emily13

Deníčky

  • Chci i nechci vztah

    Chci i nechci vztah

    27 let, 3 roky nezadaná. Šťastná, spokojená, ale sem tam s myšlenkami na vztah. Když už něco vypadá nadějně, nechci se vázat a vzdát svobody. CO s tím?

  • Milovat a mít rád ve vztahu

    Milovat a mít rád ve vztahu

    Prosila bych vás o komentář k situaci, ve které se právě nacházím. Přítel mě má rád, ale nemiluje a já nevím, co mám dělat... mám se spokojit s tím, co teď v něm mám?

  • Asi dělám pořád tu stejnou "chybu"?

    Asi dělám pořád tu stejnou "chybu"?

    Musí to vždycky dopadnout tak, že jakmile člověk druhého získá, jeho zájem opadne? Nebo narážím jen na špatné lidi, kteří si neváží toho, co mají? :/ Nerozumím tomu.

  • S přítelem v jednom kanclu

    S přítelem v jednom kanclu

    Uvítala bych vaše rady nebo zkušenosti. Zažili jste vztah v jedné firmě či dokonce na jednom pracovišti? Nebáli jste se, že to váš vztah nabourá nebo zničí?

  • Všechno je na mě moc rychlé.. jak mu říct, aby zvolnil?

    Všechno je na mě moc rychlé.. jak mu říct, aby zvolnil?

    Chtěla bych vás poprosit o radu... Je to zhruba měsíc, co jsem nastoupila do nové práce a seznámila se tam s klukem. Jsme de facto kolegové, on pracuje na jiném oddělení. Na první pohled mě zaujal, já jeho taky. Začali jsme si psát, pozval mě na kafe, seznámili jsme se. Zjistila jsem, že je to člověk, se kterým si hodně rozumím, máme si o čem povídat, máme dost podobných zájmů, oblíbených věcí atd. Ve městě jsem chvilku a moc to tam neznám, takže se mi kolega stal takovým průvodcem a je to tak deset dní, co jsme spolu každý den. Pár dní zpátky jsme se poprvé políbili. Je skvělý, hodný, pozorný, vtipný, líbí se mi.

  • Nový život

    Nový život

    Ahoj, potřebovala bych se trochu vypsat ohledně téhle nové kapitoly, která se teď odehrává v mém životě a nejsem si tak úplně jistá, jestli se mi líbí..

  • Nevím, jak se zbavit vzpomínek

    Nevím, jak se zbavit vzpomínek

    Vím, že je to asi trochu marné, ale ráda bych věděla, jak se mám zbavit vzpomínek na bývalého. Snažím se, seč můžu, ale moc se mi to nedaří a jsem z toho smutná.

  • Závislost na partnerovi a nezajímavý vlastní život

    Závislost na partnerovi a nezajímavý vlastní život

    po opadnutí zamilovanosti ve vztahu zjišťuju, že se nemám k čemu vrátit. kamarádi jsou z města pryč a zájmů moc nemám, hlavně mě dusí ten pocit osamělosti :/ čímž ztrácím dost chuť se něčemu věnovat.

  • Jak se vyrovnat se steskem

    Jak se vyrovnat se steskem

    Jak se vyrovnáváte se steskem po příteli? Snažím se dělat, co musím do školy, zaměřuju se na sebe, ale cítím se bez něho taková poloviční :/. Nic mě jakoby nenaplňuje.

  • Přítelova nová kamarádka

    Přítelova nová kamarádka

    Tolerovaly byste příteli kamarádku, se kterou se seznámil přes facebook v průběhu vašeho vztahu, se kterou si neustále píše, říká, že si v některých věcech rozumí s ní víc než se mnou a dokonce prohodil, že by s ní i zašel někdy do kina nebo podobně?

  • Náhlá změna vzhledu přítele

    Náhlá změna vzhledu přítele

    Jaký máte názor na partnerovu náhlou změnu vzhledu, která se vám nelíbí? Je ode mě sobecké, když bych byla ráda, aby se mi můj přítel líbil? Nechci se kvůli tomu hádat...

  • Přítel versus rodina

    Přítel versus rodina

    Obracím se sem s tím, že mi možná omlazení pomůže vyřešit nebo se smířit s problémem, který tvoří vztah mého přítele s mými rodiči. Cítím se v tomto bezmocná. Jak usmířit tvrdohlavé rodiče a ještě tvrdohlavějšího přítele?