare. Speciální přípravky SynCare dokážou úspěšně řešit akné stejně jako vyhlazovat hluboké vrásky. SynCare je jedinou výrobní kosmetickou firmou s vlastním dermatologickým centrem, kde se klientům věnují špičkoví dermatologové, orientovaní na diagnostiku pleti a řešení jejich hraničních problémů. Značka je synonymem profesionální péče o pleť s dotykem medicíny, které můžete důvěřovat.

Tip 8: Vánoční dárky pro čtyřnohé kamarády

Stále více lidí myslí na Štědrý den nejen na své blízké, ale i na čtyřnohé kamarády. Domácí mazlíčci jsou zkrátka součástí Vánoc a členy rodiny, i na ně tedy o Vánocích čekají pod stromečkem nejrůznější dárky. V redakci nás zaujal e-shop Dobrá miska, kde je spousta úžasných dárků (nejen) pro chlupáče – pamlsky a dobroty, designové pelíšky a misky na žrádlo, hračky i praktické pomůcky. V e-shopu najdete přes deset tisíc produktů včetně skvělých akcí, vše s dodáním do druhého dne a s placením si taky nemusíte dělat starosti. E-shop nabízí možnost zaplatit dárky až po Vánocích!

SPECIÁLNÍ TIP: Jak rychle a originálně zabalit dárky?

Nemáte čas na balení dárků? Přenechte přípravu dárkové balicí službě Giftisimo, která pro vás letos připravila luxusní vánoční kolekci. Kvalitní papír s krásnými vzory, či kompletní balicí sety, do kterých jen doma vložíte dárky – výběr je jen na vás. Hitem letošních Vánoc jsou také exkluzivní embosované papíry, ručně vyráběná přání či atraktivní stuhy a dekorace. Pokud si balení přece jenom užíváte a letos byste chtěli svým milovaným připravit opravdové překvapení, výběr těch nejkvalitnějších balicích materiálů najdete na Giftishop.cz.



Komentáře

bfadrna
Já za sebe mohu doporučit e-shop Bellarose.cz, kde jsem koupila skvělé dárečky - horkou čokoládu na domácí přípravu, tzn čokoládku připravenou v klasické „tuhé formě“ na dřevěnym klacíku a k tomu ještě několik marshmallow bonbonů, které jsou v horké čokoládě dokonalé ... tohle celé se dá do teplého mléka a vymícháte si super horkou čokoládku!

Dále musím doporučit e-shop Zoot.cz, kde jsou naprosto nejvtipnější a nejroztomilejší trička, která potěší každého ... hledejte "ZOOT Original" ... jinak skvělou inspiraci jsem ještě objevila zde: http://www.fashionmagazin.cz/tipy-stylove-vanocni- darky/
Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?

DOPORUČUJEME
Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Životní styl

Cyklistická sezóna je v plném proudu. Pokud jste se však rozhodli osedlat své kolo, abyste ještě vylepšili svou formu do plavek, možná vás bude zajímat, jestli je jízda na kole na hubnutí to pravé. Nebo bude nutné k rychlejšímu shození nadbytečných kil obout spíše tenisky a začít pravidelně běhat?



NOVÉ
Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Estetická dermatologie

S názorem, že holení nežádoucích chloupků je život obtěžující činnost, se určitě ztotožní spousta žen, ale i mužů. Současná moderní doba si vyžaduje dokonale oholené tělo, a to jak na částech, které běžně vystavujeme okolí, tak i v intimních partiích.