hezky_den

Deníčky

  • Seriózní brigáda v zahraničí? Kde hledat?

    Seriózní brigáda v zahraničí? Kde hledat?

    Ráda bych konečně toto léto vyjela do zahraničí za brigádou. Jsem na VŠ, takže pokud se ve škole nebude nic komplikovat, měla bych pro tuto zkušenost i dost času (měsíce). Problém je, že nemám ve svém okolí nikoho, kdo by mi mohl poradit s výběrem destinace a firmy/farmy. Bojím se, že při výběru práce pouze přes internet se bude jednat o neseriózní firmu a já někomu naletím. Nemáte tipy, zkušenosti jak jste si brigádu v zahraničí našli vy?

  • Neprofesionální přístup kožních lékařů

    Neprofesionální přístup kožních lékařů

    Špatný, neprofesionální přístup kožních lékařů aneb kam se obrátit s problémem? Moje sestra trpí špatnou kvalitou pleti a jediné, co ji na to pan "odborník" z kožního oddělení řekl, byla otázka, jak vůbec takhle může chodit ven a dal ji na pleť líh. Podobnou zkušenost jsem slyšela z více stran. Mám pocit, že hodně lékařů vás odbyde s tím, že jste další, co má "nějaké akné" a bez zjiš´tování příčiny, testů atd. podají medikamenty podle naučeného schématu.

  • Touha vidět sebe sama cizíma očima a umět zhodnotit vlastní vzhled

    Touha vidět sebe sama cizíma očima a umět zhodnotit vlastní vzhled

    Často si přeji vidět sebe samu cizíma očima, umět objektivně zhodnotit to, jak vlastně vypadám. Vím, že vzhled není všechno a uznávám důlěžitější hodnoty, přesto cítím tlak společnosti. Krásní lidé mají leccos jednodušší ... Vidí mě ostatní jako pěknou nebo škaredou?