Zvolte bezpečný prsní implantát s přirozeným vzhledem

Rozhodly jste se pro zvětšení prsou a nyní přemýšlíte, který implantát je pro vás ten nejlepší? Ačkoliv s výběrem toho nejvhodnějšího vždy pomůže váš chirurg, již na první konzultaci byste měla znát alespoň základní informace o prsních implantátech.

zoom

Každý druh implantátu je totiž vhodný pro jiný tvar, či velikost prsou. Při výběru správného implantátu záleží na mnoha aspektech, a to především na celkové stavbě ženského těla – např. výška, váha, šíře hrudníku. Společnost NAGOR nabízí širokou škálu druhů, velikostí a profilů prsních implantátů – každá žena tak může dosáhnout přirozeného vzhledu!

Představujeme vám moderní implantáty značky NAGOR, které se již aktivně používají po celém světě, a v České republice jejich popularita stále roste.

5 hlavních výhod implantátů NAGOR

  • 1. Jsou mimořádně přizpůsobivé – je potřeba malý řez – malá jizva!
  • 2. Poskytuje široký výběr profilů a velikostí s přirozenějším tvarem
  • 3. Vydrží extrémní zátěžové podmínky bez poškození
  • 4. Garance GCA Comfortexcelentní garanční podmínky – výměna obou implantátů v případě ruptury
  • 5. Texturace Nagotex – napomáhá přilnavosti k prsní tkáni a tím snižuje riziko kapsulární kontrakce

Prsní implantáty NAGOR neprasknou ani pod tíhou auta!

NAGOR implantáty se vyrábí již od roku 1979 a dbají na vysokou kvalitu, což je podmíněno neustálými inovacemi, vylepšováním produktu a přizpůsobováním implantátu pro získání ještě lepších fyzikálních vlastností.

Implantáty NAGOR jsou vyráběny a testovány podle přísných norem v té nejvyšší kvalitě. Všechny implantáty jsou v souladu s normami ISO, splňují požadavky Evropské unie a jsou certifikovány pod číslem CE 01191.

Implantát NAGOR Impleo dokonce vydržel bez újmy obrovský tlak v podobě přejetí automobilem a ihned se vrátil do původního tvaru.

Přirozenost na prvním místě!

Implantáty NAGOR jsou plněny vysoce kohezivním gelem, který zaručuje pevný, stabilní, ale vysoce přizpůsobivý tvar. Prsní implantáty NAGOR mají proto přirozený vzhled nejen na pohled, ale také na dotek!

Anatomické nebo kulaté?

Ať se již rozhodnete pro jakýkoli typ implantátu, oba dva vytváří nádherný a plný dekolt. U anatomického tvaru navíc společnost NAGOR vyvinula vyšší profil implantátu v plnější části kapky (pro bujnost poprsí) a tenčí profil v části zúžené, čímž dosáhla dokonale přirozeného efektu. Kulatý druh implantátu je vhodnější tehdy, chcete-li dosáhnout plnějšího poprsí v horní části hrudi podobně, jako vytváří push-up efekt.

Rozhodnutí, které změní váš život

Prsní implantáty britské značky NAGOR jsou ověřeny několika desítky let zkušeností plastických chirurgů po celém světě a tisíce spokojených žen. Nádherný, přirozený a plný tvar vašeho poprsí potěší nejen oko, ale i dotek vašeho partnera. Díky implantátům NAGOR vám již navždy zmizí pocity méněcennosti a potřeba zahalování svého, jinak krásného, ženského těla.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?

ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.



TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?